Sveiki,
alfaz jau žino iš kito forumo, bet man vis dar reik konsultacijų

stiklinu balkoną, du kambarius ir virtuvės langą(jis išeina į balkoną)
schema čia:http://www.part.lt/perziura/16868405cfa1b26a6473dc8743e96194439.JPG
virtuvės lango ten nėra, o duris pabraižiau su užpildu, nors realiai dėtume vientiso stiklo. jau spėjo paprotint, kad geriau rinktis klijuoto medžio drožlių palangę ir balkone geriau rinktis siauresnio profilio langus (nes prioritetas šviesai ir stebūklų iš senos gelžbetonkės nesitikiu). turiu pasiūlymą su aluplast ir kažką su gealan(čia "superinis" vadybininkas - samatos nėr ir nebus greičiausiai, žodžiu matyt žmogus ir taip užsakymuose maudosi. tebunie...). aluplast`o pasiūlymas:
1. Profilių sistema: Aluplast IDEAL4000 CLASSIC (5 kamerų, 70mm) langai
2. Profilių spalva: balta
3. Varčios sandarinimas: Juodos tarpinės
4. Stiklinimas:
L1, L4-L7: 4/16A/4TM (Stiklo paketas su selektyviniu stiklu)
BD2-BD3: 4/16A/4TM (Stiklo paketas su selektyviniu stiklu) / 24 (Plastiko plokat_ balta)
5. Užraktai: ROTO FRANK AG.
6. L1: H jungtis, 1450mm x 1vnt
L5: Jungtis 90 laipsnių, 1650mm x 1vnt
L6: H jungtis, 1650mm x 1vnt
7. BD2-BD3: BD gaudyklė.
dar buvo atsakymas, kad siūlo kažką iš avangard profilio, bet samatos nesulaukiau.
Tad klausimas būtų toks ar verta bandyt derint su aluplast firma (į kambario langus dėt aukštesnio lygio langus pvz ideal7000) ar ieškot kažko kito? iš to ką esu gavęs samata būtų 6k lubos. tad ar realu tikėtis aukštesnės kokybės?
man svarbiausia tvirtumas, todėl pigūs lenkiški iškart atpuola, bet tai aluplast irgi ne stebūklas? o vokiečių vekos ar tie kior... jau per brangūs ir neverti ant gelžbetonkės sienų dėt.
jei kas iš vilniečių vadybininkų skaitot šį pranešimą ir turitit pasiūlymų - parašykit pm