siandienos serijoj parodyt turetu traileri naujojo sezono, tai matyt tais pat metais ir filmavo
as vakar pagal seriju nr paziurejau kad pirmadieni bus paskutine 19 serija, o antradieni jau naujo sezono pirmoji, bent taip raso tv24.lt
siandienos serijoj parodyt turetu traileri naujojo sezono, tai matyt tais pat metais ir filmavo
QUOTE(Thea! @ 2011 12 16, 16:35)
as vakar pagal seriju nr paziurejau kad pirmadieni bus paskutine 19 serija, o antradieni jau naujo sezono pirmoji, bent taip raso tv24.lt
Tai bus nauji dalyviai taip?
Jau reklamuoja ir per tv naują sezoną
kurį sezoną dabar rodys?
QUOTE(crystal @ 2011 12 17, 23:49)
kurį sezoną dabar rodys?
Aha man irgi būtu įdomu sužinoti.O per TV reklamuoja kažkodėl seną sezoną.
Dar mln laimejo Rupertas.. kaip mylimiausias dalyvis
Rupertas ?! Bet gi jis nei karto nelaimejo
Arba as atsilikus.
Arba as atsilikus.
cia vyko papildomas žiūrovų balsavimas, kurio metu Rupertą ir išrinko
labai apsidžiaugiau
esu didele islikimo gerbeja
ka tik baigiau ziureti naujausia sezona 23, o lietuvoj dabar rodo tik 11
Robas zais dar du kartus islikime, tai bent jau mano akyse stipriai pasitaise reputacija
dabar man jis lb fainas. ir jau turi dvi mergytes su Amber
is tikro naujausi sezonai kur kas idomesni, maziau dramos daugiau veiksmo
ir vel Robas?
jeckau....gera žinia bent kad mažiau dramų, nes pabosta žiūrėti, kaip jie ten politikuoja
kazkaip galvojau, kad all stars 10 sezonas...oj tai dar senesnis. galetu tokiu senu sezonu ir neberodyt...o sitas sezonas man nepatinka vien jau del laimejusio zmogaus..