Įkraunama...
Įkraunama...

Serga ir serga...,

Sita tiesa seniai gerai zinoma.Ir tai rimtas faktorius.Taciau zinau atveji,kad reikalai nepasikeite.....Tiesiog atsirgo savo ir nustojo.
Atsakyti
QUOTE(Viliausmama @ 2012 02 06, 17:19)
Sita tiesa seniai gerai zinoma.Ir tai rimtas faktorius.Taciau zinau atveji,kad reikalai nepasikeite.....Tiesiog atsirgo savo ir nustojo.


tik nesuprantu musu terapiautes, kodel ji man sito dalyko neperspejo, nors as jai dar tik gimus vaikui sakydavau, kad pas mus labai salta. gerai sakoma kad reikia kreiptis ne i viena daktara, kiek dartaru tiek ir nuominiu.
Atsakyti
QUOTE(zibba @ 2012 02 06, 22:06)
tik nesuprantu musu terapiautes, kodel ji man sito dalyko neperspejo, nors as jai dar tik gimus vaikui sakydavau, kad pas mus labai salta. gerai sakoma kad reikia kreiptis ne i viena daktara, kiek dartaru tiek ir nuominiu.

Manau sitas dalykas pakankamai placiai zinomas,kad dregme,pelesis sveikatos neprideda.
O priezasti atrasit tik tada,kada pasikeitus gyvenimo salygoms,pasikeis ir mazutes sergamumas.Vat tada ir laikysit priezasties atradimu.Dabar tai tik menama priezastis,bet ne atrasta 4u.gif Nes ,kaip minejau zinau atveju,kad pakeitus gyvenamasias vietas-nepasikeite niekas.Ir zinau atvejus,kai gyvena nuosavuose namuos prie +25 ir vaikai serga,serga,serga..............
Atsakyti
jus gyd saket kad salta o ne kad pelesis. saltis pats savaime nera toks jau blogas dalykas jei namuose normali santykine dregme ir tvarkingas butas kuriame nera pelesio. pas mus reikejo investuot labai daug i tai kad susitvarkyti gyvenamaja vieta. turiu pasakyt kad po kapitalinio remonto sveikata labai pasitaise.
Atsakyti
Pas mus ir buvo pelėsis ir mano abi panos alergiškos, bet kiek tyrė, rodė, kad jos nealergiškos pelėsiui, o jį išnaikinus situacija nepasikeitė visai. g.gif
Atsakyti
o jei nerimaujat dėl infekcinių ligų ir vaikų skiepų, šįkart megoje vykstančiuose kursuose mamoms bus paskaita apie tai. šį ketvirtadienį pirmasis susitikimas šiais metais, tai ir paskaitos vėl naujos sudėliotos, ir dėstytojai įdomūs. registruotis dar galima, jei norite. daugiau pasiskaityti galit Megos svetainėj arba facebook puslapyje.
Atsakyti
Nauja temutė bus čia 4u.gif
Atsakyti
Niu va baiginėjam temukę- gal sveikatos daugiau bus mirksiukas.gif
Atsakyti
Duok,Dieve 4u.gif
Atsakyti
na kad butu temos uzbaigimui ir i tema pasakysiu kad siandien po 3 sav pertraukos abu isleidau darzan .. taciau nuejus pasiimti neapsidziaugiau isgirdusi kosincius kitus vaikus sad.gif kazin kiek tempsim.... nepalikau siandien net miegot... susigalvojau kad gal kai miega maza patalpa visi miegodami augiau koseja arti vienas kita buna ir lengviau uzsikrest g.gif nezinau kiek teisinga mano teorija bet bandysiu kol kas leist pusdieniui i darza gal dvigubai ilgiau istempsim biggrin.gif
Atsakyti
As ,kai nuvedu,tai stengiuosi greiciau iseit ,kad "ko neisgirsciau(isidirbau tokia praktika,nes paskui visa diena is galvos neiseina tas kosejimas).Nors ,kai atvedu ,tai ji buna antra-trecia-tai "asortimentas "buna mazas.Uz tai prisiklausau vakare.O manau,kad ar pusdienis ,ar visa diena prie tokiu salygu jau nieko nelemia.Tik gal psichologiskai tarsi ramiau.
Nors kai mus isleidzia dar pakostincias i darzeli(tiesiog turi issivalyt),tai man buna labai nesmagu,kai maniske "kranktelna"rubinej.Taip ir norisi pasiaiskint.....Viena karta viena mama trenke renkt savo vaika ir nuleke pas aukletoja aiskint,kad rubinej sergantis vaikas.Jetau,kaip nesmagu buvo...Ir paaiskink,kad ji jau po antibiot.kurso ir neuzkrecianti.Dziaugiuosi ,kad aukletojai jau buvau paaiskinus ir atnesus pazyma,tad ji ta pati ir tai mamytei paaiskino.Bet jauciausi siaubingai.Tai va....kaip paziuresi i tuos kosulius.....Kai tikras "kas ,kodel.kaip"-viena,kai nezinai situacijos-vel kitaip
Atsakyti
QUOTE(Viliausmama @ 2012 02 08, 08:15)
As ,kai nuvedu,tai stengiuosi greiciau iseit ,kad "ko neisgirsciau(isidirbau tokia praktika,nes paskui visa diena is galvos neiseina tas kosejimas).Nors  ,kai atvedu ,tai ji buna antra-trecia-tai "asortimentas "buna mazas.Uz tai prisiklausau vakare.O manau,kad ar pusdienis ,ar visa diena prie tokiu salygu jau nieko nelemia.Tik gal psichologiskai tarsi ramiau.


Pas mus panašiai, tris savaites laikiau dukrytes namuose, pirma sav.slogavo, neleidau darželin paskui dvi atostogavom, o vakar išleidau į darželį pirmą dieną.
Nežinau, kiek išsilaikys ir aš, bet niekuo nebesistebėčiau g.gif

Papildyta:
Ir dar tokį patarimą duosiu iš savo pusės, mano vaikučiams gana neblogas toks yra tepaliukas "Eucabal-Balsam S", reikia tepti krūtinę ir nugarytę,(ryte vakare) dabar galima ir kvėpuoti (parduodamas vaistinėje su inhaliatoriumi), gal bus kam pravartu, tegul pabando 4u.gif
Atsakyti