Įkraunama...
Įkraunama...

Kruiziniai laivai

QUOTE(westa @ 2009 09 07, 22:23)
kaip tik vartau Auros du naujausius kruizų katalogus kitiems ir dar kitiems metams..
Rykute, Tu čia žinovė pas mus šio srities.. Keli klausimai: ar laivuose nesupa? Ypač plaukiant per Atlanto vandenyną .. žiūriu visokius variantus ir mąstau - jei sustojimai kasdien, ar nepritrūks poilsio ir nesigaus maratonas? Norisi visgi ir laivą kažkiek pažint, ar užtenka to ką po ekskursijų pamatai?  Linkstu prie Karibų.. Esu buvusi Dominykos respublikoje... pamenu, kad tas laiko skirtumas jautėsi.. dabar važiuotume su vaikais, kaži kaip jiems tokie laiko skirtumai.. ir dar viena, gal ir keista baimė.. Mano mažiui 5 metai.. toks ir mažius, bet pas mane paranoja, kad paliksiu jį kokiam kambaryje, jo nenužiūrės ir dar išdribs jis per bortą.. ar vaikams laive saugu?

Kiek skaičiau, Jūs buvote po Karibus.. skridote lėktuvu iki ten ir atgal? Ar ne per sunki kelionė? o gal pirmam potyriui užtektų kokio kruizo Viduržemio jūra?

ačiū  smile.gif

Kaip organizuoja agenturos as nezinau, tad del visko negaliu pasakyti. Siaip del supimo nesijaucia, bet jei pakyla bangavimas kazkiek truputi galima sujusti jei kajute bus paciam prieki arba "siknoj" ir apacioje, ten skaitosi maziausia kategorija ir pigiausios kajutes, tad agenturos dazniausiai kiek girdejau ten ir uzsakineja doh.gif Karibai pakankamai didelis plotas, tad kiek esu macius marsrutu tai visada buna praplaukimai (diena juroje) tuomet pilnai pabusit ir pamatysit laiva. Karibuose karsta ir eskursijos sunkokos palyginus su Vidurzemio juros kruizais po Europa. Bet manau tikrai vaikams yra saugu laive ir butu idomu, nors jums be ju butu ten lengviau ax.gif
Mes vaikus vezames po Europa, o jei toliau tai tik i viesbucius.
Atsakyti
jei pakyla bangavimas kazkiek truputi galima sujusti jei kajute bus paciam prieki arba "siknoj" ir apacioje, ten skaitosi maziausia kategorija ir pigiausios kajutes, tad agenturos dazniausiai kiek girdejau ten ir uzsakineja

Truputi nesutiksiu smile.gif gyvenom 3 aukste ir buvom "nueje i svecius" 7-8aukstus,tai taip dziaugemes kad gyvename zemai!!!Skubejome gryzti i savo kajute,nes tiesiog nejo paeiti tiesiai,toks supimas...vel rinkciausi 2-4aukstus vien del mazesnio supimo ir butinai per viduri laivo.. smile.gif
Cia Karibu juroje..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sindiokas: 08 rugsėjo 2009 - 08:37
QUOTE(Rykute @ 2009 09 08, 08:40)
Kaip organizuoja agenturos as nezinau, tad del visko negaliu pasakyti. Siaip del supimo nesijaucia, bet jei pakyla bangavimas kazkiek truputi galima sujusti jei kajute bus paciam prieki arba "siknoj" ir apacioje, ten skaitosi maziausia kategorija ir pigiausios kajutes, tad agenturos dazniausiai kiek girdejau ten ir uzsakineja  doh.gif  Karibai pakankamai didelis plotas, tad kiek esu macius marsrutu tai visada buna praplaukimai (diena juroje) tuomet pilnai pabusit ir pamatysit laiva. Karibuose karsta ir eskursijos sunkokos palyginus su Vidurzemio juros kruizais po Europa. Bet manau tikrai vaikams yra saugu laive ir butu idomu, nors jums be ju butu ten lengviau  ax.gif 
Mes vaikus vezames po Europa, o jei toliau tai tik i viesbucius.

