Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2011

QUOTE(Smurka @ 2011 05 04, 17:22)
O kurios vietoj ta jo jachta stovi? Aš pasivaikščiojau ten prie pilies, žvalgiausi jachtos, bet nemačiau.

o ne ten kur palei palmes krantine? g.gif kazkur cia ? g.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(kufu @ 2011 05 04, 17:25)
Zinai kur Halikarnaso diskoteka? Prie jos yra T formos Halikarnaso jachtu prieplauka, tai eini ta T raide, pasuki i desine atsaka ir pacioj pabaigoj pamatysi "Seyma kaptan" mirksiukas.gif

Neatspejau tada tikriausiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 05 04, 15:29)
o ne ten kur palei palmes krantine?  g.gif kazkur cia ?  g.gif
user posted image
Papildyta:
Neatspejau tada tikriausiai  g.gif

Dazniausiai i jachtu prieplauka prie pilies plaukiam, kai keliaujam keleiviu jau paimti arba isleisti.. siaip ten gerokai brangiau vietos nuoma kainuoja.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2011 05 04, 17:24)
pernai ir šiemet važiuojam su ta pačia agentūra per tą patį agentą, pažiūrėjau kad pvz liepos 14-21dd Amara wing resort UAI 2 asmenim su 12 proc nuolaida siuloma, i man kažko visai nekilo jokių įtarimų  g.gif
ar čia ta sistema, kad patys užkelia kainas, patys ir nuleidžia? nes kelionės tai tezų arba novaturo

Kur jus matote ta siulyma su tokia nuolaida? g.gif Nes agento nuolaida, tai ne tas pats, kas nuolaida, kuria dar ir operatorius duoda. Paziurekite tarkime tezu puslapyje, ten matosi, jei yra nuolaida. tai vat dar yra galimybe gauti nuo tos kainos papildoma agento nuolaida, kuria jis duoda nuo savo uzdarbio jau. berods teisingai nusvieciau g.gif

QUOTE(kufu @ 2011 05 04, 17:40)
Dazniausiai i jachtu prieplauka prie pilies plaukiam, kai keliaujam keleiviu jau paimti arba isleisti.. siaip ten gerokai brangiau vietos nuoma kainuoja.. mirksiukas.gif

Supratau. tiesiog maciau, kad butent ten sedasi visi turistukai plaukti kazkur. pagalvojau, kad ir jus gal ten. tiesiog nepastebejau, kad kitoje pilies puseje dar kazkas pluduriuoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 05 04, 16:47)
Kur jus matote ta siulyma su tokia nuolaida? g.gif  Nes agento nuolaida, tai ne tas pats, kas nuolaida, kuria dar ir operatorius duoda. Paziurekite tarkime tezu puslapyje, ten matosi, jei yra nuolaida. tai vat dar yra galimybe gauti nuo tos kainos papildoma agento nuolaida, kuria jis duoda nuo savo uzdarbio jau. berods teisingai nusvieciau  g.gif

Aš tai manau, nes nežinau kelionių agentūrų virtuvės, bet manau kad agentūra ima/gauna didelį paketą kelionių visai kita kaina nei pats teztour paskui pardavinėja, įsipareigoja ką nors operatoriui, o gal daug parduoda, nežinau, todėl agentūra gali žaisti nuolaidomis.
Pažiūrėjau, kad ši kelionė yra Teztour ir jų saite ji taip pat su nuolaida tik ne tokia kaip mano mylimos agentūros. Tezai siūlo dviems garden room už 6757lt (1asm 3379lt), agentūra už 6098lt (1asm 3049lt)
Pernai mūsų kelionė į Tenerifę praėjo sklandžiai, todėl šiemet kelionę vėl pirkau iš jų

p.s. kažkaip abejoju kad agentai nuo savo atlygio nuolaidą duoda, greičiausiai kažkokia firmos strategija g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilienė: 04 gegužės 2011 - 16:14
QUOTE(Smurka @ 2011 05 04, 15:22)
O kurios vietoj ta jo jachta stovi? Aš pasivaikščiojau ten prie pilies, žvalgiausi jachtos, bet nemačiau.

Beje, kurioj vietoj Bodrume gyveni? Ar kur aplinkui?
Atsakyti
ziulyte, o kur saldumynus pirkai Beldibyje? Skanūs? Kokios maždaug kainos?
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2011 05 04, 16:50)
Gal galima plačiau apie tą apžvalginę - kur veža? O kaina čia vienam asmeniui 90dol.?

Čia kaina dviems. Vaikučiams nereikėjo mokėti. mirksiukas.gif
QUOTE(Įdomi @ 2011 05 04, 17:14)
Jei jau mane paminėjai, tai trupučiuką pataisysiu nuorodą į mano fotoreportažą iš Alanijos hihihi.gif
http://www.supermama...?...68221&st=48

Maždaug apie vidurį puslapio prasideda pasakojimas apie Alaniją ax.gif

Labai gražus reportažas. thumbup.gif Taip, visur čia ir keliavome, tik jachta buvo didelė, trijų aukštų, grįžinėjant antrame aukšte vyko animacija, konkursas, paleido daug putų, buvo smagu. bigsmile.gif Dar norėjau pasakyti, kad keliavo ir su visai mažais leliukais, su vežimėliais. Vaikučiai geriau jautėsi, nė kai kurie suaugusieji.
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2011 05 04, 18:11)
Aš tai manau, nes nežinau kelionių agentūrų virtuvės, bet manau kad agentūra ima/gauna didelį paketą kelionių visai kita kaina nei pats teztour paskui pardavinėja, įsipareigoja ką nors operatoriui, o gal daug parduoda, nežinau, todėl agentūra gali žaisti nuolaidomis.
Pažiūrėjau, kad ši kelionė yra Teztour ir jų saite ji taip pat su nuolaida tik ne tokia kaip mano mylimos agentūros. Tezai siūlo dviems  garden room už 6757lt (1asm 3379lt), agentūra už 6098lt (1asm 3049lt)
Pernai mūsų kelionė į Tenerifę praėjo sklandžiai, todėl šiemet kelionę vėl pirkau iš jų

p.s. kažkaip abejoju kad agentai nuo savo atlygio nuolaidą duoda, greičiausiai kažkokia firmos strategija  g.gif

