Įkraunama...
Įkraunama...

Linksmasis kvartalas

QUOTE(*Vasarė* @ 2008 08 20, 22:29)
Balsavau ir as mirksiukas.gif
Kokiu idomiu-orginaliu minciu naujiem namam gal radot kur nors? 4u.gif

nea...pas mus paprastas,bet ne prastas,seimyninis butukas...virtuve darem atskirai nuo svetaines,padidinom miegamaji,vonios kambari sumazinom ir padarem kartu su tuliku.dabar galvos skausmas- spalvos!
Atsakyti
oo-kiek jūs visko darėt smile.gif mes tai virtuvę atsiskyrėm,svetainę irgi atskita pasidarėm,bet daugiau sienų nesteumdėm smile.gif man WC turi būt atskirai nuo vonios biggrin.gif
kaip laukiu,kol pajungs vandenuką šiltą ax.gif
Atsakyti
Kaip sekasi linksmajam linksmai gyventi? smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif temuteje seniai niekas nesilanke, bet labai idomu butu isgirsti atsiliepimus apie si kvartala smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2015 03 17, 22:19)
Sveikos smile.gif temuteje seniai niekas nesilanke, bet labai idomu butu isgirsti atsiliepimus apie si kvartala smile.gif

kaip tik norejau to paties paklausti, kazkaip itartinai jokiu atsiliepimu apie si kvartala, kiek teko girdeti, nieko gero, idomu isgirsti is pirmu lupu butu, kiek tiesos tame
Atsakyti
QUOTE(Arvena_ @ 2015 03 18, 01:51)
kaip tik norejau to paties paklausti, kazkaip itartinai jokiu atsiliepimu apie si kvartala, kiek teko girdeti, nieko gero, idomu isgirsti is pirmu lupu butu, kiek tiesos tame

ir man idomu. 4u.gif
Atsakyti
Draugas gyvena, tikrai ne kazka..
Garso izoliacija prasta, sienos trukineja..
Atsakyti
Mes gyvenom, dabar savo buta nuomojam, tai problemu del garso izoliacijos pas mus nera, sienos trukinejo, bet cia nieko nuostabaus, nes naujas namas. Po keliu metu nusistovejo ir nebetrukineja daugiau. Tikriausiai didziausias nepatogumas yra su karsto vandens spaudimu, nes iki 9 auksto reikia palaukti kol atbega ir sildymo sezonui prasidejus reikia kuri laika nuorineti radiatorius, nes oras kaupiasi.
Atsakyti
QUOTE(Pikų*Dama @ 2015 03 19, 13:47)
Draugas gyvena, tikrai ne kazka..
Garso izoliacija prasta, sienos trukineja..

Dėl garso izoliacijos - liūdesys. Dėl skilinėjimo, tai parodykite man naują statybą ir be skilimo sienose po metų nuo dažymo.
Atsakyti