Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(*monikute* @ 2011 05 06, 15:34)
asmeniškai aš kai darau, tai beabejo mėgaujuosi tuo procesu, ieškojimais, atradimais ir t.t., bet norisi, kad rezultatas pradžiugintų ne tik mane, bet ir kitus, norisi kažkokio užtarimo, pagyrimo, taip pat norisi ir kritikos, pamokymų ir pan.  smile.gif  manau tokie mes jau žmonės esame  smile.gif  negalime gyventi kas sau, reikia mums to bendravimo, reikia bendrumo jausmo  ax.gif  ir kai vadovaujiesi tokiu principu visgi patampa svarbu baisiai fotkini ar ne  smile.gif

as ka norejau pasakyt, kad man, kaip ziurovui, visai tas pats, ar kazkas baisiai fotkina ar ne. yra visokiu cia ir tiek.

as dar pasakiau, kad yra ir graziai fotkinanciu smile.gif kodel butina iskart sau bloga prisiskirt? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 05 06, 12:04)
Daugiau nebesakysiu savo nuomones (kritikos/pastebejimu). kol nefotografuosiu nepriekaistingai.  ph34r.gif

OOOO, tada žinok, nutilsi amžiams biggrin.gif , nes kuo daugiau augsi, tuo labiau suprasi kaip toli iki tobulybes biggrin.gif . Jei rimtai, nereiktų priimt visko asmeniškai, tai taip pat trukdo eiti tobulybės link. Čia forumas, reikia išmokti suprasti, atsirinkti, pasijuokti galų gale ir jokiu būdu neužsigauti.
QUOTE(airv @ 2011 05 06, 13:54)
Aš irgi pasigirsiu, kad gavau nuotrauką. Labai laukiau ir labai mane pradžiugino - Ačiū Erikai  wub.gif

Ilgai keliavo, džiugu, kad moki džiaugtis. Ačiū Tau - už viską.

QUOTE(Vanillla @ 2011 05 06, 14:05)
Padariau pratesima stai

Atsiprasau is anksto. Zinau, kad paskubejau ir dar anksti man dalyvaut tokiuose zaidimuose  doh.gif

Jb - pilkas, o visa kita normoj biggrin.gif

QUOTE(Vanillla @ 2011 05 06, 14:59)
Va cia tai pratesimas! Frederica, nuostabu! Neatsimenu kada foto butu taip prajuokinus biggrin.gif

Smagu biggrin.gif
QUOTE(vienintelė @ 2011 05 06, 15:17)
nu blyn kai spirgu vieną mintį įgyvendinti į tą tema nieko rimto biggrin.gif tikiusoi pavyks taip kaip dabar galvoj matau

Žinau, kad susitvarkysi ir nujaučiu, kad nustebinsi.

Ačiū visoms už palaikymą, biškį bijojau, kad iš SM nereiktų išsiregistruot biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 06 gegužės 2011 - 14:54
QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 06, 13:44)
as ka norejau pasakyt, kad man, kaip ziurovui, visai tas pats, ar kazkas baisiai fotkina ar ne. yra visokiu cia ir tiek.

Bet cia mokytis atejom, jei visi kaip ziurovai tik paziures ir nutyles-tai kokia esme skyrelio? Jei sau fotkini, tada gali ir nerodyt niekam, jei neidomi kitu zmoniu nuomone, man taip atrodo.....
Man irgi norisi to atsakomojo rysio: patiko-nepatiko, kodel? Kas gerai, kas negerai, kas graziai, kas baisiai gavos, ko kita karta vengti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 06, 15:44)

as dar pasakiau, kad yra ir graziai fotkinanciu smile.gif kodel butina iskart sau bloga prisiskirt? smile.gif

tada kyla klausimas ar labai jau daug čia esančių norėtų būti tos, kurios fotografuoja baisiai rolleyes.gif manau nei viena smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 06 gegužės 2011 - 15:02
o aš ne į tema baigiam tas kalbas kas kur dėl ko, visos turim nuomę vienokią ar kitokią, kartais pačios persakitoms visa info ne taip, intonacijos ir viso kitko nematom tai ir prisigalvojam vienaip ar kitaip, nemanau kad yra kas specialiai rašytu kad užgautu įžeistu ir panašiai. Susitaikymui dainą metu kuri šiuo metu man nuotaika gerina biggrin.gif http://www.youtube.c...h?v=34oFMDiSvao
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 05 06, 15:02)
Tada darom sąrašą, konkreti data 05.14 diena ,vieta - dar nuspresim kitą savaitę.

