Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai *** 40 tema

Apklausa: Kelių metų susidėjote breketus? (55 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Flegma @ 2011 05 06, 19:08)
Kaip uzsuka?  unsure.gif  Nors  daktareliai ismana sava darba. Jei ein,tai i prisuk, sakyciau.

As sava apsiziurejau... Ziuriu, ka viens dantis jau po biski jud i tarpa.  rolleyes.gif

Jis iš tokios vielytės padarytas, yra albume nuotrauka įdėta, ten aš ir su elastikais, jei turi prisijungimą tai pažiek jei įdomu smile.gif sunku paaiškit..
Atsakyti
QUOTE(MaryPoppins @ 2011 05 06, 15:59)
... Pries pradedant gydyma, svajojau kad NORS TRUPUTELI butu tiesesni nei buvo, ...

zinok man tas pats buvo, pradzioj galvojau norrrs truputuka patiesintu ir butu gerai. norejau kad tik apatinius i lanka sustatytu ir viena iltini virsuj istumti i vidu, o po to kuo toliau tuo daugiau priekabiu rasdavau. bet db kai pasiziuriu i nuotraukas pries, galvoju kaip as su jais gyvenau tiek laiko. realiai kai jaunesne buvau dar mokykloj taip blogai neatrode, gal tik kai buvo 25m realiai pradejau rimtai galvoti, kad reiketu kazka pradeti daryti blush2.gif
o del tu plombuotu priekiniu tai sunkus atvejis, nei ju balint negali, kad nebutu dantys "demeti", pas mane nuemus breketus buvo ziauriai plombos patamseje antrukuose, tai cia pas tokia gyd pasikeiciau, bet kazkaip belenkaip padare, spalvos netaike, kokia turejo tokia uzlipde turbut, matosi, kad sviesesnes tos plombos (mano dantys labai labai gelsvi), uztai dabar i lt varysiu ir darysiu kapitalini remonta smile.gif
Atsakyti
Gal zinote, kur pigiausiai deda dirbtinio safyro breketus Kaune?
Siandien istrauke paskutini protini dantuka swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(vertejaxxx @ 2011 05 06, 17:22)
Ne, nu jus ir pavarot! biggrin.gif 27 psl prikalbejot!!! biggrin.gif
Ex, liudna man, ziauriai liudna... sad.gif Liko issirauti paskutini danti, kad butu galima apacia tvarkyt, o as is ligu neislipu, matyt po ziemos imuniteto nerasta. O tokios "papuvusios" chirurgas nepriima rautis... Kaip gaila tempiamo laiko, sakes... sad.gif Nors imk ir paciai issilupk ta danti!
Tiesa, norejau paklasti - gal kuri balinotes dantis kokiu nors budu? Kaip ispudziai? Verta/neverta? Kodel? Ar nepasizeide dantys? Ar ilgai issilaike rezultatas?

tai tu biski cesnaku uzsipirk ir valgyk ryk po skiltele kaip tablete ryte per pietus ir vakare, imunitetui super. ir dar citrinu i arbata lasink ir siaip i vandenuka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajaja: 06 gegužės 2011 - 18:58
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 05 06, 19:29)
Jis iš tokios vielytės padarytas, yra albume nuotrauka įdėta, ten aš ir su elastikais, jei turi prisijungimą tai pažiek jei įdomu smile.gif sunku paaiškit..

Aisku...
Neturiu as prisijungima. Bijau det sava kreivukus. Nesinor zmoniu gasdyt. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2011 05 06, 20:51)
tai tu biski ceskanu uzsipirk ir valgyk ryk po skiltele kaip tablete ryte per pietus ir vakare, imunitetui super. ir dar citrinu i arbata lasink ir siaip i vandenuka.

Tai geriu jau dabar papildus imunitetui, bet kad nelabai kas pades taip greit... verysad.gif Tik vel kur persalu ir vel tas pats, buvau dasivarius iki 40 temperaturos doh.gif ai, zodziu, cia truputi kaltos mano lieknejimo "akcijos", kai pagrindinis maistas buna salotos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vertejaxxx @ 2011 05 06, 19:54)
Tai geriu jau dabar papildus imunitetui, bet kad nelabai kas pades taip greit...  verysad.gif  Tik vel kur persalu ir vel tas pats, buvau dasivarius iki 40 temperaturos  doh.gif  ai, zodziu, cia truputi kaltos mano lieknejimo "akcijos", kai pagrindinis maistas buna salotos  biggrin.gif

Va va. taip ir susigadina žmonės sveikatą nono.gif
Atsakyti
QUOTE(vertejaxxx @ 2011 05 06, 17:54)
Tai geriu jau dabar papildus imunitetui, bet kad nelabai kas pades taip greit...  verysad.gif  Tik vel kur persalu ir vel tas pats, buvau dasivarius iki 40 temperaturos  doh.gif  ai, zodziu, cia truputi kaltos mano lieknejimo "akcijos", kai pagrindinis maistas buna salotos  biggrin.gif

nu tikrai su tom lieknejimo akcijom atsargiau. kartu su papildais rimtai pavalgyk tu cesnaku ir citrinu, jie letai veikia, bet pagerus savaite- dvi sustipresi ilgam laikui, ir produktai grynai naturalus, geriau nei bet kokie palpildai 4u.gif nenusivaryk visai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajaja: 06 gegužės 2011 - 19:01
QUOTE(Flegma @ 2011 05 06, 19:52)
Neturiu as prisijungima. Bijau  det sava kreivukus. Nesinor zmoniu gasdyt. blush2.gif

Žinokit, pati pamatysit tam albume visko, netikiu, kad jūsų atvejis bus išskirtinis biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 05 06, 20:57)
Va va. taip ir susigadina žmonės sveikatą  nono.gif

Kalta, prisipazistu, tikrai kalta... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vertejaxxx: 06 gegužės 2011 - 19:17
QUOTE(vertejaxxx @ 2011 05 06, 20:17)
Kalta, prisipazistu, tikrai kalta...  blush2.gif

Dar ridikeliai labai gerai lotuliukas.gif jau kelinta diena valgau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2011 05 06, 19:03)
oho,taip anksti  bigsmile.gif  tai ka Dalia is viso nemiega? nuo keliu ji priima idomu? as turejau eiti 8 h.,bet  sake mazai laiko bus jei uzsirasysiu 8 valandai. tai uzrase mane 10h.
o ka tau turetu daryt si karta?  rolleyes.gif

Tai nebuvo vietos jau, užtat ir gavau taip anksti, prieš darbo dieną.. Jau nepirmą kartą tokį laiką gaunu.. irnesakyk.gif biggrin.gif Šiaip oficialiai jos darbo diena prasideda 9h, bet čia tik oficialiai.. hihihi.gif
O šį kartą turėtų jau man elastikus duot, kaip beprotiska dabar nešioja.. Kad tarpą uždarinėtų.. Nes dabar atsukinėjo tą dantuką, kuris buvo pabėgęs iš lanko.. Bet dabar aš jau esu įsitikinus, kad mano apatinis žandikaulis grįžo į tokią padėtį, kuri buvo prieš elastikus, tai įtariu, kad galiu gaut elastikus iš naujo nešiot.. Matyt per mažai laiko buvo, ir nespėjo "prigyt" mano naujas sukandimas.. verysad.gif
Atsakyti