Na ir nesiaaiskinkime virtuves, svarbu jums kaina tiko, tiesa mirksiukas.gif Tik tezai jokiu kelioniu patys nepardavineja, pardavineja tik agenturos. As tikriausiai is ipratimo blogai parasiau, ne agento, o agenturos nuolaida. Ji duodama is to procento, kurio mes niekaip nematome. Mes jau gauname galutini rezultata su nuolaida, tik pateikiamas jis arba iskart, kaip jusu atveju, arba as matau kaina tezu su nuolaida ir deruosi su agentura del nuolaidos procento, kuri ji gali man suteikti. Rezultatas tas pats - galutine kaina mirksiukas.gif
Kartais be abejo gali buti ir ivairiu isimciu, kai yra individualus susitarimai tarp opertoriaus ir agenturos. Tokiu pernai JolitaMartyna pasinaudojo, ji gali placiau apsviesti, jei nores ir jei jums idomu bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 05 04, 17:50)
Na ir nesiaaiskinkime virtuves, svarbu jums kaina tiko, tiesa  mirksiukas.gif 

drinks_cheers.gif
bet kokiu atveju mūsų pasirinktas Rixos pagal kainą tenkino, aišku niekas nedraudžia norėt maximum už minimum biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilienė: 04 gegužės 2011 - 17:07
QUOTE(ziulyte @ 2011 05 04, 11:05)
Nematau jokios tragedijos, kai mazas vaikas laive. Mes su metinuku savaite laive Kroatijoj pragyvenom ir viskas puikiai. Jau nekalbu, kad su 3 men vaikeliu Svedijoj ta pacia savaite atplaukiojom. Kaip visad, viskas priklauso nuo mamos ir vaiko (nuo mamos labiau zinoma tokiam amziuj)...
Zinoma, kelione nuomotu auto kai pats sau vadovas patogiau, bet cia jau kiekvienas pagal save tegul sprendzia...

Ekskursija Demre-Myra-Kekova juk ne vien 2 val.pasiplaukiojimas jachta. Ir va butent sioje ekskursijos dalyje tikrai ir as jokios tragedijos nematau su bet kokio amziaus vaiku. Net nematau tragedijos vaziuojant autobusu iki vietos (nors tikrai ne valanda kelio). O kaip mazylis atlaikytu kapavieciu, sventyklos, amfitetaro ir t.t. apziurejima, apvaiksciojima... g.gif Pati turiu panasaus amziaus dukrele ir bandau isivaizduoti... Nebutu paprasta. As gal nepopuliari mama, bet atostogas isivaizduoju kiek kitaip, nei vaziuoti i siulomas ekskursijas (bendras) su mazyliu ant ranku. Ypac pazintines. Nebent nuomotis auto. Taip esame keliave ne karta ir viskas ok. O bendroje grupeje, kur reikia derintis...nezinau ar mamai (tevams) cia poilsis... Bet cia subjektyvi mano nuomone. Aisku, tik patys geriausiai pazistame savo vaikus ir patys save smile.gif
Ir dar klausimas buvo apie maisto pasildyma. Kaip ir minejau - restorane pietu metu, na ir dar jachtoje (kaip kazkas rase).
Atsakyti
QUOTE(Katren @ 2011 05 04, 15:15)
Gal kas esate susidure, ar yra skirtumas poilsine kelione perkant tiesiai is agenturos, ar internetu? Visada pirkdavau agenturoj, bet dabar ziuriu,kad perkant internetu duoda didesnes nuolaidas...  blush2.gif

Perkant internetu skelbiamos nuolaidos yra melas ir apgaulė suvilioti lengvatikiams. Paaiškinsiu kodėl - ir tegul niekas negalvoja kad kažką dengiu ar reklamuoju.

taigi - ką reiškia jei parašyta nuolaida 25 , 10 ar daugiau proc? Tai reiškia, kad ši nuolaida yra nuo kainyno kainos lyginant su spec. pasiūlymu. Tuos pačius spec. pasiūlymus turi bet kuri Lietuvos agentura, tačiau niekada nesako, kad nuolaida yra 25, 10 ar kitokia.

Pirkdami agentūroje, jei yra geras agentas, o ne "prekybcentrių" mergaitės, visada sutaupysite dėl šių priežaščių - dažnai tas pats viešbutis yra pas kelis kelionių organizatorius , tad realiai Jūs internete matote tik vieno organizatoriaus kainas, o gal būt kitas organizatorius turi dar geresnį viešbutį ir dar pigiau, jei Jūs gyvenate Klaipėda , Šiauliai, Panevėžys ir ta zona, gali būti, kad geresnė kaina bus iš Rygos, nei iš Vilniaus, jei gyvenate zonoje Kaunas, Vilnius ir piečiau - gal būt pigiau bus važiuoti iš lenkų.

Pirkdami kelionę VISADA žiūrėkite ne skelbiamą nuolaidą, bet sumą, kurią moki už kelionę.
Atsakyti
QUOTE(ziulyte @ 2011 05 04, 15:11)
Smurka, kaip desra? Pataikiau ko prasei?  g.gif

Oi, ačiū labai 4u.gif Aišku, ne visos dešros mane pasiekė, bet tos, kurios man liko, labai skanios biggrin.gif
Atsakyti