1. Kikirike
2. Akasha
3. Zirze

Atsinešti ko reikės irgi padarysiu sąrašiuką kitą savaitę ,arba gal savaigalį parašysiu  4u.gif

ASSSSS!!
Papildyta:
QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 06, 15:27)
ziurek, o tu pagalvok, koks man skirtumas, ar tu baisiai ar ne baisiai fotkini?smile.gif fotkink tik del saves wink.gif

brum bet tu tokia zudike su savo komentais kartais blink.gif lotuliukas.gif
QUOTE(Rita Gude @ 2011 05 06, 15:04)
Dievinu kai žmonės mušasi 

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 06, 15:27)
gal 15 tada... sad.gif sestadieniais daug kas isvazineja..
Papildyta:

ziurek, o tu pagalvok, koks man skirtumas, ar tu baisiai ar ne baisiai fotkini?smile.gif fotkink tik del saves wink.gif

Merginos , Akasha, Zirze, maggie - ar jums tiktų 15diena? nes man tai jokio skirtumo blush2.gif jei tinka tada rašom 15diena

Tada darom sąrašą, konkreti data 05.15 diena ,vieta - dar nuspresim kitą savaitę.

1. Kikirike
2. Akasha
3. Zirze
4.brumbrumai
5.maggie

Atsinešti ko reikės irgi padarysiu sąrašiuką kitą savaitę ,arba gal savaigalį parašysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 05 06, 16:12)
brum bet tu tokia zudike su savo komentais kartais  blink.gif  lotuliukas.gif

bet tai tu pasakyk, ar sitam komentare yra kazkas izeidziancio?smile.gif neee.. nes as nieko ir neizeidineju, as tik apie save galvoju wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Kikirike @ 2011 05 06, 16:15)
Merginos , Akasha, Zirze, maggie - ar jums tiktų 15diena? nes man tai jokio skirtumo  blush2.gif jei tinka tada rašom 15diena

Tada darom sąrašą, konkreti data 05.15 diena ,vieta - dar nuspresim kitą savaitę.

1. Kikirike
2. Akasha
3. Zirze
4.brumbrumai
5.maggie

Atsinešti ko reikės irgi padarysiu sąrašiuką kitą savaitę ,arba gal savaigalį parašysiu  4u.gif

jei 15 diena, tai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 06 gegužės 2011 - 15:20
QUOTE(Kikirike @ 2011 05 06, 16:15)
Merginos , Akasha, Zirze, maggie - ar jums tiktų 15diena? nes man tai jokio skirtumo  blush2.gif jei tinka tada rašom 15diena

tinka, man net geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 06 gegužės 2011 - 15:21
na tai super - darom tada 05.15 dieną 4u.gif
Papildyta:
šiandien apturėjau daug streso - nes dingo mano pinhole juostelė verysad.gif tada vos dvi mašinos neįvažiavo į mane....nu kažkokia diena ne kokia...bet už tai viskas pasikeitė kai pasisvečiavau pas Akasha - ačiū už svetingumą 4u.gif ir grįžusi radau juostelę lotuliukas.gif taip kad vėl teks į svečius eiti blush2.gif

o vakare parodysiu savo meną su fisheye lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi kaip noreciau prisijungti...Sekmadieni net beveik gal ir galeciau.Jei pavyks tai sukontaktuosiu su kuria nors mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 05 06, 16:47)
Oi kaip noreciau prisijungti...Sekmadieni net beveik gal ir galeciau.Jei pavyks tai sukontaktuosiu su kuria nors mirksiukas.gif

nu būtų faina 4u.gif
Atsakyti