Įkraunama...
Įkraunama...

Plastikiniai langai 7

QUOTE(Auruma @ 2011 09 05, 11:32)
Taip taip pirksiu vieną langą ir aukcioną surengsiu iš 20 dalyvių  biggrin.gif
O jei rimtai, man langų reikia daug ... Tik aš vieną langą kaip pvz. pateikiau.
Aš žmogus konkretus ir mėgstu kalbėti faktais, skaičiais, todėl ir užklausiau konkretaus klausimo su noru gauti konkretų atsakymą. Nes mano kainos kitos, tai ir galvoju gal ne į tuos langus žiūriu g.gif

Supratau thumbup.gif atsiprasau kad neteisingai supratau Jus smile.gif
Atsakyti
Atejo man is firmos atsakymas su paskaiciavimais,tai paskaiciavo uz viska: 4langai 1440,PALAANGES APIE 100LT.kAIP MANOTE CIA DAUG?o duomenys langu tokie: PVC Aluplast Ideal 7000 Round Line,4-16Ar-4GNP ,A klasės reikalavimus: Sienelių storis 3mm, armuotė 2mm...Net nenusimanau,ar gera kaina g.gif patarkite,ar dar kokia firma pasiulytume kur galeciau nusiusti uzklausa? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(virgaxxx @ 2011 09 05, 17:35)
Atejo man is firmos atsakymas su paskaiciavimais,tai paskaiciavo  uz viska: 4langai 1440,PALAANGES APIE 100LT.kAIP MANOTE CIA DAUG?o duomenys langu tokie: PVC Aluplast Ideal 7000 Round Line,4-16Ar-4GNP ,A klasės reikalavimus: Sienelių storis 3mm, armuotė 2mm...Net nenusimanau,ar gera kaina g.gif patarkite,ar dar kokia firma pasiulytume kur galeciau nusiusti uzklausa? smile.gif

Ne nu cia man truputi jau juokinga: firmu daug, galima ju nemazai rasti per google, taip pat draugai, kolegos gali patart, o ar brangu reikia ziureti ka jie pasiule, kokie ismatavimai langu, kokios palanges, ar montazas reikalingas ir t.t ir pan. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alfasz: 05 rugsėjo 2011 - 16:47
QUOTE(alfasz @ 2011 09 05, 16:43)
Ne nu cia man truputi jau juokinga: firmu daug, galima ju nemazai rasti per google, taip pat draugai, kolegos gali patart, o ar brangu reikia ziurei ka jie pasiule, kokie ismatavimai langu, kokios palanges, ar montazas reikalingas ir t.t ir pan.  smile.gif

Nu,manau,nieko juokingo.Tam ir yra forumas,kad patartu ir pan.Mano draugai patare,bet tas firmas,kurios siai dienai jau bankrutavusios...
Atsakyti
QUOTE(virgaxxx @ 2011 09 05, 17:47)
Nu,manau,nieko juokingo.Tam ir yra forumas,kad patartu ir pan.Mano draugai patare,bet tas firmas,kurios siai dienai jau bankrutavusios...

Tada reik ziureti ko Jums tiksliai reikia, nes jei ieskote pigiausio varianto tai yra ir pigesniu, jei norite geresnio - ziurekite i Veka profilio langus. Sis variantas vidutinis, sakykim taip, nekalbant apie kaina.
Atsakyti
Sveiki,
alfaz jau žino iš kito forumo, bet man vis dar reik konsultacijų smile.gif

stiklinu balkoną, du kambarius ir virtuvės langą(jis išeina į balkoną)
schema čia:http://www.part.lt/perziura/16868405cfa1b26a6473dc8743e96194439.JPG
virtuvės lango ten nėra, o duris pabraižiau su užpildu, nors realiai dėtume vientiso stiklo. jau spėjo paprotint, kad geriau rinktis klijuoto medžio drožlių palangę ir balkone geriau rinktis siauresnio profilio langus (nes prioritetas šviesai ir stebūklų iš senos gelžbetonkės nesitikiu). turiu pasiūlymą su aluplast ir kažką su gealan(čia "superinis" vadybininkas - samatos nėr ir nebus greičiausiai, žodžiu matyt žmogus ir taip užsakymuose maudosi. tebunie...). aluplast`o pasiūlymas:

1. Profilių sistema: Aluplast IDEAL4000 CLASSIC (5 kamerų, 70mm) langai
2. Profilių spalva: balta
3. Varčios sandarinimas: Juodos tarpinės
4. Stiklinimas:
L1, L4-L7: 4/16A/4TM (Stiklo paketas su selektyviniu stiklu)
BD2-BD3: 4/16A/4TM (Stiklo paketas su selektyviniu stiklu) / 24 (Plastiko plokat_ balta)
5. Užraktai: ROTO FRANK AG.
6. L1: H jungtis, 1450mm x 1vnt
L5: Jungtis 90 laipsnių, 1650mm x 1vnt
L6: H jungtis, 1650mm x 1vnt
7. BD2-BD3: BD gaudyklė.

dar buvo atsakymas, kad siūlo kažką iš avangard profilio, bet samatos nesulaukiau.

