Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2011

Sveiki, linkejimai ir tiesiogine transliacija is mirage majestic (Kemeras, nors berods gojniukas ) smile.gif netycia turim interneta kambary. matyt todel, kad gyvenam praktiskai virs registraturos smile.gif

Na ka- nieko dorai nepamatem, bet turim nerealu kalnu vaizda pro langa ir cia laaabai gerai. kol atvaziavom, daiktus pasidejom, pavakarieniavom- jau ir sutemo- tai pabludijom patamsy po teritorija, kiek matem- labai grazu smile.gif laukiam rytojaus- baseinu ir juros dienos smile.gif)
nezinau kaip ryt- bet siandien buvo labai silta- nusileidom i +23 ir dziaugemes kad autobuse yra kondicionierius, nes buvo karsta. visi vaiksto viesbuty apskrude, tai manau kad normaliai viskas su temperatura cia. maistas skanus, apsivalgem/ pramogu nespejom nieko- vakare vistik su vaikais, o ne i diskotekas, bet kazkas vyksta, bariukuose daug zmoniu, manau kuri vakara ir mes islysim kaip nors pasikulturinti smile.gif a- musu vaike betyrinedama vandens siltuma baseine sugebejo jin ir ikristi su visais rubais- tai bent prisijuokem. vaje vaje- vandeniu eit zmogui nepavyko smile.gif tai sake salta vandeny smile.gif)) nu bet ryt patikrinsim wink.gif linkejimai is sauletosios Turkijos!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Diva*: 07 gegužės 2011 - 22:46
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 05 07, 11:44)
drinks_cheers.gif
Papildyta:

kiek naktu busite mirksiukas.gif kada isvykstat bigsmile.gif

Busim tik 7n unsure.gif ,o isvykstam geguzes 22d., pirma karta su dukryte kuriai dar nera 2metuku,tai lb neramu kaip ji atlaikys kelione ar bus jai tam kemer resort ka veikti,o labiausiai tai idomu kokios ten kudikiu loveles,gal kam teko susidurti?nes agenturoj lb idomiai apibudino,mazdaug gali buti be apsaugu,tiesiog pamazintos lovos blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2011 05 07, 22:19)
Čia lietuviai  man vėją atpūtė biggrin.gif Siaubas, kaip vėjuota, skalbiniai per pusvalandį išdžiūsta. Man tai gerai, bet turistams tai blogai, nes viename viešbutyje apsauga žmonių į jūrą neįleidžia. Aš likau dėl to kalta, aišku savaime biggrin.gif

Mums niekada neitiksi lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai vejo per daug, tai saules per mazai, tai debesu nenuvaiket, tai viesbuti prasta isrinkot, tai akmenu prie kranto primetet hihihi.gif karsta.gif mirksiukas.gif
O siaip rudeni irgi geru bangu esu maciusi TR papludimy, bet kazkaip nevaike ten niekas, tik paciam jau nekilo ideju i vandeni lyst biggrin.gif
Atsakyti
Cia kurie aktyviau bendraujat,gal galetumet patarti kaip man rasti fotoreportazus apie kemer resort viesbuti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnytte @ 2011 05 08, 01:12)
Cia kurie aktyviau bendraujat,gal galetumet patarti kaip man rasti fotoreportazus apie kemer resort viesbuti? g.gif

Mokeciau, nuoroda imesciau, bet manau mokantys ta butinai padarys tau, tik galiu pasakyt, mano pazistama, labai gyre si viesbuti... su vaikais buvo, sake labai geras...
Atsakyti
QUOTE(šeima iš 5 @ 2011 05 07, 23:20)
Mokeciau, nuoroda imesciau, bet manau mokantys ta butinai padarys tau, tik galiu pasakyt, mano pazistama, labai gyre si viesbuti... su vaikais buvo, sake labai geras...

