Įkraunama...
Įkraunama...

Kruiziniai laivai

sveiki gal ks yra plaukes Vidurzemio juros cruizu,ieskome spalio menesiui gal ka patartumete?laukiu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marius ir Ramune @ 2012 04 11, 21:21)
sveiki gal ks yra plaukes Vidurzemio juros cruizu,ieskome spalio menesiui gal ka patartumete?laukiu... smile.gif

Perki ir plauki, o ka cia patart ? g.gif Oras geras, silta...
Atsakyti
Kaip plauke zmones? Mes per praeitas aostogas Turkijoj per nepatyrima ir agentes durnuma papuolem su pensininkais ir zmonem su mazais vaikais ir labai nenorim kad tas pasikartou. Matau plaukei su Royal Carribean, koks ten amziaus vidurkis? Girdejau kad jei nori jaunesnes publikos, reikia su Carnival plaukti...

QUOTE(Rykute @ 2011 12 31, 11:01)
Kelione nuostabi  wub.gif  Oasis laivas taip pat palio ispudi labai gera, per savaite, net apeiti viso neisejo tai teks gryzti  biggrin.gif  Kai bus laiko tai sudesiu foto i savo facebooka ir imesiu nuoroda smile.gif

Atsakyti
QUOTE(byebyelondon @ 2012 06 26, 08:47)
Kaip plauke zmones? Mes per praeitas aostogas Turkijoj per nepatyrima ir agentes durnuma papuolem su pensininkais ir zmonem su mazais vaikais ir labai nenorim kad tas pasikartou. Matau plaukei su Royal Carribean, koks ten amziaus vidurkis? Girdejau kad jei nori jaunesnes publikos, reikia su Carnival plaukti...

Sveiki,o gal kazkas plaukete su MSC firma? nesinori irgi tarp pencininku papulti,ir siaip,kazin ar ten paaugliams yra kokiu pramogu? nu,kas plauke,papasakokit,kaip kas ten ,dekui smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rusne* @ 2012 07 02, 22:09)
Sveiki,o gal kazkas plaukete su MSC firma? nesinori irgi tarp pencininku papulti,ir siaip,kazin ar ten paaugliams yra kokiu pramogu? nu,kas plauke,papasakokit,kaip kas ten ,dekui  smile.gif  4u.gif

Plaukėme su MSC. Su pramogom paaugliams laive sunku. Plaukem spalio men., nepasakyciau, kad vieni pancinykai. Sakyciau daugiausia plauke seimos su vaikais, tada vidut. amziaus zmogai ir tik tada pencinykai. Bet ir tie su paraku, nelabai pavysi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(byebyelondon @ 2012 06 26, 09:47)

Kiek girdejau Carnival firma labai pamege "juodziai" ir buna didelis bardakas, kiek teko islipti is laivo tame paciame uoste tai toks ispudis ir susidare blush2.gif Tad man geriau jau su pencininkais nei bardake biggrin.gif
Siaip nesuprantu ko jus norite g.gif rasote, kad buvo su vaikais ir pensininkai tai reliai jauni ir seni zmones, daugiau kategoriju nelabai zinau g.gif Tai norite ar kad butu tik jauni ar tik seni ??? Bet kokiu atveju buna visuomet visokiu...
Ir cia ne visuomet kompanija rodiklis, taip pat ir laikotarpis pvz. per vaiku atostogas visuomet bus daug vaiku 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*Rusne* @ 2012 07 02, 22:09)
Sveiki,o gal kazkas plaukete su MSC firma? nesinori irgi tarp pencininku papulti,ir siaip,kazin ar ten paaugliams yra kokiu pramogu? nu,kas plauke,papasakokit,kaip kas ten ,dekui  smile.gif  4u.gif

Su paaugliais labiau rinkciausi manau Costa firma arba Royal 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Matomas @ 2012 07 02, 22:19)
Plaukėme su MSC. Su pramogom paaugliams laive sunku. Plaukem spalio men., nepasakyciau, kad vieni pancinykai. Sakyciau daugiausia plauke seimos su vaikais, tada vidut. amziaus zmogai ir tik tada pencinykai. Bet ir tie su paraku, nelabai pavysi  smile.gif

