Įkraunama...
Įkraunama...

Erasmus (2)

Per pažįstamus gal ir išsispręs man šita bėda, bet vis tiek labai jau susigadins visi tvarkaraščiai ir planai schmoll.gif
Beje, nežinau, gal Vilniuj geresnė situacija. Matai, aš ne Vilniuj tvarkausi tą įgaliojimą. Bet kaip įsivaizduoju, tai Vilniuj irgi ne ką mažiau tie notarai turėtų būti užsiėmę su savo stambiais, pastoviais klientais ir jiems tokia smulkmė kaip kažkokie įgaliojimai nelabai įdomūs. g.gif Nežinau... Kai kažką žinosi apie tai, papasakok.
Ai, ir dar skambinau į VU tarptautinių ryšių skyrių, tai sakė, kad galima bet kokį žmogų rašyti. Nebūtinai turi būti giminė. (Mane suklaidino, kai Aistė atsiuntė tą laišką ir parašė "artimieji").
Atsakyti
QUOTE(Paranoia @ 2011 06 03, 13:10)
Per pažįstamus gal ir išsispręs man šita bėda, bet vis tiek labai jau susigadins visi tvarkaraščiai ir planai  schmoll.gif
Beje, nežinau, gal Vilniuj geresnė situacija. Matai, aš ne Vilniuj tvarkausi tą įgaliojimą. Bet kaip įsivaizduoju, tai Vilniuj irgi ne ką mažiau tie notarai turėtų būti užsiėmę su savo stambiais, pastoviais klientais ir jiems tokia smulkmė kaip kažkokie įgaliojimai nelabai įdomūs.  g.gif  Nežinau... Kai kažką žinosi apie tai, papasakok.
Ai, ir dar skambinau į VU tarptautinių ryšių skyrių, tai sakė, kad galima bet kokį žmogų rašyti. Nebūtinai turi būti giminė. (Mane suklaidino, kai Aistė atsiuntė tą laišką ir parašė "artimieji").



Nežinau, ar pasisekė, bet paskambinau į pirmą pasitaikiusį ir gavau trečiadieniui. Kainuos 74-84lt priklausomai nuo to, ar rašysiu giminę ar ne(tam biure sakė, kad bet ką galiu rašyt). o kada tu išskrendi kad taip?
Atsakyti
Sakyčiau brangoka doh.gif
Aš išskrendu tai 15 d., bet iki tol turiu paduot draugei tą raštą, nes išsikraustau iš Vilniaus anksčiau. O tu kada išskrendi?
Atsakyti
Sveiki :)gal yra važiuojančių į Austriją rudens semestrui?
Atsakyti
QUOTE(ValdaG @ 2011 06 14, 16:32)
Sveiki :)gal yra važiuojančių į Austriją rudens semestrui?


Labas, aš Austrijoj mokysiuos rudenį. Johannes Kepler University Linz smile.gif
Atsakyti
Merginos, sveikutes! 4u.gif
Vaziuoju siam rudens semestrui i Bulgarija. Kilo dilema: gaunasi, kad papuolu net i 3 metu laikus pas juos, kadangi busiu ten nuo rugsejo 4 d. iki vasario vidurio! Ar jus galit isivaizduoti, kiek drabuziu ir daiktu as turiu su savim veztis? doh.gif Man reikia patarimo is tu, kurie jau yra vaziave, o tiksliau, skride (kadangi skrisiu lektuvu, charter'iu) tokiam ilgam laikui i uzsieni. Ka daret su bagazu? g.gif Siuntetes papildomai per siuntu tarnybas, ar kargo? Kiek tai yra patikima?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opossumus84: 13 rugpjūčio 2011 - 21:40
Sveikutes smile.gif Ar neakivaizdiniu mokantis taip pat galima isvaziuoti pagal Erasmus? ax.gif
Atsakyti
Sūnus važiavo Erasmus į Graikiją nuo vasario 9 iki liepos pradžios. Pakako rūbams 20kg papildomo bagažo. Juk ten tie trys sezonai ne tokie kaip pas mus. Pakako vienos plonos striukės, dviejų porų batų ir visokio kitokio gėrio. Siunčiau porą kartų tik maistą. Už stipendiją 450eu ir pragyveno ir pakeliavo. Už butą sumokėjom mes. Bet spaudėsi, nes viskas brangu. Na merginoms gal daugiau reikia, bet reikia apsiskaičiuoti, kokius būtiniausius daiktus imti.
Atsakyti
Sveikos smile.gif O gal kuri buvot Norvegijoj, ar kitoj Skandinavijos šaly? Ar pilnai užtenka 550 eurų mėnesiui? g.gif Vien už bendrabutį tektų pakloti 400 eur/mėn (čia Norvegojoj), likusių pragyvent turbūt per mažai g.gif dar gaunu stipendiją iš universiteto, apie 80 eurų gaunasi, jos išvažiavus į mainų programą nenutraukia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vladimir @ 2011 04 20, 11:40)
padaviau dok'us šiai programai, tikiuosi susipažinsiu su Kipru smile.gif

Kur mokysies?
Atsakyti
Sveiki... Taip i6 karto prie reikalo, bet gal turit kas kokių pažįstamų studijavusių, planuojančių ar 6iaip esat girdėję kažką apie studijas, bendrabučius ir svarbiausia išlaidas Free University of Bozen Bolzano? http://www.unibz.it/...ty/default.html
Univeras Italijoje Bolzano mieste. ax.gif
Praverstų visokia info. Iš anksto labai ačiū. smile.gif))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ThornBird: 30 rugsėjo 2011 - 15:54
Sveikos.. smile.gif Tikiuosi, kad cionais dar uzsukate kartais. Norejau pasiklausti, kai su ERASMUS programa buna per praktikas? Mums siulo vykti y Graikijos ir Kipro viesbucius ax.gif Gal jau kuri buvote? Pasidalinkit savo yspudziais ax.gif
Atsakyti