Cia sm paieskoje ivedziau viesbucio pavadinima tai man ismete dvi temas,kurios pildytos 2007metais. neverta net vartyti 100psl,nes pakankamai pasenusi informacija unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lukne1 @ 2011 05 07, 21:09)
Cobre, sorry, jei nesupratau jusu pokalbiu apie tuos mistinius pirkimus tiesiogiai is tezu... Man pernai siule kelioniu agente

Labai smagu , kad atsiliepei. smile.gif 4u.gif bet manau, kad jei siule kelioniu agente, tai kiek kitas variantas. mirksiukas.gif Bet aciu, kad nenutylejai 4u.gif

QUOTE(Vilienė @ 2011 05 07, 21:18)
tiesos yra, bet nežiūrėjau tokia plačia prasme. tiesiog skirtingi žmonių biudžeta

kad, skirtingi biudzetai, tai fakas, bet jei kazkas uz savaite VALERI BEACH sumokes 2000 tai persiprasau, bet tikrai permokejo. Apie tai as ir kalbejau.

QUOTE(Udrius @ 2011 05 07, 21:47)
primokite tik tada jei kambarys nepatinka - pirma pasižiūrėkite ir tik tada spręskite smile.gif

drinks_cheers.gif neskubekite moketi. bent jau as nei karto neesu primokejusi. aisku ,kad buvo geresniu kambariu, bet visada primesdavau, kad jei po paros jis man tikrai netiks, tai nueisiu su argumentais ir prasysiu tinkamesnio. Niekad nemokejau ir nesiruosiu ateityje.

QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 05 07, 23:32)
Man turkiska pakrante lyg bala, s  unsure.gif

bangu ir as neesu maciusi, bet kuo skiriasi vidurzemio juros pakrante nuo egejo juros vejuotu krantu jau supratau. tragedijos nera, bet skirtmas tikrai yra.

QUOTE(Upytė3 @ 2011 05 08, 00:13)
Sveiki,
Gal kas esate atostogave Delta Beach Resort viesbutyje (Bodrume)?Tikrai idomu visu atsiliepimai apie si viesbuti ir apskritai apie Bodruma.. ax.gif

Bodrumas puiku, bet jus atostogausite ne Bodrume. Geras viesbutis, kokiu klausimu jums kyla?b Atsiliepimai, kiek esu skaiciusi, tai manyciau, kad atitinka realybe.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 07 gegužės 2011 - 23:47
QUOTE(Smurka @ 2011 05 07, 23:19)
Čia lietuviai  man vėją atpūtė biggrin.gif Siaubas, kaip vėjuota, skalbiniai per pusvalandį išdžiūsta. prasmiška, Delfinuose ši sistema išbraukta iš praktikuojamųjų sąrašo mirksiukas.gif

tai vat, buvau birzeli ir net nezinau girti ar peikti ta Bodrumo vejeli biggrin.gif Na Koso temoje Zilvinas klause, ar jis toks, kas kepures nuo galvu plesia. Tikrai ne toks. Bet tiesiog pabuvus tu suprati, kad vejas yra ir tiek. Kemere apie tai net mintis nekilo.

QUOTE(Agnytte @ 2011 05 08, 00:56)

ar bus jai tam kemer resort ka veikti

Tai miesto viesbutis, kuris tikrai nera absoliuciai pritaikytas vaikams. Bet jei vykciau su tokio amziaus vaiku i turkija, tai drasiai rinkciausi si viesbuti. nes vistiek be jusu tokio amziaus vaikui nebus ka veikti bet kokiame kitame viesbutyje. O suaugusiam jis labai superinis. Net budami prie leliuku baseinuko jus nebusite atskirti nuo kitu, ir nuo viso viesbucio. Pasirinkote labai gera varianta, nepergyvenkite. As, Zilvinas, Meige, o ir dar kazkas yra buve jame. Siuo atveju galite klausti temoje, atsakymus manau gausite mirksiukas.gif

QUOTE(Agnytte @ 2011 05 08, 01:12)

Tokio nebus. Klauskite, kas domina temoje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 05 08, 00:02)
Tokio nebus. Klauskite, kas domina temoje  mirksiukas.gif

Kaip minejau kol kas man kabai aktualu kokie reikalai su kudikio lovelem,ar jos tikrai bus(agentura patvirtino kad uzklausa duota,bet nzn ar tai reiskia kad tikrai bus) ir kokios? ta prasme ar nebus taip kad atostogos bus sugadntos,nes maziuke tures miegoti su mumis lovoj? g.gif

