Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš EBAY ir ne tik

QUOTE(MissR @ 2011 07 13, 11:27)
man tos geles labai graziai atrodo, jei jums nepatinka , siulyciau  kokia neriniuota juosta deti net nezinau  g.gif
Papildyta:
as is vienos wholesale platintojos gavau keliu suknuciu foto
tikiuosi nesupyks kad paviesinau (veiduka paslepiau) 4u.gif

cia wholesale suknute:
beje man labai patikusi
user posted image

o cia kaip realiai ji atrodo:
user posted image

user posted image
cia dar viena is wholesale:
user posted image

o cia real:
user posted image

net nezinau.. ka manot?
tinklapio nuotraukose sukneles atrodo stulbinamai, o vat realios foto mane nuvyle, dinges kone visas grozis ir sukneles prabangumas verysad.gif (ypac antros)

nu manau suknelems tikrai truksta pasijonio, bent jau antrai.. su pasijoniu visai kitaip atrodytu.. o be to originalios nuotraukos darytos ant modeliu, tinkamame apsvietime ir su tinkamu paretusavimu smile.gif tai tikrai turi itakos thumbup.gif
Atsakyti
Iš Wholesale-dress puslapio siuntimo kaina priklauso nuo siuntinio svorio ir pasirinkto siuntimo metodo. Paprastu paštu atsiunčia kažkur per tris-keturias savaites. O pvž kurjeriu gali užtrukti tik kelias dienas.
Čia pasirinkus metodą iš karto rašo siuntimo kainas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2011 07 13, 10:27)
as is vienos wholesale platintojos gavau keliu suknuciu foto
tikiuosi nesupyks kad paviesinau (veiduka paslepiau) 4u.gif

net nezinau.. ka manot?
tinklapio nuotraukose sukneles atrodo stulbinamai, o vat realios foto mane nuvyle, dinges kone visas grozis ir sukneles prabangumas verysad.gif (ypac antros)

O koks tai platintojas? Gal galėtumėte brūkštelti kontaktus mirksiukas.gif
Atsakyti
Na merginos, as irgi nusipirkau suknele internetu...aisku, kaip visada, pirma padariau, po to pagalvojau doh.gif siaip kainavo nemazai nervu ir naktiniu kosmaru biggrin.gif uzdelse atsiust, bet gerai, kad dar pakankamai laiko iki vestuviu... Galiausiai sia savaite gavau rezultata, visa virpedama ispakavau, nes prisipazinsiu, tikejaus pacio blogiausio, jau tiek buvau isibauginus smile.gif Bet... likau maloniai nustebinta! Pasiuta labai labai kokybiskai, nera prie ko prikibti, vienintelis trukumas, kad per daug detaliu privaryta buvo, vakar teko paciai pasidarbuoti, nuemiau visas dirbtines gelytes, kurios ziauriai akis bade, tai dabar negaliu atsiziuret i savo suknele, tiesiog tokia, kokios visada norejau smile.gif Jauciu, kad man tiesiog pasiseke. Bet antra karta tikrai nerizikuociau...visgi sveikatos nemazai kainavo kariaujant su kitaicais biggrin.gif
tiesa uzsisakinejau is cia: http://www.weddingdr...lineshop.co.uk/
Atsakyti
Supreme, parodyk bigsmile.gif
Atsakyti
Parodysiu po vestuviu smile.gif)) Dabar visa susilamdzius, ir dar laukia keliones i LT biggrin.gif neturiu jos cia net kur pakabinti...o svoris net 3kg thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Supreme @ 2011 07 14, 23:16)
Parodysiu po vestuviu smile.gif)) Dabar visa susilamdzius, ir dar laukia keliones i LT biggrin.gif neturiu jos cia net kur pakabinti...o svoris net 3kg  thumbup.gif

lauksim 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, gal kam reikia suknytes is Ebay (nauja, dydis 38-40), ? Kaunas

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lijana10 @ 2011 07 16, 17:06)

OMG, suknele iš užuolaidų doh.gif

va dėl ko niekada nepirkčiau neriniuotos sukneles iš ebay, nu nebent is labybrida, ten nerinius neblogus uzdeda...
Atsakyti
QUOTE(Lijana10 @ 2011 07 16, 18:06)
Sveikos merginos, gal kam reikia suknytes is Ebay (nauja, dydis 38-40), ? Kaunas

user posted image

man suknute labai grazi, bet tas uzuolaidinis blizgesys tai nelabai g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lijana10 @ 2011 07 16, 18:06)

na tikrai-tas organzos blizgesys nelabai blink.gif bet modelis neblogas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egliukas28 @ 2011 07 16, 19:03)
na tikrai-tas organzos blizgesys nelabai  blink.gif  bet modelis neblogas  ax.gif

nemanau, kad ten organza... 100proc polisteris greiciau...
Man modelis irgi nelabai vykes, ar pasiuvimas čia kaltas g.gif Bet su ja nuotaka tikrai ne 38 dydzio atrodo....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *chiquita*: 16 liepos 2011 - 21:47