Įkraunama...
Įkraunama...

Serga ir serga...,

bet juk viskas ne tik del pinigu.aisku jei gaut minimuma tai tikrai neapsimoka,bet....gerai as auginsiu ja iki 5 gal 6 metu,gi neauginsiu iki paauglystes,vistiek kazkada apstos sirgti...tikiuos blush2.gif ax.gif
o kas kada,ka toliau daryti,kam tada busiu reikalinga prasedejus namie tiek laiko.jau dabar anot kai kuriu darbdaviu,esu praradus igudzius.kazkada vistiek reiks iseiti i ta darba.nes visa gyvenima sedet namie ta perspektyva manes nevilioja,as jauciuos nepilnaverte.jau geriau man nedaug is tos algos liks,gal ypac ziema bus sunku,ligos ir tt,bet zinosiu kad moku,kad galiu ir sugebu kazka.nes deja,bukim teisingos pacios sau,galim su tais vaikais nusiplukti namie,dirbti visa diena,ir vistiek isgirsim tai ka tu veiki,namie sedi...?toks darbas kaip "vaiko auginimas"cia nedarbas,nors puikiai zinom,kad tai labai sunkus darbas,ypac jei su vaiku yra problemu.. blink.gif
Atsakyti
Jus visiskai teisi. Bet zinau kad vaikams manes reikia dabar ir nebegalvoju kas toliau. Dabar nedirbu ne tik del pinigu, o ir del to kad vaikas sirgdamas galetu isirangyt pas mane i lova, kad galeciau padaryt jam arbatos, kad isvengtume didesniu ligu ir t.t ir pan. kazkada reikes eiti i darba tada ir galvosiu. o dabar galvoju tik apie savo vaikus. gal jie to ir neivertins, bet man kitaip neiseina blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2012 01 29, 20:58)
Jus visiskai teisi. Bet zinau kad vaikams manes reikia dabar ir nebegalvoju kas toliau. Dabar nedirbu ne tik del pinigu, o ir del to kad vaikas sirgdamas galetu isirangyt pas mane i lova, kad galeciau padaryt jam arbatos, kad isvengtume didesniu ligu ir t.t ir pan. kazkada reikes eiti i darba tada ir galvosiu. o dabar galvoju tik apie savo vaikus. gal jie to ir neivertins, bet man kitaip neiseina  blush2.gif

as neteisiu jusu,nei kitu mamu 4u.gif 4u.gif as gal greiciau pati ieskau pasiteisinimo.ir to pacio likimo mamu ax.gif
Atsakyti
pabandysit, padirbsit jei matysit kad neiseina sugrisit namo. juk iseit galesit bet kada is darbo . o gal viskas bus gerai. liga ligai nelygu. maniskei BA keleta kartu labai dziaugiaus kad buvau salia ir reakcija buvo per minute ir vaistai ir viskas. po to labai issigastu o kas butu jei butu salia svetimas zmogus, ar nepasimestu priepuolio metu ar nedaeitume iki greitosios ar teisingai supurkstu vaistus o jeigu darzelyje ar aukletoja pastebetu o jei tai butu miego metu o aukletoja butu kitame kambaryje jei nepamatytu jei kava gertu.... dickis irgi daug serga jau 3 vieteles operuotos sad.gif tiesiog as priemiau toki sprendima ir nebesistebiu kad yra zmoniu kurie nesupras nes su tuo nesusidure. as ir pati ieskau sau pasiteisinimu kodel nedirbu, keleta kartu buvo taure perpildyta sakiau psio einu. bet taip ir neisejau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2012 01 29, 20:34)
pabandysit, padirbsit jei matysit kad neiseina sugrisit namo. juk iseit galesit bet kada is darbo . o gal viskas bus gerai. liga ligai nelygu. maniskei BA keleta kartu labai dziaugiaus kad buvau salia ir reakcija buvo per minute ir vaistai ir viskas. po to labai issigastu o kas butu jei butu salia svetimas zmogus, ar nepasimestu priepuolio metu ar nedaeitume iki greitosios ar teisingai supurkstu vaistus o jeigu darzelyje ar aukletoja pastebetu o jei tai butu miego metu o aukletoja butu kitame kambaryje jei nepamatytu jei kava gertu.... dickis irgi daug serga jau 3 vieteles operuotos sad.gif tiesiog as priemiau toki sprendima ir nebesistebiu kad yra zmoniu kurie nesupras nes su tuo nesusidure. as ir pati ieskau sau pasiteisinimu kodel nedirbu, keleta kartu buvo taure perpildyta sakiau psio einu. bet taip ir neisejau sad.gif

Mano dukrai ir daryta ne viena ir ne 2 operacijos, nors einu į darbą- visada galvoju kaip jai namie ir skambinu n kartų. Kai ji su vyru man ramiau, o po to kas nutiko rudenį darže- jau svetimais žmonėmis netikiu ir nepasitikiu.

Jei ligos nėra labai rimtos, gal auklė ir išeitis, bet kai bet kada viskas gali pasisukti į rimtas bėdas - geriau nerizikuoti, kad niekada nereikėtų gailėtis.

