Įkraunama...
Įkraunama...

Plastikiniai langai 7

QUOTE(alfasz @ 2011 10 01, 18:19)
Visu pirma nereik nervintis. Tai nieko nekeicia. Visu antra - is tu triju pateiktu variantu man nei vienas nepasirode nei patikimas nei geras. Galbut kaina jie duoda tikrai gera, bet abejoju del kokybes. As pasakiau savo nuomone. Jus galite i tai nekreipt demesio, ir daryt kaip atrodo geriausiai, as savo parduodamu langu nepersu, kas nores - pasidomes, taip ir daro, o poto renkasi, kas geriau, pigiau, brangiau, patikimiau.  thumbup.gif

Ok - konkretus klausimas: kuo Schuco profiliai prasti (Barema pasiulymas)? Kuo Siegenia apkaustai prasti? Plaza langu variantas geresnis? Kuom? KBE profiliai taip kaina uzkelia ar kas? Veka profilio langu ne viena imone nepasiule
Atsakyti
QUOTE(Setonas @ 2011 10 01, 18:22)
Ok - konkretus klausimas: kuo Schuco profiliai prasti (Barema pasiulymas)? Kuo Siegenia apkaustai prasti? Plaza langu variantas geresnis? Kuom? KBE profiliai taip kaina uzkelia ar kas? Veka profilio langu ne viena imone nepasiule

Veka nepasiule, nes tarp Jusu minetu nei vienos imones nebuvo kuri uzsiima jais: Vinkelis ,sumeda, Gipura, Heinzmann ir kt.

KBE profilis mano nuomone laibas, pigus ir jame nieko gero nera, esu dirbes su juo, tad zinau ka kalbu.

Siegenia apkaustai geri, kad turi bazine apsauga nuo isilauzimu ir iskart mikroventiliacija savyje.

Schuco profiliuose buna ilydytos tarpines. Dar reik konkreciai profiliu pavadinima ziureti.

Atsakyti
QUOTE(alfasz @ 2011 10 01, 18:30)
Veka nepasiule, nes tarp Jusu minetu nei vienos imones nebuvo kuri uzsiima jais: Vinkelis ,sumeda, Gipura, Heinzmann ir kt.

KBE profilis mano nuomone laibas, pigus ir jame nieko gero nera, esu dirbes su juo, tad zinau ka kalbu.

Siegenia apkaustai geri, kad turi bazine apsauga nuo isilauzimu ir iskart mikroventiliacija savyje.

Schuco profiliuose buna ilydytos tarpines. Dar reik konkreciai profiliu pavadinima ziureti.

Vinkelis bazuojasi Klaipedoj.
Sumeda bazuojasi Marijampolej.
Gipura - siaip ne taip radau, kad turi ir Kaune baze. Reikes butinai parasyt.
Heinzmann - Kaune irgi, Savanoriuose. Reikes parasyt.
O kokie apkaustai geresni? Siegenia ar Winkhaus?
O ka reiskia ilydytos tarpines? Cia, kaip suprantu, negerai? Baremos pasiulymas su Schuco profiliais skamba taip:
Vokietijos firmos Schuco PVC profiliai 5 kameru. Saint global stiklo paketas 4/16/4 mm. Selektyvinis stiklas. Vskas. Gal cia visai nieko? Ar paklaust ko nors konkreciau? parasyciau jiems laiska ant smugio
Atsakyti
Siaip ir mane labai domina klausimas, kokie apkaustai geri!? Ir kame tas gerumas pasireiskia? Nes vieni sako Siegenia-geri, kiti sako kad ne! Tai pagal kokius kriterijus rinktis?
Aciu
Atsakyti
nu ka, susidejau langus..visu isgirtus profilius..Bet man toks zvengas sueme, kai pamaciau kaip stiklo paketas ydedamas i profili..smile.gif)) Taigi pagal technologija dedant stiklo paketa i profili turi likti tarpai, spec dedasi kazkokie plasmasiukai..O tie tarpai per visa paketo perimetra eina..Klausiu, sakau, gal cia silikono kokio reiktu isvirkst, kad kiauriai vejai nepustu?biggrin.gif O dabar snekam apie 7-10...kameru profilius, dedasi fisokie polistirolai.., trigubi stiklai...O tarp stiklo ir profilio per visa perimetra eina 3-5mm KIAURI tarpai ir tuos tarpus dengia plasmasines tokios juosteles su gumelem!!! tai apie kokia siluma mes galim sneket?!!!! Gamintoju neminesiu, nes ytariu, kad pas visus tokia technologija?! O gal kas apgins gamintoju nuomone kokias "burtais"???
Atsakyti
Tai vat, visai neseniai teko matyti kaip pas kelis kaimynus dėjo plastikinius langus. Pas vieną kaimyną du plastikinius langus, pas kitą, rodos, visus + durys. Kiek teko matyti dėjo skirtingi žmonės, tad ir firmos, galbūt, skirtingos. Pačius plastikinius langus dėjo ant medinių kaladėlių, na ir paskui užpurškė putomis. Aš galvojau, kad gal per tiek metų pasikeitė pačių langų sumontavimas, bet pasirodo, kad ne... Nebent jie naudojo kokias super duper putas, kurios atlaiko bet kokias temperatūras.

