Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų augimą skatinančios priemonės

QUOTE(Tiga @ 2011 12 29, 14:50)
o kaip naudojote tuos vitaminus?

Taip kaip informaciniame lapelyje parašyta -išgerti berods po 5 lašelius per dieną...
Atsakyti
QUOTE(Brazilietė @ 2011 12 25, 17:46)
Aš tai daug priemonių esu išbandžius plaukų auginimui, vienintelis tikrai veiksmingas buvo ir yra ricinų aliejus  thumbup.gif  knisalo daug, bet rezultatas to vertas, buvau kasas iki dubens užsiauginus, tik kad kvaiša buvau, jog nelepinau plaukų, o visą dėmesį skyriau tik jų augimo skatinimui, tai ir užaugo, bet plaukai pašiurę. Tai nusirėžiau prieš savaitę iki pečių ir vėl imsiuos ricinų smile.gif

O kiek laiko naudojot aliejų? Per kiek maždayg laiko plaukai ryškiaai paugo? smile.gif
Atsakyti
Nuo siandienos pradejau gerti Viviscal plauku augima skatinancius vitaminus. Reikia 6 men gerti, bet uzsipirkau 3 tik. Matysiu,ar bus poveikis, ar nieko gero...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EXTRAA: 29 gruodžio 2011 - 18:27
Geriausios priemonės augimui, kurias esu išbandžiusi, tai natūralios smile.gif turbūt nieko naujo nepasakiau biggrin.gif man pasijautė geriausias poveikis nuo natūralių aliejų. Ką išskirčiau, tai - arganų, jojobos, kokosų, kanapių, varnalėšų, ricinų aliejai. Na esu daug visokių mixiukų bandžius, jau net nebežinau kas labiausiai patiko. Taip pat šaknims reguliariai panaudoju kosmetinį žibalą, tai buvo mano išsigelbėjimas nuo plaukų slinkimo. O plaukai slinko tiikrai smarkiai, virš metų kuokštais ėjo, ir verkiau ir ko tik nedariau smile.gif Be visokių brangių priemonių, augimui išbandžiau ir pantogar, plaukai tikrai pradėjo greitai atauginėti, buvo pilna galva trumpų plaukučių. Viena draugė papasakojo, kad jos kolegė, kuri naudojo pantogar penkis kažkur metus su pertraukomis, pradėjo tiesiog plikti, kai nustojo tą daryti. Nežinau ar tikrai tik nuo pantogar, bet pasakojo, kad net matosi praplikusios vietos.. tai labai baisu pasidarė, mečiau, dabar užsiemu tik aliejais. Susimąsčiau, kad iš tikro su tais vitaminais galiu prisižaisti, kaip atsilieps po kelių metų.. Dabar jau kurį laiką naudoju aliejus, tepu bent du kartus per savaitę netik šaknis, bet ir galiukus ir kosmetinį žibalą bent 1-2 kartus per mėnesį šaknims, jaučiasi poveikis iškart. Reikia nepamiršti, kad labai svarbu prižiūrėti galiukus. Kas iš to, kad plaukai augs, jei galiukai nuolat lūžinės smile.gif Šiaip dar gėriau kažkokį natūralų žaliąjį aliejų, nežinau ar jis prisidėjo prie plaukų būklės pagerėjimo smile.gif Kirpėja pagyrė, kad tikrai plaukai pasitaisė, net paklausė ką naudoju ir ataugo jau labai daug. Tik tiek, kad mano plaukai garbanoti, reikalauja ypatingos priežiūros, nes linkę veltis ir sausėti..

Pamiršau paminėti, kad apribojau džiovintuvo naudojimą, pradėjau gerti daug skysčių, plaunu galvą drungnu vandeniu smile.gif Dabar nusipirkau ajerų šaknų, dilgelių lapų, bandysiu skalauti nuovirais. Į juos pilsiu kokį šaukštą acto, girdėjau plaukai labiau blizga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Panikė: 29 gruodžio 2011 - 20:42
atejau pagirti biotino, tikrai efektyvus siekiant paskatinti plauku augima, pirmiausia ji emiau vartoti , kad sustabdyti begalini slinkima. jau geriu puse metu, pokycius pastebejau greit(po menesio) pilna galva nauju plauku, o kas svarbiausia nustojo slinkti, ir i ilgi labai pasidave augimas.
BIOTINAS
Atsakyti
Biotino vieną kapsulę gerti į dieną?
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2011 12 30, 22:17)
Biotino vieną kapsulę gerti  į dieną?

