Geriausios priemonės augimui, kurias esu išbandžiusi, tai natūralios

turbūt nieko naujo nepasakiau

man pasijautė geriausias poveikis nuo natūralių aliejų. Ką išskirčiau, tai - arganų, jojobos, kokosų, kanapių, varnalėšų, ricinų aliejai. Na esu daug visokių mixiukų bandžius, jau net nebežinau kas labiausiai patiko. Taip pat šaknims reguliariai panaudoju kosmetinį žibalą, tai buvo mano išsigelbėjimas nuo plaukų slinkimo. O plaukai slinko tiikrai smarkiai, virš metų kuokštais ėjo, ir verkiau ir ko tik nedariau

Be visokių brangių priemonių, augimui išbandžiau ir pantogar, plaukai tikrai pradėjo greitai atauginėti, buvo pilna galva trumpų plaukučių. Viena draugė papasakojo, kad jos kolegė, kuri naudojo pantogar penkis kažkur metus su pertraukomis, pradėjo tiesiog plikti, kai nustojo tą daryti. Nežinau ar tikrai tik nuo pantogar, bet pasakojo, kad net matosi praplikusios vietos.. tai labai baisu pasidarė, mečiau, dabar užsiemu tik aliejais. Susimąsčiau, kad iš tikro su tais vitaminais galiu prisižaisti, kaip atsilieps po kelių metų.. Dabar jau kurį laiką naudoju aliejus, tepu bent du kartus per savaitę netik šaknis, bet ir galiukus ir kosmetinį žibalą bent 1-2 kartus per mėnesį šaknims, jaučiasi poveikis iškart. Reikia nepamiršti, kad labai svarbu prižiūrėti galiukus. Kas iš to, kad plaukai augs, jei galiukai nuolat lūžinės

Šiaip dar gėriau kažkokį natūralų žaliąjį aliejų, nežinau ar jis prisidėjo prie plaukų būklės pagerėjimo

Kirpėja pagyrė, kad tikrai plaukai pasitaisė, net paklausė ką naudoju ir ataugo jau labai daug. Tik tiek, kad mano plaukai garbanoti, reikalauja ypatingos priežiūros, nes linkę veltis ir sausėti..
Pamiršau paminėti, kad apribojau džiovintuvo naudojimą, pradėjau gerti daug skysčių, plaunu galvą drungnu vandeniu

Dabar nusipirkau ajerų šaknų, dilgelių lapų, bandysiu skalauti nuovirais. Į juos pilsiu kokį šaukštą acto, girdėjau plaukai labiau blizga