Teko internete rasti porą straipsnių šia tema:

http://www.nuopamatu...angu-montavimas

user posted image

http://www.megrameme...ndex.php?id=751

Galbūt dar info galima būtų rasti čia: http://www.languasociacija.lt/

Taigi, prieš perkant plastikinius langus pasidomėkite kaip tie langai bus montuojami ir, galbūt, neteks po kelių metų gailėtis dėl savo pasirinkimo...

Atsakyti
QUOTE(Setonas @ 2011 10 01, 18:22)

*****, susinervinau. Pasirinkau jau Baremos pasiulyma siaip ne taip ir se tau per snuki:
Su mūsų turimu „Schuco“ profiliu orlaidžių nededam, nes jos būna nesandarios.
Fsio, zlugo Barema aggressive.gif Nes man langai be orlaidziu - ne langai :-(
Atsakyti
QUOTE(Setonas @ 2011 10 03, 19:07)
*****, susinervinau. Pasirinkau jau Baremos pasiulyma siaip ne taip ir se tau per snuki:
Su mūsų turimu „Schuco“ profiliu orlaidžių nededam, nes jos būna nesandarios.
Fsio, zlugo Barema aggressive.gif  Nes man langai be orlaidziu - ne langai :-(

As esu skeptiskas orlaidziu atzvilgiu, nes jos - tai dideli silumos nuostoliai.. doh.gif
Atsakyti

Tai ar atsakys kas nors i mano klausimus g.gif : kokie apkaustai geri!? Ir kame tas gerumas pasireiskia? Nes vieni sako Siegenia-geri, kiti sako kad ne! Tai pagal kokius kriterijus rinktis?

Atsakyti
QUOTE(alfasz @ 2011 10 03, 19:24)
As esu skeptiskas orlaidziu atzvilgiu, nes jos - tai dideli silumos nuostoliai..  doh.gif

Langai be orlaidziu - ne langai cry.gif
Atsakyti
QUOTE(egis_klp @ 2011 10 02, 00:18)
nu ka, susidejau langus..visu isgirtus profilius..Bet man toks zvengas sueme, kai pamaciau kaip stiklo paketas ydedamas i profili..smile.gif)) Taigi pagal technologija dedant stiklo paketa i profili turi likti tarpai, spec dedasi kazkokie plasmasiukai..O tie tarpai per visa paketo perimetra eina..Klausiu, sakau, gal cia silikono kokio reiktu isvirkst, kad kiauriai vejai nepustu?biggrin.gif O dabar snekam apie 7-10...kameru profilius, dedasi fisokie polistirolai.., trigubi stiklai...O tarp stiklo ir profilio per visa perimetra eina 3-5mm KIAURI tarpai ir tuos tarpus dengia plasmasines tokios juosteles su gumelem!!! tai apie kokia siluma mes galim sneket?!!!! Gamintoju neminesiu, nes ytariu, kad pas visus tokia technologija?! O gal kas apgins gamintoju nuomone kokias "burtais"???

alfasz butent jusu kontrargumentu laukiu..Nes butent jus siulete gamintoja Klaipedoje su atitinkamu profiliu...
Atsakyti
QUOTE(egis_klp @ 2011 10 03, 20:23)
alfasz butent jusu kontrargumentu laukiu..Nes butent jus siulete gamintoja Klaipedoje su atitinkamu profiliu...

Na jau nereik cia lialia, Jus pats pasirinkote, kaip dabar pamenu, kas arciau ir kas priziures garantinius langus smile.gif

Ir nieko as nerekomendavau, tik gal pasakiau kad tokia imone yra smile.gif

Idomu kodel tureciau rekomenduot konkurentus.. g.gif
Papildyta:
QUOTE(dzessika @ 2011 10 03, 19:49)
Tai ar atsakys kas nors i mano  klausimus g.gif : kokie apkaustai geri!? Ir kame tas gerumas pasireiskia? Nes vieni sako Siegenia-geri, kiti sako kad ne! Tai pagal kokius kriterijus rinktis?

Beveik visi apkausai yra tarpusavyje jau supanaseje, ir kaina ju panasi, ir kokybe, tad nematau didelio skirtumo pakaustu pasirinkime, kai kurie turi bazines apsaugas is karto nuo isilauzimu, mikroventiliacijas ir pan.
Atsakyti