Įkraunama...
Įkraunama...

Kruiziniai laivai

QUOTE(RamuteS @ 2010 05 12, 22:02)
Speju, kad Atene82 pacitavo mano senesne zinute.
Plaukem is Livorno su MSC Synfonija. Emem viena vidine kajute, vaikams buvo lovos virsuje, su apsaugom kad neiskristu, astuntame aukste, mazdaug laivo viduryje. Vaikams jokiu mokesciu nebuvo, tiesiog dazniausiai du vaikai gali nemokamai keliauti su dviem suaugusiais. Keliavom pirma karta ir likom labai patenkinti. Gaila siemet nesigaus, nes zymiai veliau prasideda vaiku rudens atostogos, bus jau vesu. Sekantis planuose kruizas po rytine Vidurziamio juros pakrante.

o per kur pirkote kruiza?
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 05 12, 22:12)
o per kur pirkote kruiza?

Vokietijoje per Tui. Bet maciau internetu irgi buvo tokia kaina.
Atsakyti
QUOTE(RamuteS @ 2010 05 13, 00:16)
Vokietijoje per Tui. Bet maciau internetu irgi buvo tokia kaina.

Internetu, tai tiesiai per ju puslapi?
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 05 12, 22:21)
Internetu, tai tiesiai per ju puslapi?

Pvz. kad ir per cia galima uzsisakyti internetu http://www.msc-kreuz...CFU2S3wod1wocfA
Tik cia bus vokieciu kalba, jei kas neaisku klauskit mielai padesiu ar paaiskinsiu.
Atsakyti
Sveiki. Rugpjūčio viduryje su vyru norėtume plaukti kruizu, bet su visais skrydžiais max galime atostogauti dešimt dienų, tai greičiausiai tenka apsistoti ties viduržemio jūra. Gal kas galėtų ką nors konkrečiai pasiūlyti iš kur būtų galima užsakyti ir kokiu maršrutu geriausia plaukti, nes kainos kiek teko žiūrėti tikrai didelės? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atene82 @ 2010 05 11, 21:30)
drinks_cheers.gif spalio menesi isplaukiam su MSC Sinfonia i kruiza po vidurzemio Jura, tai visai 4 asmenu seimai kainuoja tik 1000 €.

Tas 1000 E padideja 120E jei i uosta vykstate savo auto ir paliekate savaitei parkinge. Plius 4x7E priverstiniai 'tipsai" kasdien, uz gerimus papildomas mokestis (vakarienes metu vynas nuo 40E). O kur dar kelione iki uosto ir atgal bei ekskursijos islipus i kranta nuo 100 E uz nosi... smile.gif . Tas 1000E keliones pabaigoje tikrai padvigubeja, jei ne patrigubeja. Bet ispudziai ir servisas tikrai atperka visas islaidas.
Smagios keliones! Mes neseniai grizome is kruizo, fantastiski ispudziai!
Dekoju RamuteS uz nuoroda 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Matomas: 06 spalio 2010 - 12:56
Tai galetumet ir placiau papasakot kokiu marsrutu plauket,imesti kokia nuotraukyte smile.gif
Atsakyti
ar kuri plaukėte Ryga- Stokholmas? Kaip įspūdžiai ir t.t. Būtų malonu , jei parašytimėt.
Atsakyti
Labai geras laivas is Rygos i Stokholma, buvom apsistoje pigiausiose kajutese, bet jos mano poziuriu visai neprastos. Laive daug visokiu parduotuviu, pramogu. Man patiko.
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2010 10 08, 11:17)
Labai geras laivas is Rygos i Stokholma, buvom apsistoje pigiausiose kajutese, bet jos mano poziuriu visai neprastos. Laive daug visokiu parduotuviu, pramogu. Man patiko.

Sveiki, gal galetumete placiau papasakoti? 4u.gif kiek mokejot uz pigiausia kajute? ar kaina buna uz kajute ,ar uz zmogu? blush2.gif kaip nusigauti is uosto i centra pasizvalgyti? na zodziu viskas viskas idomu, gal dar kas gali papasakot, nes planuoju balandzio men. vyro jubiliejaus proga savitgaliui tokia isvyka ax.gif
Atsakyti
Vaziavom pries metus per Tallink, tad laiko praejo ir nezinau, ar kaina isliko ta pati. Plius, bilietus pirkome su didziule 40 proc. nuolaida, iskart i 3 keltus (Ryga - Stokholmas, Stokholmas - Helsinkis, Helsinkis - Talinas). Tikslaii nepasakysiu, bet atsiejo kazkur tik 200 Lt asmeniui. Aisku, dar reikia nusigauti iki Rygos, kitos islaidos prisideda. Tikslias dabartines kainas galite pasidometi agenturose, o gal kas neseniai vaziavo. Siaip mes mokejome uz keturviete kajute, tikriausiai, jei butu dviviete ar keturviete dviems, kaina velgi aukstesne. Tai priklauso, ka rinksites.
Is uosto i centra vaziuoja kli autobusai, man rodos, placiau apie tai buvo diskutuojama Stokholmo temoje 4u.gif Galima uzsisakyti ir ekskursija po svarbiausius objektus rusu ar anglu kalba.
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2010 10 20, 17:49)
Vaziavom pries metus per Tallink, tad laiko praejo ir nezinau, ar kaina isliko ta pati. Plius, bilietus pirkome su didziule 40 proc. nuolaida, iskart i 3 keltus (Ryga - Stokholmas, Stokholmas - Helsinkis, Helsinkis - Talinas). Tikslaii nepasakysiu, bet atsiejo kazkur tik 200 Lt asmeniui. Aisku, dar reikia nusigauti iki Rygos, kitos islaidos prisideda. Tikslias dabartines kainas galite pasidometi agenturose, o gal kas neseniai vaziavo. Siaip mes mokejome uz keturviete kajute, tikriausiai, jei butu dviviete ar keturviete dviems, kaina velgi aukstesne. Tai priklauso, ka rinksites.
Is uosto i centra vaziuoja kli autobusai, man rodos, placiau apie tai buvo diskutuojama Stokholmo temoje 4u.gif Galima uzsisakyti ir ekskursija po svarbiausius objektus rusu ar anglu kalba.

Tai jus su keltu ar su kruiziniu laivu ??? Nes tai visiskai skirtingi dalykai g.gif
Atsakyti