Įkraunama...
Įkraunama...

Kruiziniai laivai

[quote=Rykute,2011 05 04, 09:12]
Si kaina butu seimai smile.gif
[/quote]

Tai noramli kaina thumbup.gif , kompanija Royal, o laivas ??? Is kur isplauksit ???
[/quote]

Laivas - Allure of the Seas, isplauktume is Fort Lauderdale, Florida. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(darbininke @ 2011 05 04, 15:01)

Sios kompanijos laivas yra naujausias. Metai anksciau pastatytas "brolis" OASIS. As pati plauksiu su kolektyvu lapkricio menesi su Oasis, laivas toks pats.
Marsrutas toks pats kaip ir jusu.
Uz vaika jie ima 400 euru tai manau labai daug, nes kituose laivuose tikrai daug mazesnes kainos doh.gif
Atsakyti

Rykute, kuo nepatiko MSC? Mes plaukėme šios kompanijos nauju laivu, viskas buvo tikrai labai aukštame lygyje. Butų įdomu palyginti su kitomis kompanijomis.
Atsakyti
QUOTE(Matomas @ 2011 05 05, 10:20)
Rykute, kuo nepatiko MSC? Mes plaukėme šios kompanijos nauju laivu, viskas buvo tikrai labai aukštame lygyje. Butų įdomu palyginti su kitomis kompanijomis.

Na tai buvo jau senokai ir tiksliai nepapasakosiu, mes kiekvienais metais per vaiku rudens atostogas plaukdavom su laivu. Tai vaiku issireiskimas buvo "nu ir lievas laivas" Nepatiko, kad vakarienes nera bufeto, ta prasme tik restoranas kur tave aptarnauja... kituose laivuose gali eiti i restorana arba i bufeta virsuje ir ne ka prasciau pavalgyti pvz. Royal Caribic bufete buna suchi ir t.t. Na nepamenu, bet atrodo nebuvo net paprastu gaiviuju gerimu, viska reikejo pirktis, kituose laivuose stovi automatai arba pilsto kompotus ir kitokius gerimus ir t.t. Jei neklystu tai pirtys tik mokamos ??? Ir daugiau buvo minusu, bet kaip jau sakiau nepamenu. Pats laivas grazus ir jokiu problemu.
Atsakyti
O kur suzinoti, kas ieina i kruizo kaina? T.y. maistas, gerimai, nes as nerandu blush2.gif

Plauktume su Royal Carribean, Allure of the Seas.
Atsakyti
QUOTE(darbininke @ 2011 05 06, 00:21)
O kur suzinoti, kas ieina i kruizo kaina? T.y. maistas, gerimai, nes as nerandu blush2.gif

Plauktume su Royal Carribean, Allure of the Seas.

Manau nueiti i kompanijos puslapy ir pasiskaityti... Maistas visur ieina, laivai daug maz panasus buna savo servisu tik smulkmenos skiriasi, bet kai plaukioji su ivairiom kompanijom ne viena karta pradedi lyginti ir tas smulkmenas biggrin.gif
Dar yra ir skonio reikalas, pvz man labiausiai patinka kompanija AIDA, nors ji nera pigi, o va mano pazystamiems labiau patiko COSTA 4u.gif
Royal kompanijoj buna ir restoranas ir bufetas, vanduo, kava, arbata kiaura para, o visokie gaivieji gerimai maitinimo metu iskyrus restorane vakarienes metu, ten siulo vandeni arba uzsisakyti vyno... Maisto tiek, kad visko neisragausi... Saldumynai skanus (as ju nevalgau tai sake kiti) siulau butinai paragauti surio pyraga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2011 05 05, 21:42)
Na tai buvo jau senokai ir tiksliai nepapasakosiu, mes kiekvienais metais per vaiku rudens atostogas plaukdavom su laivu. Tai vaiku issireiskimas buvo "nu ir lievas laivas"  Nepatiko, kad vakarienes nera bufeto, ta prasme tik restoranas kur tave aptarnauja... kituose laivuose gali eiti i restorana arba i bufeta virsuje ir ne ka prasciau pavalgyti pvz. Royal Caribic bufete buna suchi ir t.t.  Na nepamenu, bet atrodo nebuvo net paprastu gaiviuju gerimu, viska reikejo pirktis, kituose laivuose stovi automatai arba pilsto kompotus ir kitokius gerimus ir t.t. Jei neklystu tai pirtys tik mokamos ??? Ir daugiau buvo minusu, bet kaip jau sakiau nepamenu. Pats laivas grazus ir jokiu problemu.

