QUOTE(blondie* @ 2011 05 02, 19:17)
Clarity ir Damon ne tie patys breketai..

Jie beligatūriniams abeji priklauso, bet Damon ir Clarity, kaip ir Damon, ir paprasti metaliukai yra kiti visai breketai.. Nesimaišom..
as maniau, kad smart clip clarity irgi yra is damon gimines, turbut del to taip galvojau, kad beligatiuriniai jie
QUOTE(gretoote @ 2011 05 03, 07:50)
Sveikos.

Zodziu pasiskambinau as siandien is ryto ortodontei ir paklausiau kokius des. Sake des tikrai Damon Q, nes Damon3 visai nesilaiko, krenta, skyla pastoviai ir t.t. Nu ka padarysi, reikes su metaliniais Damon vaiksciot, kad ir kaip ju nenoreciau.
zinok man gydytojas lygiai ta pati sake, kai jau atejau breketu detis, sakau cia tokie pusiau balti pusiau metaliniai bus, o jis sako, ne, bus visi metaliniai, nes anie labai atsiklijuoja, nu cia tipo is jo praktikos. as tada galvojau, kad man makaronus kabina, gal anu tuo metu neturejo ar brangesni buvo. bet irgi jau girdejau, kad keletui panu gydytojai yra ta pati sake...
tai gerai dar, kad tu is anksto susizinojai, nusiteiksi. nes as nuvariau nusiteikus pusiau baltus uzsideti, kad tu metaliuku vos vos, o isejau su visa metaline burna, tai vos neverkiau. ir atsikise jie taip gerokai tie damonai, tai atsisedus i masina ir paziurejus i veidroduka apturejau soka

gerai, kad draugas nieko nesake, nu tipo viskas normaliai as ju net nepastebiu... ir siaip panos sitam forume fainos labai, tai labai greit atsigavau nuo to soko
o tu apie tuos visai skaidrius damon neklausei? ar brangesni jie, ar dar neturi?
QUOTE(Esha @ 2011 05 03, 11:11)
Sveikos, pleputes, nespeju su jumis

Man siandien vizite teko atekenteti baisiai "malonia" procedura- dantu slifavima

Brr koks nemalonus jausmas.
Niekaip manes gydytoja nesiuncia traukt paskutinio danties- penktuko virsuje. Nori pirmiu apacia iki galo sutvarkyt, kad pagal ja virsu derintu (kazkaip taip issireiske

)
O siaip man geriausia naujiena, kad nebetraska sanarys

Per puse metu sutvarke (negaliu patiket, kad mano breketams jau 6 menesiai...)
jei kaip tau faina, kad sanarys nebetraska

saunu, kad ir i tai atsizvelge dedant breketus. man apie tai nieko nesake ir nekomentavo

bet apatinis zandikaulis kreivas yra, gal del to ir traska, gal tik operacijos budu galima atstatyti..