Čia tik iš mūsų skaudžios patirties. Kiekviena mama turi pati nuspręsti, kaip jai elgtis.
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2012 01 29, 23:35)
Mano dukrai ir daryta ne viena ir ne 2 operacijos, nors einu į darbą- visada galvoju kaip jai namie ir skambinu n kartų. Kai ji su vyru man ramiau, o po to kas nutiko rudenį darže- jau svetimais žmonėmis netikiu ir nepasitikiu.

Jei ligos nėra labai rimtos, gal auklė ir išeitis, bet kai bet kada viskas gali pasisukti į rimtas bėdas - geriau nerizikuoti, kad niekada nereikėtų gailėtis.

Čia tik iš mūsų skaudžios patirties. Kiekviena mama turi pati nuspręsti, kaip jai elgtis.

o kas jums nutiko?jei galima aisku paklaust? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linoze @ 2012 01 29, 22:57)
o kas jums nutiko?jei galima aisku paklaust? ax.gif

Na mes gyvenam su vamzdukais ausytėse. Mums labai pavojingas vanduo į ausis, nes gręsia rimtom komplikacijom. Supūliavo abi ausys, bet taip žiauriai - pūliai bėgo srove iš ausų visą savaitę. Tai galėjo būti ir nuo vandens ir nuo didelio skersvėjo, sunku pasakyt nuo ko.
Mėnesį ėmiau nedarbingumą, 2 savaites praleidom ligoninėje, vaikas buvo farširuojamas labai stipriais vaistais (antibiotikais), kurie veikia net kaulus. Nes buvo baiminamasi, kad pūliai galėjo likti kur po kaukolės kaulais. Išleidžiant iš ligoninės gydytojai sakė, kad jei dar kartą tai mums pasikartos- laukia tomografijos ir pats baisiausias atvejis jei lieka pūliai ten - gręsia kaukolės traumavimu. Mums tiesiog pasisekė, kad atvertos ausys ir pūliai per ten išbėgo. Bet streso užteko sočiai. Nuo to ir neinam daržan, bet svarbiausia - kai aš atėjau jos paiimti, visa ausis buvo apibėgusi pūliais, pilna to gėrio- kai parodžiau auklėtojai ir paklausiau, kas čia- atsakymo negavau. Keisčiausia, kad prieš tai buvo šukuoti plaukai ir niekas nieko nematė. Man kažkokia mistika.

Aišku nekaltinau nieko- pati kalta, kad tokį vaiką auginu ir dar daržan leidžiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedre.vs: 29 sausio 2012 - 22:17
QUOTE(Giedre.vs @ 2012 01 30, 00:17)
Na mes gyvenam su vamzdukais ausytėse. Mums labai pavojingas vanduo į ausis, nes gręsia rimtom komplikacijom. Supūliavo abi ausys, bet taip žiauriai - pūliai bėgo srove iš ausų visą savaitę. Tai galėjo būti ir nuo vandens ir nuo didelio skersvėjo, sunku pasakyt nuo ko.
Mėnesį ėmiau nedarbingumą, 2 savaites praleidom ligoninėje, vaikas buvo farširuojamas labai stipriais vaistais (antibiotikais), kurie veikia net kaulus. Nes buvo baiminamasi, kad pūliai galėjo likti kur po kaukolės kaulais. Išleidžiant iš ligoninės gydytojai sakė, kad jei dar kartą tai mums pasikartos- laukia tomografijos ir pats baisiausias atvejis jei lieka pūliai ten - gręsia kaukolės traumavimu. Mums tiesiog pasisekė, kad atvertos ausys ir pūliai per ten išbėgo. Bet streso užteko sočiai. Nuo to ir neinam daržan, bet svarbiausia - kai aš atėjau jos paiimti, visa ausis buvo apibėgusi pūliais, pilna to gėrio- kai parodžiau auklėtojai ir paklausiau, kas čia- atsakymo negavau. Keisčiausia, kad prieš tai buvo šukuoti plaukai ir niekas nieko nematė. Man kažkokia mistika.

Aišku nekaltinau nieko- pati kalta, kad tokį vaiką auginu ir dar daržan leidžiu.

aisku.cia jau rimtas dalykas.vistiek darzely taip nesuziuri kaip namuose as manau.bet kokiu tu ligu baisiu tik nera.
Atsakyti
po 3 sav. namie darže atlaikė 2d.
savaitgalį temp. pradėjo kilt iki 39 su pliusu.

pavargau.
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 01 30, 13:38)

pavargau.

.........eina sau.......

4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viliausmama: 30 sausio 2012 - 15:46
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 01 30, 13:38)

pavargau.

4u.gif 4u.gif 4u.gif sveikit aš kažkada buvau įdomioj paskaitoj apie imunitetą, tai ten įdomiai pasakojo, kodėl vaikai taip serga.
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2012 01 30, 17:52)
4u.gif  4u.gif  4u.gif sveikit aš kažkada buvau įdomioj paskaitoj apie imunitetą, tai ten įdomiai pasakojo, kodėl vaikai taip serga.

O gal keliais sakiniais galėtumėte apibendrinti... ? rolleyes.gif
Atsakyti