Tad klausimas būtų toks ar verta bandyt derint su aluplast firma (į kambario langus dėt aukštesnio lygio langus pvz ideal7000) ar ieškot kažko kito? iš to ką esu gavęs samata būtų 6k lubos. tad ar realu tikėtis aukštesnės kokybės?
man svarbiausia tvirtumas, todėl pigūs lenkiški iškart atpuola, bet tai aluplast irgi ne stebūklas? o vokiečių vekos ar tie kior... jau per brangūs ir neverti ant gelžbetonkės sienų dėt.

jei kas iš vilniečių vadybininkų skaitot šį pranešimą ir turitit pasiūlymų - parašykit pm wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tautis_m @ 2011 09 05, 20:15)
Sveiki,
alfaz jau žino iš kito forumo, bet man vis dar reik konsultacijų smile.gif

stiklinu balkoną, du kambarius ir virtuvės langą(jis išeina į balkoną)
schema čia:http://www.part.lt/perziura/16868405cfa1b26a6473dc8743e96194439.JPG
virtuvės lango ten nėra, o duris pabraižiau su užpildu, nors realiai dėtume vientiso stiklo. jau spėjo paprotint, kad geriau rinktis klijuoto medžio drožlių palangę ir balkone geriau rinktis siauresnio profilio langus (nes prioritetas šviesai ir stebūklų iš senos gelžbetonkės nesitikiu). turiu pasiūlymą su aluplast ir kažką su gealan(čia "superinis" vadybininkas - samatos nėr ir nebus greičiausiai, žodžiu matyt žmogus ir taip užsakymuose maudosi. tebunie...). aluplast`o pasiūlymas:

1. Profilių sistema: Aluplast IDEAL4000 CLASSIC (5 kamerų, 70mm) langai
2. Profilių spalva: balta
3. Varčios sandarinimas: Juodos tarpinės
4. Stiklinimas: 
    L1, L4-L7: 4/16A/4TM  (Stiklo paketas su selektyviniu stiklu)
    BD2-BD3: 4/16A/4TM  (Stiklo paketas su selektyviniu stiklu) / 24  (Plastiko plokat_ balta)
5. Užraktai: ROTO FRANK AG.
6. L1: H jungtis, 1450mm x 1vnt
    L5: Jungtis 90 laipsnių, 1650mm x 1vnt
    L6: H jungtis, 1650mm x 1vnt
7. BD2-BD3: BD gaudyklė.

dar buvo atsakymas, kad siūlo kažką iš avangard profilio, bet samatos nesulaukiau.

Tad klausimas būtų toks ar verta bandyt derint su aluplast firma (į kambario langus dėt aukštesnio lygio langus pvz ideal7000) ar ieškot kažko kito? iš to ką esu gavęs samata būtų 6k lubos. tad ar realu tikėtis aukštesnės kokybės?
man svarbiausia tvirtumas, todėl pigūs lenkiški iškart atpuola, bet tai aluplast irgi ne stebūklas? o vokiečių vekos ar tie kior... jau per brangūs ir neverti ant gelžbetonkės sienų dėt.

jei kas iš vilniečių vadybininkų skaitot šį pranešimą ir turitit pasiūlymų - parašykit pm wink.gif

Kiek dirbu, tai ideal 4000, nuo ideal 7000 kaina skiriasi geriausiu atveju 1-2 proc.

Tad i kambarius tikrai verta det ideal 7000 profilio langus.

Del kainos tai manau stebuklu nerasite, visur kainos daugmaz tokio pat profilio panasus, gali skirtis palanges, montazo darbai, bet paciu langu - kaina tikrai daug nesiskirs, nebent rasite kurie iskrite is medzio ir bandys apiplest. Pasitikrinkite, ir jei atrodo padori imone blaskytis nemanau kad verta perdaug.

Paskaiciuot gali kaunieciai thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
tas ir durniausia, kad apie šią firmą radau pora blogų atsiliepimų (montavimo kokybė, garantinis servisas), šiaip viskas būtų ok - patys pirmieji atsiliepė, kaina tenkina, bet rizikuot nesinori :/

šiaip man meistas tikrai nesvarbu, nors ir iš klaipėdos tegu tuos langus veža jei tik jums apsimoka biggrin.gif man svarbu lapkritį jau įstiklintam balkone krintančiais lapais grožėtis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alfasz @ 2011 09 05, 16:50)
Tada reik ziureti ko Jums tiksliai reikia, nes jei ieskote pigiausio varianto tai yra ir pigesniu, jei norite geresnio - ziurekite i Veka profilio langus. Sis variantas vidutinis, sakykim taip, nekalbant apie kaina.

Aciu,bet ieskau vidutinio varianto.Aisku,geriau sumokesiu 200lt daugiau,bet zinosiu kad gera varianta turesiu
Atsakyti
Sveiki, Langu sistemos mums siulo Veka Alphaline Plus. Jie teigia, kad jis bus toks pat geras kaip ir Vokietijoje gaminti. Ar tai tiesa?
Atsakyti
QUOTE(BASTET™ @ 2011 09 06, 16:06)
Sveiki, Langu sistemos mums siulo Veka Alphaline Plus. Jie teigia, kad jis bus toks pat geras kaip ir Vokietijoje gaminti. Ar tai tiesa?

Langu sistemos "stumdo" viska, kas lenkiska. Nes tik Lenkijoje yra Alphaline plius... Vokietijoje yra tik alphaline t.y 9cm remo plotis, su apsiltinamaja medziaga, Lenkijoje buna ir Alphaline su 2 stiklu paketu ir be apsiltinamosios medziagos. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(alfasz @ 2011 09 06, 17:06)
Langu sistemos "stumdo" viska, kas lenkiska. Nes tik Lenkijoje yra Alphaline plius... Vokietijoje yra tik alphaline t.y 9cm remo plotis, su apsiltinamaja medziaga, Lenkijoje buna ir Alphaline su 2 stiklu paketu ir be apsiltinamosios medziagos.  doh.gif

Jo, sitai as suprantu, bet pliuso plotis irgi 9 cm su apsiltinamaja medz. Tai kuo jie skiriasi tuomet?
Atsakyti