Vienam laive buvo mociute kuriai virs 90 metu ir ji sededavo vezimeli, bet kiekviena vakara ja atvezdavo i Latino bara ir ji taip susokdavo, kad visi plojo ir zavejosi jos pasirodymu wub.gif Man asmeniskai netrukdo vyresni zmones, kaip tik jie ramesni, bet aktyvus ir jei reikia poilsio tai tikrai labiau pailsesi nei tarp kruvos vaiku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2012 07 02, 21:32)
Kiek girdejau Carnival firma labai pamege "juodziai" ir buna didelis bardakas, kiek teko islipti is laivo tame paciame uoste tai toks ispudis ir susidare  blush2.gif  Tad man geriau jau su pencininkais nei bardake  biggrin.gif 
Siaip nesuprantu ko jus norite  g.gif  rasote, kad buvo su vaikais ir pensininkai tai reliai jauni ir seni zmones, daugiau kategoriju nelabai zinau  g.gif  Tai norite ar kad butu tik jauni ar tik seni ??? Bet kokiu atveju buna visuomet visokiu...
Ir cia ne visuomet kompanija rodiklis, taip pat ir laikotarpis pvz. per vaiku atostogas visuomet bus daug vaiku  4u.gif
Papildyta:
Su paaugliais labiau rinkciausi manau Costa firma arba Royal  4u.gif
Papildyta:
Vienam laive buvo mociute kuriai virs 90 metu ir ji sededavo vezimeli, bet kiekviena vakara ja atvezdavo i Latino bara ir ji taip susokdavo, kad visi plojo ir zavejosi jos pasirodymu  wub.gif  Man asmeniskai netrukdo vyresni zmones, kaip tik jie ramesni, bet aktyvus ir jei reikia poilsio tai tikrai labiau pailsesi nei tarp kruvos vaiku  biggrin.gif

Ooo,tai jau bus negerai.. g.gif jeigu ten nera paaugliams pramogu,tai praktiskai bus ne atostogos biggrin.gif ten yra bent kokios diskotekos,kad vakare nueit pasokt? ir dar,kaip maista ivertintumet? ir skaiciau,kad su alkocholiniais gerimais buna nekas,nes reikia pirkti.O bent gaivius gerimus gausime? labai dekui uz atsakymus,reik suzinot,kaip kas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rusne* @ 2012 07 02, 22:48)
Ooo,tai jau bus negerai..  g.gif  jeigu ten nera paaugliams pramogu,tai praktiskai bus ne atostogos biggrin.gif ten yra bent kokios diskotekos,kad vakare nueit pasokt? ir dar,kaip maista ivertintumet? ir skaiciau,kad su alkocholiniais gerimais buna nekas,nes reikia pirkti.O bent gaivius gerimus gausime? labai dekui uz atsakymus,reik suzinot,kaip kas.  4u.gif

Kiekvienoje kompanijoje skiringai, nepatingekite perskaityti tema, nes tirkai nemazai rasiau apie laivu skirtumus, gerimus ir maista 4u.gif Taip pat kiti SM nariai rase, tad bendra vaizda galima isivaizduoti. Del paaugliu veiklos taip pat priklauso nuo paaugliu, dar daug kas priklauso nuo marsruto, jei beveik kiekviena diena busit krante, tad vakare telims restoranas ir po vakarienes teatras ir jei dar noras bus diskotekos kurios yra dazniausiai suaugusiems, bet kai kurie laivai dar daro paaugliams diskotekas tik va jau nepasakysiu kokiuose laivuose, nes nepamenu 4u.gif
Atsakyti
Man 'juodziai' netrukdo, as ne rasiste. O ir pati gyvenu vakaru Europoj, kur niekas neskirsto zmoniu pagal spalva. O del igulos amziaus, nesakykit, kad nieko nereiskia, jei zmogus, pavyzdziui, 23 metu (cia ne apie mane) ir atsiranda laive su 40+ kontingentu tikrai bus ne tas-prisiminkit save 23-iju... O rykutes nuotraukose aiskiai matosi, kad papuole i kadra kiti laivo sveciai beveik visi zilagalviai. Sakau ta tiesiog tam, kad ivertintu sita fakta zmones nesusidure su situ aspektu, nes jeigu jiems tai butu problema, tai daug pinigu bus prataskyta... O kam tas netrukdo, thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(*Rusne* @ 2012 07 02, 22:48)
Ooo,tai jau bus negerai..  g.gif  jeigu ten nera paaugliams pramogu,tai praktiskai bus ne atostogos biggrin.gif ten yra bent kokios diskotekos,kad vakare nueit pasokt? ir dar,kaip maista ivertintumet? ir skaiciau,kad su alkocholiniais gerimais buna nekas,nes reikia pirkti.O bent gaivius gerimus gausime? labai dekui uz atsakymus,reik suzinot,kaip kas.  4u.gif