Sis viesbutis geresnis uz maxim'a,taip? nes tas didelio ispudzio nepaliko,ypac kas liecia meniu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnytte @ 2011 05 08, 02:13)
Kaip minejau kol kas man kabai aktualu kokie reikalai su kudikio lovelem,ar jos tikrai bus(agentura patvirtino kad uzklausa duota,bet nzn ar tai reiskia kad tikrai bus) ir kokios? ta prasme ar nebus taip kad atostogos bus sugadntos,nes maziuke tures miegoti su mumis lovoj? g.gif

Sis viesbutis geresnis uz maxim'a,taip? nes tas didelio ispudzio nepaliko,ypac kas liecia meniu unsure.gif

taip, tikrai geresnis biggrin.gif
Itariu, kad maziuke gaus manieza miegojimui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Upytė3 @ 2011 05 07, 23:13)
Sveiki,

Gal kas esate atostogave Delta Beach Resort viesbutyje (Bodrume)?Tikrai idomu visu atsiliepimai apie si viesbuti ir apskritai apie Bodruma.. ax.gif

Aciu 4u.gif

Sveika.

Nusiteikite, kad viskas bus gerai, tada taip ir bus. mirksiukas.gif Viešbutis ne pačiame Bodrume, o 20 km nuo jo, prie jūros. Personalas paslaugus, maitina skaniai. Jis šiam sezonui ką tik atsidarė, tai gal dar ne visas paslaugų paketas yra siūlomas. Kokį gausite kambarį, priklausys njo to, kokį kambario tipą užsisakėte. Jei promo, - tai nusiteikite tam, kad kambarys skirtas tik permiegojimui ir prausimuisi po dušu.

Iki Bodrumo veža viešbučio autobusiukai, kol kas kainuoja penki eurai žmogui, vasarą kainą pakels iki aštuonių. Jei norite daugiau naktinio gyvenimo pramogų, tai šiek tiek prašovėte su pasirinkimu, bet poilsiui tinkamas ir net labai. LAbai gražios apylinkės, išeikite pasivaikščioti, tikrai rasite, ką pamatyti ir pafotografuoto

Lietuviams, važiuojantiems į Bodrumą, reikia koreguoti savo mentalitetą. Viešbučių, dirbančių su UAI sistema čia yra vos vienas kitas ir tie patys pamažu pereina prie kitų aptarnavimo sistemų. Personalas, pripratęs prie kultūringų Vakarų Europos turistų, taip pat palyginus yra gana aukštos kultūros.

Pagrindinis dalykas, kurį teks lietuviams įsisąmoninti yra tas, kad niekur pasaulyje penkių žvaigždučių viešbutis neprivalo būti šėrykla ir girdykla bei pramogų organizuotojas 24 valandas per parą. Penkios žvaigždės taip pat gali būti skirtos viešbučiui, kuris NĖRA PRIE JŪROS ir net neturi nuosavo paplūdimio
Atsakyti
QUOTE(Agnytte @ 2011 05 07, 23:56)
ar bus jai tam kemer resort ka veikti

Jau pamirsau, ka siaip gyvenime veikia vaikai, kurie neturi dvieju metu g.gif Na turbut bando ismokti daryti ne i pampersa ir naudotis normaliais stalo irankiais unsure.gif
Kemer resorte jai vaiku animacija negresia, bangu baseinas irgi per gilus vienai buti. Varlinyke turkšitės. Vandens kalniuko tokio amziaus vaikams nepamenu, bet tiesa pasakius ir nesidairiau blush2.gif Zodziu, ka jus veiksit, ta ir dukra veiks biggrin.gif
Kai zmones pasisako, kad vaziuoja nedidesnej nei triju zmoniu grupej i Kemer resorta, vis dar lengvai pavydziu. Mano pirmas kartas Turkijoj ir geriausi atsiminimai, Seimyna irgi atsidusta, kad iki siol tai buvo geriausias pasirinktas viesbutis ax.gif

Siemet bendradarbe vaziuoja i ten pat: du suauge + du ugteleje vaikai. Paziuresim, ar pasikartos Martynos nesamones
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zilvinas75: 08 gegužės 2011 - 08:01