Ačiū už atsakymą. Taip, vakarienė buvo tik restorane, kiekvienam vakarui aprangos kodas. O po vakarienės puikūs šou teatre. Šiaip visai neblogai pasėdėti, pabendrauti su bendrakeleiviais vakare restorane tobulu aptarnavimu ir superiniais patiekalais, o po vakarienės pažiūrėti aukšto lygio pramoginę programą. Visai fainai, kai restorane ir teatre susirenka žmonės vakariniais drabužiais. Nors jei plauktumėm su vaikais, gal jie ir pasakytų, kad tai "lieva". Mano vaikas dažnai vartoja šį žodį smile.gif . Taip, gaivieji ir alkoholiniai gėrimai už papildomą mokestį. Bet kelionės pradžioje galima nusipirkti kuponus ir gerti į sveikatą pigiai smile.gif Dėl pirčių nežinau, nebuvom, bet esu tikras, kad mokamos papildomai.
Plaukėm MSC Splendida laivu. Tikrai nerealus.
Atsakyti
QUOTE(Matomas @ 2011 05 06, 11:23)

Man taip pat labai patinka pasipuosti ir eiti i restorana, dziaugiuosi kaip mane aptarnauja ir graziai skaniu maistu. Shou programa taip pat niekada nepraleidziu, nebent buna humoro vakaras (kalbos tiek nemoku, kad butu juokinga). Bet mes veliau dar visuomet uzsukam i bufeta, ten buan krevetes, sushi ir vaisiai. Kadangi as desertu nevalgau tai mano desertas suhi arba ananasas biggrin.gif Taip, kad dar vakare galima pasedeti ir isgerti kavos, arbatos... Mes kai buvom MSC gaiviuosius gerimus nusipirkom krante.
Dar smagu, kad kituose laivuose yra ledai, nes labai megstu ledus tai man cia didelis pliusas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2011 05 03, 20:51)
Mes gavom 15 dienu Princes laivu 1000 doleriu.

Man visos kompanijos patiko iskyrus MSC, visur yra savu pliusu ir savu minusu. Rengtis kaip norite iskyrus vakare i restorana buna parasyta programoje kodas, smart casual tai paprastai, bet ne sortai ir tapkes... Dvi vakarienesbuna Formal tuomet reikalingas vyrams svarkas, o moterys na kaip ismano taip ir puosiasi. Vienos su vakarinem sukniom, kitos tiesiog elegantiska kostiumeli ar kokteiline klasikine suknute...

Sio laivo stilius casual, be jokiu prabangiu vakarieniu, taip kad jokiu kokstiumu ir jokiu sukneliu nereikia.
Radau kita kuris sudomino. 13 naktu, isplaukia is Honolulu, septynias dienas plaukioja po Havajus ir kitas sesias plaukia I Meksika. Man toks labiau patinka nei is LA kur po 5 naktis plauki I prieki ir atgal ir tik 4 plaukioji po salas.
Atsakyti
QUOTE(ruteler @ 2011 05 08, 18:40)
Sio laivo stilius casual, be jokiu prabangiu vakarieniu, taip kad jokiu kokstiumu ir jokiu sukneliu nereikia.
Radau kita kuris sudomino. 13 naktu, isplaukia is Honolulu, septynias dienas plaukioja po Havajus ir kitas sesias plaukia I Meksika. Man toks labiau patinka nei is LA kur po 5 naktis plauki I prieki ir atgal ir tik 4 plaukioji po salas.

