Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(balbetka @ 2011 05 30, 15:17)
Pagal viska, cia tie patys dzinsai (sprendziu is "pagarinimu"),bet kaip daznai buna, spalva realiai skiriasi unsure.gif

Užtaigi. Modelis atitinka idealiai. Bet pačių džinsų, kniedžių, sagų ir siūlių spalva ne. Dėl džinso medžiagos sutinku, kad gali nesutapt kažkiek, bet kodėl sagos ir siūlės rudos, o ne sidabro spalvos? g.gif

QUOTE(Tender @ 2011 05 30, 15:20)
o jei preke nepatinka ar netinka, galima kokybiska preke grazinti ir jie perveda pinigus? Ir tik 14 Lt grazinimas?  g.gif

Galima. Grąžina pinigus už visą prekę, už siuntimo išlaidas - ne. Man 14 LT nuostolis, nes jau vienąkart siunčiau atgal už 6 LT, dabar vėl, plius dar registruot reikėtų... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Fuwari @ 2011 05 30, 15:30)
Užtaigi. Modelis atitinka idealiai. Bet pačių džinsų, kniedžių, sagų ir siūlių spalva ne. Dėl džinso medžiagos sutinku, kad gali nesutapt kažkiek, bet kodėl sagos ir siūlės rudos, o ne sidabro spalvos?  g.gif

o prekės kodas sutampa (jei yra ant etiketės)? tada gal fotkė ne ta įdėta.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2011 05 30, 15:34)
o prekės kodas sutampa (jei yra ant etiketės)? tada gal fotkė ne ta įdėta.

Labai geras pastebėjimas, ačiū! Kodas labai panašus, bet nesutampa. Maniškis YDESK1390115, o ASOS puslapyje: YDESK1390111. Kaži, ar čia esminis skirtumas? g.gif Šiaip visi kiti pavadinimai ant etiketės sutampa...
Atsakyti
QUOTE(Fuwari @ 2011 05 30, 15:48)
Labai geras pastebėjimas, ačiū! Kodas labai panašus, bet nesutampa. Maniškis YDESK1390115, o ASOS puslapyje: YDESK1390111. Kaži, ar čia esminis skirtumas?  g.gif Šiaip visi kiti pavadinimai ant etiketės sutampa...

gal ir ne esminis. gali būti, kad pagal dydį kinta tas paskutinis skaičius g.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2011 05 30, 15:56)
gal ir ne esminis. gali būti, kad pagal dydį kinta tas paskutinis skaičius g.gif

Bandau laimę ir darkart rašau ASOS... Nuvylė mane, nuvylė... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 05 29, 13:51)
mergaites,o buna dabar asos koduku kokiu ar tik tie kur i emailus atsiuncia?taip reiktu kokio  biggrin.gif

taip pat labai laukiu tokio kodo, bet kol kas nerandu.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fuwari @ 2011 05 30, 15:58)
Bandau laimę ir darkart rašau ASOS... Nuvylė mane, nuvylė...  verysad.gif

visgi labiausiai tikėtina, kad čia nuotrauka klaidina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2011 05 30, 16:04)
visgi labiausiai tikėtina, kad čia nuotrauka klaidina unsure.gif

Ko gero taip ir bus... Bet kažkaip nuo to nelabai lengviau, - nuotraukoj tokie gražūs, taip norėjau... cray.gif
Atsakyti
Jau sakiau daugiau nebepirksiu butent paciu ASOS firmos gamybos drabuziu, kiek perku tai amziais kas nors negerai. Siandien gavau suknele tai viena trumpa kaip nezinau kas, rase 83 cm o ten virs 70 cm... Kita suknele tai atrodo pagaminta kinieciu vaiku , kurie savo mazom rankytem nesugeba susiuti siulu normaliai. Vienur siuta kitur nedasiuta yra ,byra zodziu siaubas!!!!!!
Atsakyti
Na jau joo.. Man vienetai pasitaike geros kokybes ASOS rubeliu,
tiksliau pries 2-3 metus pirkti, labai neblogi kai kurie, bet dabar
kur parsisiunciu tai nieko gero, todel is viso labai retai ka perku,
geriau is ju puslapio bet kazka geresnes firmos g.gif
Atsakyti
Ziurekit jei parasyta
XS - UK8
S - UK10
M - UK12

tai cia suknele taip iseina padidinta. Dazniausiai perku UK10, nes megstu laisvesnius drabuzius, bet pagal europini imciau M greiciausiai, kad laisvai jausciausi. Tai koki man cia imti lotuliukas.gif Buvau pasiemus M bet jei cia UK12 tai tada per didele. Imti ziurint tik i UK dydzius? blush2.gif
Atsakyti
Na, man pora klausimų iškilo, tai iškart pagalvojau, kad SM man tikrai patars ir išaiškins situaciją 4u.gif biggrin.gif
Klausimas toks, jei siunti iš Lietuvos į UK per mūsų mylimą ir gerbiamą Lietuvos paštą ir registruoji siuntinį, tai jo keliavimą gali matyti tik LT? Aš išsiunčiau siuntinuką ASOS, užregistravau jį, bet Royal Mail negali teikti track this item paslaugų, jei siųsta iš kitų šalių
Please note that items sent from overseas to the UK cannot be tracked using the Royal Mail website.
Tai čia taip išeina, kad pinigus sumoki už tai, jog matytum, kaip tavo siunta keliauja tik LT? Ar yra koks atskiras saitas, kuriame rodytų tarptautinių siuntų judėjimą. LT paštas tai duoda nuoroda, kad gaėtum sekti savo siuntą, į RM.
Tai ar aš čia durna, ar jie tiesiog plėšikauja vidurį baltos dienos? g.gif
Daug klausimų uždaviau, bet gal kam pavyks į juos atsakyti biggrin.gif
Atsakyti