Įkraunama...
Įkraunama...

Iš kurio salono jūsų suknelė?

QUOTE(Žydraakė @ 2006 03 21, 10:06)
Aš irgi "Elesnoj" nusižiūrėjau blush2.gif "Ieva" tai man labai nepatiko schmoll.gif Tiek aptarnavimu, tiek suknelių pasirinkimu. Jie turi pagrinde tik pūstas sukneles ir todėl kritikuoja visas undinėlės formos ar lengvai krentančias doh.gif Suknelę kritikuoti yra viena, bet kai taikosi ir į mano figūrą, nors tikrai nesu stambi, tai mad.gif

Panašu, kad Ievoje niekam nepatiko, išskyrus Auriką. Gal ir klystu, bet manau, kad čia ji supermamoj atstovauja šį saloną g.gif
Atsakyti
QUOTE(majami @ 2006 03 21, 09:55)
Prašau jūsų pagalbos parašykit kur galėčiau rasti panašių (o gal gražesnių )suknyčių kaip ELESNOJ. Būčiau labai dėkinga...

Pabandyk Cymbeline - ten tikrai išskirtinių yra, kokių kitur nerasi tongue.gif Aš pati išsirinkau Elesnoj, tuo metu dar nebuvo Cymbeline nauja kolekcija atvykusi, bet kai rodė, kokias atveš, tai wub.gif Nors ir iš senos kolekcijos neblogų buvo. Ten kažkokios kitokios, nei visur smile.gif Dar pabandyk Madonnoj, ten irgi turi nerealiai gražią kolekciją šiais metais Pronovias, La Sposa ir San Patrick. Panašu, kad tik Ieva šiais metais promachą dėjo pūstų kolekciją atsisiuntusi lotuliukas.gif Užtat taip pyksta ir bando visas nuotakas gąsdint, kokios jos storos, ir kaip joms netiks undinių suknelės hihihi.gif Nors man vieną buvo atkapstę vargais negalais (panašu, kad tik vieną ir turi), ir nesiginčijo, kad tinka, bet užtat ant visų kitų nuotakų man "varė", kaip tipo ateina baisios, storos ir bando tokios suknelėm rengtis. Nu man kažkaip labai nekorektiška pasirodė iš jų pusės, toks varymas ant klientų.
Atsakyti
QUOTE(Artemidė @ 2006 03 21, 11:35)
Pabandyk Cymbeline - ten tikrai išskirtinių yra, kokių kitur nerasi  tongue.gif  Aš pati išsirinkau Elesnoj, tuo metu dar nebuvo Cymbeline nauja kolekcija atvykusi, bet kai rodė, kokias atveš, tai  wub.gif  Nors ir iš senos kolekcijos neblogų buvo. Ten kažkokios kitokios, nei visur  smile.gif  Dar pabandyk Madonnoj, ten irgi turi nerealiai gražią kolekciją šiais metais Pronovias, La Sposa ir San Patrick. Panašu, kad tik Ieva šiais metais promachą dėjo pūstų kolekciją atsisiuntusi  lotuliukas.gif  Užtat taip pyksta ir bando visas nuotakas gąsdint, kokios jos storos, ir kaip joms netiks undinių suknelės  hihihi.gif Nors man vieną buvo atkapstę vargais negalais (panašu, kad tik vieną ir turi), ir nesiginčijo, kad tinka, bet užtat ant visų kitų nuotakų man "varė", kaip tipo ateina baisios, storos ir bando tokios suknelėm rengtis. Nu man kažkaip labai nekorektiška pasirodė iš jų pusės, toks varymas ant klientų.

Niu ačiū tau aciuks.gif reiks nubėgt į Cymbeline, o kurioj vietoj dabar Madonna? Girdėjau kad jie persikelia, bet dar neatsidarė... kur ieškot?