Yra klubas, dar yra pianino baras ir daug ko ten yra, bet siaip visa informacija geriausiai gauti is pirmo saltinio, ju tinklapio. Su carnival plauke draugas-maista vertina puikiai, yra steak house'as, sushi baras, daug visko yra, kas ant sausumos simtais kainuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(byebyelondon @ 2012 07 02, 23:50)
Man 'juodziai' netrukdo, as ne rasiste. O ir pati gyvenu vakaru Europoj, kur niekas neskirsto zmoniu pagal spalva. O del igulos amziaus, nesakykit, kad nieko nereiskia, jei zmogus, pavyzdziui, 23 metu (cia ne apie mane) ir atsiranda laive su 40+ kontingentu tikrai bus ne tas-prisiminkit save 23-iju... O rykutes nuotraukose aiskiai matosi, kad papuole i kadra kiti laivo sveciai beveik visi zilagalviai. Sakau ta tiesiog tam, kad ivertintu sita fakta zmones nesusidure su situ aspektu, nes jeigu jiems tai butu problema, tai daug pinigu bus prataskyta... O kam tas netrukdo,  thumbup.gif
Papildyta:

As plaukiau daug kruizu ir buvo vikso, vienas kruizas spalio galas buvo vien senukai tai istikruju truputi letino eisma biggrin.gif Buvau daugyve kartu per vaiku rudens ar pavasario atostogas tai kruva vaiku ir baseine jau paplaukioti neimanoma, nes ant galvos uzsoks biggrin.gif Taip pat buvau kai buvo vidutinio amziaus zmones dauguma, bet kada islipi i kranta ir gryzti tik vakare tai man nera didelio skirtumo kas plaukia...
Del rasizmo as taip pat ne rasiste, bet kai metosi kruva slapiu ranksluosciu visur, maisto likuciai ir t.t. tai jau ne man schmoll.gif Butent toki ispudy susidare plauke draugai, taip pat po Amerika kiek plaukem ir sustoje viename uoste su ta kompanija patys Amerikonai taip atsiliepe apie ta kompanija (daug juodu zmoniu, netvarka, bardakas, didelis triuksmas). Man ne spalva zmoniu rupi, o tvarka ir ramybe, nemegstu degintis ir klausysti rekavimu doh.gif
Viena karta plaukiau po Bahamus su kruizu, tai susirinko dauguma panasus jaunimas kuris sukavo, rekavo, prie baseino metesi bulvytes ir t.t. doh.gif
Atsakyti
Nu va,uzsisakem MSC armonia kruiza,tiesiogiai per amerikiecius. 4u.gif Isplaukiam is Venecijos liepos 27d. Tik va bijau del vaiku,kad butu jiems ten ka veikti,o del zmoniu,tai istikro,kaip Rykute sake,geriau,kad kuo maziau vaiku,nes lips per galvas doh.gif
Atsakyti
Sveikos, geguzes men teko plaukti su Norwegian Epic laivu, labai rekomenduoju. thumbup.gif
uzsakiau per JAV in-tini psl. viskas gerai pavyko, jokiu nesklandumu. Laivas naujas 2010m, viskas tvaska. Programos aukstumoj, laive nusileidimo takeliai. Kruizas buvo po vidurzemio jura, viskas lb patiko, o del keliautoju tai visokiu buvo, maciau ir vaiku ir pensininku ir jaunimo, daug amerikieciu:)
nzn jei kas domina dar, klauskite.
Ai ir siulau jei taupot neuzsakinet per LT agenturas , nes man paciai uzsakant kaina 3k mazesne tongue.gif
Atsakyti