Vienos dienos norma 2500 mcg 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunreja: 30 gruodžio 2011 - 22:42

Iš kur tokios žinios? g.gif Daugelyje šaltinių rekomenduojama paros norma 30-100μg (mcg).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltagėlė: 31 gruodžio 2011 - 00:31
as vartoju Regaine.. thumbup.gif nes man ziauriai slenka plaukai,del hormoniniu sutrikimu..slink slenka bet va nauji dygsta kaip ant mieliu
Atsakyti
QUOTE(Luandra @ 2011 05 12, 21:17)
Esminis dalykas tas, kad plauko augima faze trunka nuo 3 iki  7 metu ir  priklauso nuo amziaus, litis ir genetikos.  Pateiktas skaiciavimas, kad jeigu plaukas auga  1 cm per menesi ir  12 menesiu, o max. galima  augimo faze trunka 7 metus, tai plaukas gali buti apie metra. Plaukai iki liemens yra apie 80-90 cm. Taigi jeigu zmogaus augimo faze yra trumpesne nei 7 metai, tai gali buti taip, kad jis genetiskia negali tureti tokius ilgus plaukus.
O kitame straipsnyje skaiciau, kad augimo greiti galima padidinti priemoniu pagalba, tik tuo atveju, jei plaukai del ligos ar kitu priezasciu auga lieciau nei iprasta. taciau jei jus neturite problemu ir plaukai auga iprastu tempu, tai padidinti greiti negalima, galima tik padidinti apimti. Nes del situ priemoniu daugiau plauku "prabunda" ir auga.

or dar parasyta, kad labai svarbu gerti cinka ir B grupes vitaminus

As pati anksciau vis bandziau padidinti plauko ilgi ir augimo greiti. Vis itrindavau kazka i galva smile.gif  Dabar sukoncentravau  i ties galiuku prieziuros, "dietos" plaukams ir vitaminu. Rezultatai  thumbup.gif

o kaip galima nustatyti žmogaus plauko augimo fazę? g.gif gal kas žinote?
Atsakyti
Nežinau, galbūt jau buvo toks straipsnis įdėtas.. ax.gif

Aitriųjų pipirų antpilo galima nusipirkti vaistinėse arba pasigaminti pačioms. Antpilui reikia 5 – 6 aitriųjų pipirų. Perpjautus ir išvalytus pipirus dedame į degtinės butelį, savaitę palaikome, ir antpilas jau pagamintas.

Yra nemažai receptų su aitriųjų pipirų antpilu. Galima sumaišyti jį su varnalėšų aliejumi ir du kartus per savaitę tepti mišinių plaukų šaknis. Kitas puikus plaukų augimą skatinantis receptas: reikia šaukšto antpilo, šaukšto konjako, aliejaus (saulėgrąžų, o dar geriau – varnalėšų), taip pat citrinos, medaus, įmušti trynį ir gerai viską išmaišyti. Šie komponentai sunkiai susimaišo, tad turėkite kantrybės. Ištepkite kauke plaukų šaknis ir plaukus, apdenkite polietileniniu maišeliu, dar apsukite galvą rankšluosčiu ir palaikykite pusvalandį. Paskui išplaukite plaukus šampūnu ir... džiaukitės poveikiu.
Kaukes ir galvos odos įtrinimus galima naudoti du kartus per savaitę visą mėnesį.
Atsakyti
Ar galima vartoti Biotina maitinanciai mamai? Kol kas terliojuos su svogunu sultimis ir strucio taukais smile.gif Nes nlb isivaizduoja ka tokiu atveju galima naudoti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giselle: 18 sausio 2012 - 21:56