Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai *** 40 tema

Apklausa: Kelių metų susidėjote breketus? (55 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 05 04, 14:09)
dar arbūzas yra geras parazitas - paskui dantys visi rūžavi pasidaro, taip apsisuka kaip gyvatė biggrin.gif
bliamba, kaip seniai arbūzą valgiau  verysad.gif

ax.gif tai kadangi aš nemėgstu arbūzo - ta bėda man negresia, gana jau salotas dažnai tenka rankiotis lotuliukas.gif

QUOTE(*ElGuna @ 2011 05 04, 18:55)
o ko cia nesuprasti, merginos ir cia puikiai nusimano ir pasisako ir iki vizito pas ortodonte jau buna daugmaz aisku dirol.gif ir, zinoma, kad prof. atsakymas is gydytojo lupu.

smile.gif tai jei merginos puikiai nusimano, tada nederėtų jų nuomonės išvadinti neprotinga tongue.gif

QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 05 04, 18:56)
Na čia jau labai subjektyvu- vieni kaip sako copy paste ir "mokslinis darbas" vadinasi, aš tai pakratyčiau tave, jei tu apie mano darbą taip pasakytum  biggrin.gif

Na o katedrinis puikiai praėjo, pažymių jokių nerašė, biškį paklausinėjo, parametrus pažiūrėjo, ir vsio.. Beliko baigt rašyt  biggrin.gif ir 23 dieną atidavus einu prisigert kaip už Tėvynę biggrin.gif  biggrin.gif 

4u.gif šaunu, kad viskas taip paprastai ir lengvai praėjo

QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 05 04, 19:59)
Ai aš tai manau, kad vis tik sunkiausia yra parašyt tą darbą, o apsigint tai žinai.. jei viską gerai parašei tai nėr ko bijot  biggrin.gif o dar mano vadovė aršiakė tokia, komisija net sako "ginasi studentas, o ne vadovas"  biggrin.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 05 04, 17:36)
sveikinimai 4u.gif

Aciu! wub.gif

QUOTE(ajaja @ 2011 05 04, 17:39)
Sveikute, seniai matyta  4u.gif na va ir herbsto pabaiga cia pat  thumbup.gif  nors pamenu pradzia buvo sunkiiii, bet va laikas greitai prabego.
kaip ten tas sakandis, ar pasikeite? ar nesiojant breketus reikes dar kokia palaikomaja plokstele nesioti na, kad negriztu i pradine padeti, ar nera tokios rizikos??
su herbstu atvaiksciojai, metaliniai breketai apacioj bus niekis. siaip tai nepamenu ar kam apacioj butu deje keramika  g.gif

Jo, pradzia mano buvo tragiska! Aciu dievuj praejau viska smile.gif Sakandis dabar ciki, grazus ir toks koks turi buti. o del tu tolimesniu veiksmu nelabai ka zinau, tik apie breketus kalbejom, manau viska suzinosiu gydymo eigoje.
QUOTE(natale @ 2011 05 04, 17:44)
jo, Dalia prie bajerio  drinks_cheers.gif  biggrin.gif
tikiu kad atsibodo  doh.gif  zinok koks palengvejimas bus kai nuims. nes ir dantukus valyt patogiau ir valgyt smile.gif  po Herbsto  breketai bus bajkos  biggrin.gif

sakai baikos? tada labai dziaugiuos! o kuo tau pasikeite kai nueme?
QUOTE(blondie* @ 2011 05 04, 18:30)
Super naujienos, sveikinu! smile.gif Žinok, neverta apačioj keramikos dėtis, tikrai nesimato.. irnesakyk.gif

Aciu! Eisiu ieskotis foto kaip atrodo tie metaliniai burnoje kai sypsosi, labai idomu ar matosi ax.gif
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 04, 18:54)
geriau valyt, nei murzinais dantimis vaikščiot smile.gif
Smagu  ax.gif

Taip! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(materiallove @ 2011 05 04, 17:16)
Sveikos! As pagaliau su gerom naujienomis! Birzelio 13d. nuims herbsta, o 20 d des breketus tik dar reikia issirinkti kokius  wub.gif  kaip apsidziaugiau kai gydytoja pasake, kad breketus reiks nesioti tik metus! nors ir buvau tuo isitikinusi  4u.gif

Suuuper thumbup.gif sveikinimai dar labiau artėjant prie finišo. O kažkuri iš forumo tikrai turėjo keramiką ir apačioje, tik neužfiksavau kuri blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(blaze @ 2011 05 04, 21:27)
Suuuper thumbup.gif sveikinimai dar labiau artėjant prie finišo. O kažkuri iš forumo tikrai turėjo keramiką ir apačioje, tik neužfiksavau kuri blush2.gif

Jeigu neklystu tai Balalaika turi keramika ir virsuj ir apacioj. Pataisykit jeigu klystu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gabiux25 @ 2011 05 04, 23:41)
Jeigu neklystu tai Balalaika turi keramika ir virsuj ir apacioj. Pataisykit jeigu klystu.  mirksiukas.gif

neklysti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 04, 21:42)
neklysti  ax.gif

Phew... blush2.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabiux25: 04 gegužės 2011 - 23:02
Kas prisijungsit prie rytines kavos puodelio?
Atsakyti
Aš aš ax.gif

Dėlioju paskutinius taškus ant bakalaurinio, ką šiandien nešiu pristatyt rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 05, 08:32)
Aš aš  ax.gif

Dėlioju paskutinius taškus ant bakalaurinio, ką šiandien nešiu pristatyt  rolleyes.gif  biggrin.gif

Palaikysim kumscius...

as tai uzsimaniau pusryciams varskeciu, tai eisiu daryt ir virt...
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 05 05, 08:48)
Palaikysim kumscius...

as tai uzsimaniau pusryciams varskeciu, tai eisiu daryt ir virt...

Aš dvi dienas tikrai jais ir maitinausi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 05, 08:54)
Aš dvi dienas tikrai jais ir maitinausi  biggrin.gif

as nepamenu kada valgiau... tai vakar nusipirkau varskes... ir eisiu gamint... tik niekaip nuo kompo neatsitraukiu... juk reikia pirma visus grupinis.lt dyl.lt beta.lt ir kartu.lt apziuret
Atsakyti
Nu va...i nespejau prisijungt prie rytines kavikes. Biski pramiegojau.
Sekmes rasanciom visokius darbus. Dziaugiuos, ka ma nereikeja. blush2.gif

As vakar parasiau laiskiuka i sava klinika, klausiau, gal eitu isvengt dantu rovima. Baisiai nenoriu sveiku raut, i priedui baisiai bijau. blush2.gif

Atsakyti