Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2011

priminkit turgus Kemere pirmadienį ar antradienį g.gif blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aurezas @ 2011 05 05, 15:56)
priminkit turgus Kemere pirmadienį ar antradienį  g.gif  blush2.gif  biggrin.gif

budavo pirmadieniais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 05 05, 16:29)
nu va kokie prasti atsiliepimai apie tą parką...  blink.gif tokių pinigų jis tada tikrai nevertas...

o va čia tai sudomino, gaila, kad turkiškai nė bum bum  doh.gif

bet pagal google mapts tai visai netoli mūsų būtų  g.gif

kaži, jei aš jiem in english, kokia tikimybė atsakymo grietu laiku sulaukt?

O kas konkreciai domina? smile.gif As jame buvau.

Siaip anglu kalba aptarnavimas jame be problemu. Meniu yra su kainomis liromis. Atsiskaiteme mes kortele. tiesiog prie tu staliuku atnesa korteliu skaitytuva, niekur korteles neima ir nenesa. Galima pasigauti upetaki (manau, kad pramoga mokama) ir tau ji iskeps ir patieks. Mes ten nieko dorai nesupratome meniu (bet lyg ir su nuotraukomis buvo, nors negarantuoju g.gif ), tai praseme turkisku patiekalu, padavejas paklausinejo ka megstame, ko nelabai ir siule, aiskino mazdaug kas tai bus.
Kiek pas rusus skaitau, tai visi sako, kad nemokamas transferas i visus didesnius Ulupinaro restoranus yra. Reiktu uzklausit to emailu. Siaip galite ir kelioniu agenturoje uzklausit kiek jums tai kainuotu. Skaiciau, kad uz 20 dol nuveza, kaip is tiesu tai nezinau. Prisiminiau, kad kai mes su drauge teiravomes agenturoje, tai mus siule irgi privaciai nuvezti uz 20 dol.
Taip, jums butu gana arti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 05 gegužės 2011 - 15:07
QUOTE(kufu @ 2011 05 05, 13:54)
Tai kurioj vietoj gyveni?

Faktiškai centre, Giumbete
Atsakyti
tiesioginis reportazas is Camjuvos

http://ftour.otzyv.r...d.php?id=159960

Atsakyti
Tezai raso, kad nuo 16 valandos galima registruotis skrydziui, taciau dar pries 15 valanda uzregistravau drauge ryt i Bodruma 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės , kas gyvenate dabar Turkijoje, ar tikrai Alanijoje taip vėsu, kaips skelbia Gismeteo? blink.gif
Mama poryt išskrenda, aš jau nieko jai nesakau- nenoriu nervinti doh.gif
Kalbėjau su vienu turku, beje, iš Bodrumo, sako 'aš maudausi...' .. Bet iš jų teisybės neišpeši, kaip ten yra iš tikrųjų.
Jei jis maudosi Bodrume, tai Alanijoj išvis turėtų karšta būti... unsure.gif
Nervas ima umn.gif:

Gal išrišit kas mums šitą šaradą? biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Antalijoje šiuo metu audra, kuri tuoj nurims. Turkijoje šilta, orai gali būti permainingi, gali kiek lietaus paduoti, bet visą savaitę taip tikrai nebus schmoll.gif

Ir aš niekada nežiūriu gismeteo. Jis labiausiai grybauja apie TR orus
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2011 05 05, 19:12)
Antalijoje šiuo metu audra, kuri tuoj nurims. Turkijoje šilta, orai gali būti permainingi, gali kiek lietaus paduoti, bet visą savaitę taip tikrai nebus schmoll.gif

Ir aš niekada nežiūriu gismeteo. Jis labiausiai grybauja apie TR orus

o kiek tas silta? trumpom rankovem diena vaikstot?
Atsakyti
QUOTE(kuzyte @ 2011 05 05, 19:15)
o kiek tas silta? trumpom rankovem diena vaikstot?

Jau seniai vaikštom ir nusvilti spėjom. Vakarais dar prireikia megztuko
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 05 05, 08:54)

nepamenu viesbucio i kuri vyksti, bet siaip didesniuose viesbuciuose buna kailiu parduotuvytes. Nueik ten, nekreipk labai demesio, jei asortimentas pabaisiskas, ir pasakyk, kad domina kazka nusipirkti ir noretum, kad nuveztu, kur didesnis pasirinkimas. Sutarsite valanda ir jie tave ir nuves, ir parves (pasitikslink is anksto, bet tikrai turetu ir atvezti atgal ).  Pradines kainas pasako baisias ir iskart kazkiek nuleidzia tipo, paskui jau tik derejimosi reikalas viskas. Tiesa, as patarciau nuvykti pacioje atostogu pradzioje i parduotuve, nes jei reiks, tai jie tures laiko pataisyti gamini. O kur tave gabens tai nezinau, ar i Kemera, ar i Antalija  smile.gif

Rixos sungate
didžiausias ačiū už patarimą 4u.gif tikiuosi, viskas pavyks
Atsakyti
QUOTE(Gintaras.U @ 2011 05 05, 10:52)
Gal žinote kokių gerų/negerų niuansų užsakinėjant kelionę iš www.kelionesinternetu.lt Jie siūlo tų pačių Tezų keliones būtent su 8-10% mažesnėmis kainomis  g.gif

Na nezinau, mes uzsisakeme www.kelionesinternetu.lt
Skrisim 05.12. Kolkas nieko blogo negaliu pasakyti mirksiukas.gif
Kai sumokejom pilna suma paskambino, paklause ar gavome, issispausdinome keliones dokumentus, ar viskas aisku.

O del oru ir mes labai bijom - nezinau net ka det i lagamina - maikes ar megztinius... doh.gif
Gal yra parskridusiu arba ten esanciu? Atsiliepkit - kaip ten oras? Kokia temperatura? ar labai vejuota? 4u.gif
Atsakyti