Atsakyti
QUOTE(majami @ 2006 03 21, 11:43)
Niu ačiū tau  aciuks.gif reiks nubėgt į Cymbeline, o kurioj vietoj dabar Madonna? Girdėjau kad jie persikelia, bet dar neatsidarė... kur ieškot?

tu jiems pasiskambink, nes jie niekaip nepasidaro remonto savo naujose patalpose, tai dabar priimineja namuose Virsuliskese, netoli baznycios kur uz "Mados".
Atsakyti
Aš žinokit pūstos ir ieškau ( tik noriu kad suknutė būtų vientisa)kažkas panašaus...
user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(majami @ 2006 03 21, 12:14)
Aš žinokit pūstos ir ieškau ( tik noriu kad suknutė būtų vientisa)kažkas panašaus...

nenoriu reklamuot bet kai as nuomavausi Maddonnoj tai jie turejo gauti nauju pustu sukneliu vientisu...
tik tokios kaip nuotraukoj tai netikiu, kad rasi Vilniuj g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaarch @ 2006 03 21, 13:57)
nenoriu reklamuot bet kai as nuomavausi Maddonnoj tai jie turejo gauti nauju pustu sukneliu vientisu...
tik tokios kaip nuotraukoj tai netikiu, kad rasi Vilniuj  g.gif

Niu žinok elesnoj ne tokią bet nerealią wub.gif niu žinok neturiu žodžių...
Atsakyti
QUOTE(majami @ 2006 03 21, 13:03)
Niu žinok elesnoj ne tokią bet nerealią  wub.gif  niu žinok neturiu žodžių...

tai gal zinai gamintoja ir gali nete surasti uotraukele rolleyes.gif labai smalsu ax.gif nes as tai kai neprasiau pustu tai turbut ir nemaciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaarch @ 2006 03 21, 14:05)
tai gal zinai gamintoja ir gali nete surasti uotraukele  rolleyes.gif  labai smalsu  ax.gif nes as tai kai neprasiau pustu tai turbut ir nemaciau  ax.gif

Niu žinok neatsimenu doh.gif man irgi taip norisi pasižiūrėt... Žinau kad inicialai BR
O iš kokios šalies suknutes madonnoj?
Atsakyti
Jei Elesnoje - tai RB reiškia
http://www.benjaminr....uk/welcome.htm
tikrai pasakiškos - ir paveiksliukuose, ir gyvai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jasnenka @ 2006 03 21, 14:16)
Jei Elesnoje - tai RB reiškia
http://www.benjaminr....uk/welcome.htm
tikrai pasakiškos - ir paveiksliukuose, ir gyvai  wub.gif

Ačiū. Bėgu žiūrėt . O tu kokią išsirinkai? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos būsimos nuotakos. bigsmile.gif

Noriu ir aš pasidalinti sunkelių ieškojimo įspūdžiais. blush2.gif

Vakar teko tokia garbė apsilankyti keletoje salonų. Pirma vieta, kurioje apsilankiau – Elesna. Radau kas man patiktų, bet dar norėjosi ir kitur pasižvalgyti. Aplankiau Cymberline, Ieva, Santa ir nieko kas man tiktų ir patiktų neradau. Cymberline tikrai yra originalių suknelių, bet dauguma tik 38 dydžio, o kadangi mano klubai platesni, tai nelabai ir tiko... o jeigu, nori užsisakyti didesnę, gali užsakyti, bet pačiai teks už ją ir susimokėti. doh.gif Santoje tik keletą naujų modelių turėjo, o kitos sunknelės - princesiškos. Apie Ieva yra nemažai atsiliepimų, tai galiu pasakyti, kad aš nieko gero šį saloną pasakyti negaliu... schmoll.gif
Po ilgų ieškojimų grįžau į Elsaną ir išsinuomavau ten suknelę, kuri, beje, man labai patiko. wub.gif Dėl aptarnavimo- visur maloniai aptarnavo, bet Elesnoj buvo nuoširdžiausias. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurginia: 21 kovo 2006 - 13:24