Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2011

QUOTE(šeima iš 5 @ 2011 05 03, 09:28)
Kokio dydzio tie dolmusai? Ar vaikiska vezimeli (ne sketuka) sunku isikelt?

Penktadienį grįžome iš Beldibio. Važiavom su vaikais į kemerą, tai vežimėlį pats vairuotojas įdėjo į bagažinę, atvykus - išėmė.

QUOTE(Frezija13 @ 2011 05 03, 10:13)
O kaip nustatomos kainos dolmušuose ? Vietiniams matyt vienos, o turistams -kitos  g.gif  ? Čia derėtis galima ? tongue.gif

Bent jau Kemero pusėje kainos yra filsuotos ir pakabintos pačiame dolmuše. Beldibis - Kemeras kainavo 3 doleriai arba 4 Tl, už kūdikį ir penkiametį nieko neėmė.
Atsakyti
QUOTE(ziulyte @ 2011 05 03, 11:21)
lotuliukas.gif bandziau, bet nesuzinojau  doh.gif O pati juo nevaziavau. Vyras i raftinga su dolmusu vaziavo, bet jis buvo Tezu samdytas, tai niekas nieko nemokejo...

Kainos buna parasytos dolmuse lyromis. Atstumai ir kainos 4u.gif Pvz kemeras- Antalija (apie 55 km) 4 doleriai, o Kiris- Kemer (7 km) 1.5 dolerio, kainos fiksuotos ir bent jau kiek teko vaziuoti visuose dolmusose vienodos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bruc: 03 gegužės 2011 - 10:30
Na va tai glausta info apie dolmusus tokia:
1. skirtinguose regionuose skiriasi ju dydziai
2. kainos fiksuotos, niekas ten nesidera

thumbup.gif googlo ir forumieciu pagalba veikia thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziulyte: 03 gegužės 2011 - 10:33
QUOTE(Forget-me-not @ 2011 05 03, 11:02)
Prisiminiau, kad ir mes tuos sumustinius emem, tik jie tokie pavarge buvo  biggrin.gif Ir ne visiems uzteko, nes labai jau daug alkanu ta nakti buvo.

Tas naktinis baras buvo bene didziausias Crystalo privalumas mums biggrin.gif Mes grizdavome paryciais, tai dar pasisededavome visada pusvalanduka su arbatele lauke wub.gif muzikyte tyliai grodavo, kartais ir sumustinuka pagrazdavome. Mums jie padorus visai pasitaikydavo, skustis negaliu smile.gif nors jei butu is ko rinktis, tai gyvenime neimciau, tik kai zinau, kad dezutes aplamai vienas didelis s..., tai tie sumustiakai labai superiniai tu dezuciu fone biggrin.gif

QUOTE(ziulyte @ 2011 05 03, 11:40)
Jo degalu kainos kasdien kinta. Mes vazinejom dyzeliniu varikliu, tai uz dyzelina ta diena mokejom 3,58 Tl, o va benzas tikrai virs 4 kainavo.

va kaip tik blaskiausi tarp benzo ir dyzelio, tai imsiu tada pastaraji smile.gif

QUOTE(Gintaras.U @ 2011 05 03, 11:45)
Ir dar klausimas, kaip tos paskutinės minutės kelionės žvejojamos ? Aš tik forume karts nuo karto pamatau, tai ten buvo, ten buvo geri pasiūlymai.  O kaip juos ir kur juos gauti "aktualius" ?

Susitark su keliais agentai, kad tau pamedziotu tinkama varianta uz norima kaina mirksiukas.gif atsiradus tinkamiems pasiulymams jie tau pranes. taip ko gero patogiausia. Na ir uzsiprenumeruok, kad gauti naujienas is agenturu, kuo daugiau ir ivairesniu uzsiprenumeruosi, tuo geriau. Udrius sako, kad nesamone ir info nepilna, bet zinok buna ir ten geru variantu, tik nepamirsk pasitikrinti, kad i slamsta nekeliautu el paste ir aplamai kelis kart dienoje tikrinkis, nes atnaujina vis. na ir pats pasitikrink koki tezu puslapi tarkime, ten irgi pranesa apie kokias akcijas atrakcijas. Liko menuo, tai zinok pats metas intensyviai ziureti spec pasiulymu, tikiuosi kazka sugausi tinkamo.
Sekmes 4u.gif