Mes emem viena kruiza Havajus ir kai gryzom i LA issinuomojom masina, pervaziavom i San Diego, ten viena diena ir sedom i laiva kita Holand America, plaukem savaite po Meksika, tai realiai labai patiko tik vienas kurortinis miestelis (maciau Iglesio naujas klipas ten filmuotas), o kitur sakyciau nyku, net Puerta Valata pasirodo neipatingai, spiceliai ten tikrai neskrisciau, nors po Cancuno antras churortas yra...

p.s. kurio laivo ??? Nes beveik visi laivai daro pora formal stiliaus vakarieniu...
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2011 05 09, 08:48)
Mes emem viena kruiza Havajus ir kai gryzom i LA issinuomojom masina, pervaziavom i San Diego, ten viena diena ir sedom i laiva kita Holand America, plaukem savaite po Meksika, tai realiai labai patiko tik vienas kurortinis miestelis (maciau Iglesio naujas klipas ten filmuotas), o kitur sakyciau nyku, net Puerta Valata pasirodo neipatingai, spiceliai ten tikrai neskrisciau, nors po Cancuno antras churortas yra...

p.s. kurio laivo ??? Nes beveik visi laivai daro pora formal stiliaus vakarieniu...

NCL Pride of America. Skaiciau atsiliepimuose to laivo, kad jokiu formal nights nera. Stilius casual net ir per vakarienes. Nedaskaiciau viena atsiliepima, bet lygtais tas laivas net neturi normalaus restorano, tik pilna visokiu dinners ir kaviniu kur gali eiti valgyti pagal tai kokie norai ta diena.
Beja, atsiliepimai apie laiva ne kokie. Bendrai 50:50 ir baisu kai taip, nes nezinai I kuri 50 pats pasvirsi. Rase, kad aptarnavimas prastas, darbuotojai nemandagus, problemos nera sprendziamos cia ir dabar... Kitu atsiliepimai, kad jiems viskas buvo gerai, kad jokiu nusiskundimu ir kad sio stiliaus laivas labai patiko, tik trukumas havajietisko stiliaus (sis laivas plaukioja tik po Havajus,tad dauguma zmoniu tikejosi, kad laive bus nors kazkokia atmosfera havajietiska)
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2011 05 01, 19:57)
Taip plaukiau neseniai, gerimai alkoholiniai ir colos mokama, o vanduo ir kazkokie gaivieji gerimai , kava, arbata nemokami...
Pramogos ivairios, baseinai, jakusi prtys ir t.t. diskotekos shou programos ir t.t.

Grįžau iš kruizo, labai patiko, ačiū merginoms už visus patarimus 4u.gif
Pirmą kartą keliavau kruiziniu laivu, labai bijojau siubavimo (aš ir šiaip jautri važiavimui, plaukimui ir pan., dažnai supykina, plius esu nestuke.gif ), bet nieko panašaus nebuvo thumbup.gif
Ėmeme vidinę kajutę, bet tikrai nesigailėjome, ji man netgi jauki pasirodė, viskas taip gerai suprojektuota bigsmile.gif Mažai joje laiko praleidome, džiaugiuosi, kad sutaupiau pinigėlių.
Kruizas 4 dienų, laivas naujas, modernus (NCL EPIC, 2010).
Vakarinės programos patiko, maistas neblogas. Gal kiek nustebino, kad visi specializuoti restoranai - kinų, japonų, ledo baras ir kt. papildomai mokami (15-25$ žmogui).

Kelios laivo nuotraukos 4u.gif
user posted image

Baseinas
user posted image

Vaizdas iš laivo restorano - Palma.
user posted image

Ledo baras
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renatyte.r: 25 gegužės 2011 - 19:32