tai aš manau ,akd tikrai pati užsisakinėčiau tiesiai per juos , o ne per agentūras mūsų.. mes ir katalogą iš Vokietijos patys parsivežėm..
supimas man visai ne prie širdies.. tikrai nesinori gulėt paslikai ir vaikus otkius matyt, o farširuot juos vaistais nuo supimo unsure.gif ..
Su vaikais mes daug keliaujam, bet neteko tiek toli t.y tiek laiko juostų kartu perskrist.. su mielu noru palikčiau juos namie, bet ir palikus juos atostogos bus su įtampa unsure.gif

visgi ga lišties pirma vertėtų pabandyti kokį kruizą Viduržemio jūra.. Bet vienas maršrutas Aidos nerealiai vilioja.. Aplankant Islandiją ir Grenlandiją bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sindiokas @ 2009 09 08, 09:37)
jei pakyla bangavimas kazkiek truputi galima sujusti jei kajute bus paciam prieki arba "siknoj" ir apacioje, ten skaitosi maziausia kategorija ir pigiausios kajutes, tad agenturos dazniausiai kiek girdejau ten ir uzsakineja
Truputi nesutiksiu  smile.gif  gyvenom 3 aukste ir buvom "nueje i svecius" 7-8aukstus,tai taip dziaugemes kad gyvename zemai!!!Skubejome gryzti i savo kajute,nes tiesiog nejo paeiti tiesiai,toks supimas...vel rinkciausi 2-4aukstus vien del mazesnio supimo ir butinai per viduri laivo.. smile.gif
Cia Karibu juroje..

O jus pabandykite 3-2 aukste prieki ar gale pabuti biggrin.gif Nors siaip man asmeniskai tai isvis tas supimas nesijaucia tik viena karta per tiek metu buvom papuole i 5 balu audra tongue.gif Tuomet pasijuto...
Papildyta:
QUOTE(westa @ 2009 09 08, 13:35)
tai aš manau ,akd tikrai pati užsisakinėčiau tiesiai per juos , o ne per agentūras mūsų.. mes ir katalogą iš Vokietijos patys parsivežėm..
supimas man visai ne prie širdies.. tikrai nesinori gulėt paslikai ir vaikus otkius matyt, o farširuot juos vaistais nuo supimo  unsure.gif ..
Su vaikais mes daug keliaujam, bet neteko tiek toli t.y tiek laiko juostų kartu perskrist.. su mielu noru palikčiau juos namie, bet ir palikus juos atostogos bus su įtampa  unsure.gif

visgi ga lišties pirma vertėtų pabandyti kokį kruizą  Viduržemio jūra.. Bet vienas maršrutas Aidos nerealiai vilioja.. Aplankant Islandiją ir Grenlandiją  bigsmile.gif

Jei yra polinkis sirgti juros liga tai gali uzsupti ir Vidurzemio juroj ir Karibuose jei pakils bangavimas. O AIDA mano megstamiausia kompanija ir maitinimas, ir visa kita yra nerealu, nors laivas ir mazesnis nei kitu kompaniju, bet man jaukesnis. Manau drasiai vaziuokite kur norite, laiko skirtumas maziau veikia vaikus nei mus suaugusius (bent jau musu).
Atsakyti
o kur rasti MSC kruizu kainas? kazkaip nerandu ju puslapyje...
Atsakyti
QUOTE(skyler @ 2009 09 16, 14:04)
o kur rasti MSC kruizu kainas? kazkaip nerandu ju puslapyje...

Jei tinka vokiskai tai cia paziurek http://www.kreuzfahr...tion=mittelmeer
Atsakyti
Kazkaip mirusi tema unsure.gif

Na oas pirma karta su kruizu plaukiau per Atlanta thumbup.gif Is pradziu lyg ir neramu, nes 6 dienos juroj, bet kai laivas didelis, pramogu visu net nespejau apieti kiek siuloma buvo tai dabar galiu drasai rekomenduoti tokias keliones thumbup.gif wub.gif

Truputi sudejau keliones foto smile.gif

Foto
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2009 12 12, 02:54)
Kazkaip mirusi tema  unsure.gif

Na oas pirma karta su kruizu plaukiau per Atlanta  thumbup.gif  Is pradziu lyg ir neramu, nes 6 dienos juroj, bet kai laivas didelis, pramogu visu net nespejau apieti kiek siuloma buvo tai dabar galiu drasai rekomenduoti tokias keliones  thumbup.gif  wub.gif 

Truputi sudejau keliones foto smile.gif

Foto

superines nuotraukos! baltai pavydziu tokios keliones wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2009 12 12, 01:54)
Na oas pirma karta su kruizu plaukiau per Atlanta  thumbup.gif  Truputi sudejau keliones foto smile.gif

Foto

nuo kur pradejot kelione, ir kur baigete?
Atsakyti
QUOTE(vedeja @ 2009 12 12, 18:23)
nuo kur pradejot kelione, ir kur baigete?

Pradzia Malaga - pro Kanarus iki Bahamu ir islipom Maiami.
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2009 12 12, 20:19)
Pradzia Malaga - pro Kanarus iki Bahamu ir islipom Maiami.

o paskui is Majamio grizote lektuvu?
Atsakyti
QUOTE(vedeja @ 2009 12 18, 17:50)
o paskui is Majamio grizote lektuvu?

Is majamio su masina nuvaziavom i Orlando ir is ten skidom i Las Vegas ir tada namo lektuvu smile.gif
Atsakyti