QUOTE(Sinrina @ 2011 05 03, 12:18)
Pagooglink ir suzinosi.

si bei ta tikrai galima suzinoti biggrin.gif ziulyte, neteisi, kad nieko nera biggrin.gif

http://www.ferona.lt.../atmintine#done
http://www.askeliauj...;language_id=lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 03 gegužės 2011 - 10:52
Jo, Cobre, si ta galima, bet ar ji fiksuota ar ne ta kaina - neaisku. Daug kainu imesta britu forumuose, bet irgi - nuo tasko iki tasko mirksiukas.gif

Vienareiksmai dyzelinas, nes jis pigesnis... Mes neturejom pasirinkimo - busa turejo tik 1 firma ant viso miestelio, tai pasiseke, kad ten DK buvo. Uz busa mes plojom ne taip ir mazai, bet ir bakas buvo tik 1, tipo sutaupem doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziulyte: 03 gegužės 2011 - 11:02
QUOTE(Cobre @ 2011 05 02, 12:53)
Rubai, avalyne, vaistai, zaislai, maudymosi priemones, pamperiai ir maudymosi kelnaites, apsauga nuo saules, priemones nuo nudegimo, jei netyciukais nenusaugosite,  as visada pagalvoju apie tinkama maikute su kuria baseine vaikas galetu maudytis, kad saule kuo maziau griebtu, nebuna su ja pastoviai,bet prireikia kartais, avalyne prie baseino ar papludimyje - smelis, plyteles ar akmenukai - jei saulute pakepins, viskas gali buti ikaite, malonu nebus.  O visa kita, tai tai, kas gal yra individualu ir priklauso nuo iprociu: buteliukai, misinukai, naktipuodziai...

nepamirskit dregnu serveteliu rankytem pavalyti... As imsiu du pokelius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Milanka @ 2011 05 03, 12:08)
nepamirskit dregnu serveteliu rankytem pavalyti... As imsiu du pokelius  4u.gif

aš neimu servetėlių. negi nebus kur rankų plauti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 05 03, 11:47)
aš neimu servetėlių. negi nebus kur rankų plauti?  g.gif

Aš irgi imu dregnų servetėlių - jas oro uoste, lektuve ir kitur, kur arti nėra vandens krano naudoju. 4u.gif

Na bet orai kaip nervina ir liūdina. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 05 03, 11:47)
aš neimu servetėlių. negi nebus kur rankų plauti?  g.gif

aisku, kad bus...Bet as manau, kad su saviskiu nespesiu lakstyti tu rankyciu plauti, nes jis viska ima, kisa i burna...labai bijau hepatito b.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Milanka @ 2011 05 03, 10:08)
nepamirskit dregnu serveteliu rankytem pavalyti... As imsiu du pokelius  4u.gif

kai pirma karta vykau su vaikai irgi 2 pakelius buvau paemusi....nereikejo nei vienos serveteles schmoll.gif
todel dabar vadovaujuosi taisykle-NEAPSIKRAUTI,ypac su vaikais keliaujant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alls @ 2011 05 03, 12:52)
Aš irgi imu dregnų servetėlių - jas oro uoste, lektuve ir kitur, kur arti nėra vandens krano naudoju. 4u.gif

Na bet orai kaip nervina ir liūdina. doh.gif

kur žiūrėjai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 05 03, 11:55)
kai pirma karta vykau su vaikai irgi 2 pakelius buvau paemusi....nereikejo nei vienos serveteles schmoll.gif
todel dabar vadovaujuosi taisykle-NEAPSIKRAUTI,ypac su vaikais keliaujant 4u.gif

visi vaikai skirtingi...su maniskiu netinka variantas "gal nereikes tu serveteliu" ax.gif tikrai zinau, kad reikes, ir as jas naudosiu.... bigsmile.gif
gal jusu vaikuciai didesni, maniskiam 1,5metuku.
Atsakyti