QUOTE(ovimama @ 2011 11 08, 09:08)
As ysivaizduoju kokioje jus neviltyje,bet patarciau kiek turite jegu,susiimti ir pradeti realiai mastyti.Pirmiausia gydytojai niekuom deti kad jus taip sergate.Darote kazka ne taip,pamastykite...Namuose gal stresas,gal maistas nepilnavertis,gal apvalius metus vitaminai,hemeopatija ,vaistai.Siulyciau neduoti nieko.Buti kasdien gryname ore,nesvarbu net jei lyja.Teko ilgeliau nesenai pabuti Voketijoje,maciau tokia sviezia mokslininku laida apie vitaminu"nauda".Gryzome namo,ismeciau visus vitaminus.Ar zinote kad tas imuniteto stimuliavimas,vitaminai yra farmacininku biznio planas ir, dievuli dievuli ,kaip tai paveiks musu vaikus atetyje..
Kad daroma kažkas ne taip,tai čia taip ir yra,bet juk neįmanoma vaikui padaryt idealias sąlygas ,kad nesirgtų,gerai maitintųsi,kai aplinkui taršos lygis kosminis,o maistas,galima sakyt nuodai.Kad problemų mityboje yra,tai čia manau kiekvienos mamos rūpestis,ką duoti vaikui,kad būtų natūraliau,pripažinkim ne kiekvienas turi sąlygas užsiauginti daržovę savą,vaisių,tenka bėgt į "MAXIMA" ir pirkti tiesiai šviesiai visokį šlamštą,kurie vaikui mitybos raciono tikrai nepagerins.Gydytojus aš nekaltinu,kad serga,bet esmė ta,kad vaikui yra liga nustatyta,naudojam vaistus,jokio poveikio,tad manau,kad paprasčiausia yra gydymas ne nuo to,nesimato rezultato,o vaiko juk nesinori nuodyt tuo,kuo galbūt net nereikėtų,aš tik noriu pasakyti,kad daktarai nustatinėja ligas iš oro,neįsitikinę 100%,paskiria vaistus,juos naudoji,ant galo būna atsakas "ai va tada paskirsim kitus vaistus",tai galų gale kas vaikai mūsų yra,BANDOMIEJI TRIUŠIAI?????Taip ir padariau,nutraukiau visus vaistus,papildus,nes kam juos duot,jei jokios naudos.Mum daktarė neva patarė kreiptis pas imunologą,nes mažoji vitaminų nepasisavina,nežinau nuo ko vėl pradėt,kiek daktarų,tiek skirtingų nuomonių.P.S.vakar tik grįžom iš ligoninės.Kažkos beprotnamis,vyras sako kreiptis tiesiog į Vilniaus daktarus,nes ten sako normaliausiai.Ką jūs patartumėt?Koks Vilniuj geras Pulmonologas?Ar yra tokia įstaiga-ligoninė,kurioje būtų paguldomas vaikas ir ištiriamas kas tiksliai jam yra,na jei pvz ne astma,tai gal kokia kita liga atrandama?Girdėjau,kad Kaune kažkokia yra,bet ten daugiau su epilepsija.Pasidalinkit mintim,tenoriu,kad būtų ištiriamas vaikas tiksliai ir nustatyta tikra diagnozė,o ne speliojimai daktarų,nes tik tą ir tegirdžiu iš daktarų.Oi prirašiau,kad jau čia ir painiava turbūt
Papildyta:
Dėl papildų-kaip sakot pasipelnymo pats pagridinis taškas-motinų rūpestis dėl vaikų,aš ir ant tokių buvau papuolus,brangūs vitaminai,naudot čiut ne metus rekiės,būrė būrė pasakas iki tol kol,išsiaaiškinau,kad net nesertifikuota ir net tokios daktarės pavardės nėra.mečiau ir dabar nieko neperku,Patarė pirktis vitaminus iš Tiens-ekologiškus vitaminus,stebuklus tipo daro,kaip pasakė kainas,300 už dvi dėžutes ir klausimas ar padės.Kur teisybė,visur tik reikia saugotis sukčių.