Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų augimą skatinančios priemonės

QUOTE(SimonaV @ 2012 02 19, 19:56)
Gal kuri bandete su svogunu kanors daryti? Ar yra koks poveikis?

as skaiciau,kad gaugeliui padeda tas svoguno sulciu itrinimas i saknis,pabandziau ir as.. bet man tikrai nepadejo,kazkokia keista reakcija gavosi,taip pradejo galva perstet, isskalavau nieko nelaikus, po to kuri laika labai pleiskanojo,tai tokia patirtis blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rokus @ 2012 02 19, 22:30)
as skaiciau,kad gaugeliui padeda tas svoguno sulciu itrinimas i saknis,pabandziau ir as.. bet man tikrai nepadejo,kazkokia keista reakcija gavosi,taip pradejo galva perstet, isskalavau nieko nelaikus, po to kuri laika labai pleiskanojo,tai tokia patirtis blink.gif

as,tai svoguna isspaudziau ir 6 ml ipyliau Amla indisko aliejaus i svoguno tirpala,tai negriauze.Uzsidejau maiseli,stipriai apsirisau,kad akiu negriauztu ir pusvalandi vaiksciojau.Vyras keike,kad uzsmardinau svogunais biggrin.gif
manau,kad nuo vienos proceduros nesijaus niekas,po 1 menesio galbut ir pasijus poveikis.Reikia gerai sampunu isplauti poto.As 2 kartus sampuna dejau,paskui skalavau kauke dejau palaikiau,isskalavau ir ant galo Takazole buvau uzsiplikiusi tai tuo vandeniu paskutini skalavima panaudojau.Kai isdziuvo apglosciau gliss kur aliejuku.Tai blizga plaukai,jokiu pleiskanu nera.jei galva pleiskanoja reikia aliejukus galvos odai naudoti.Net maistiniai aliejai tinka.
http://www_eurokos_l...5/articleid/543
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SimonaV: 19 vasario 2012 - 21:47
na as pora kartu tryniau/ imasazavau galvos oda svoguno sultimis.... bigsmile.gif dbr styro tokiu mazyciu priaugusiu plaukuciu.... smile.gif ir plaukai paauge... kvapas kuri laika po plovimo buna nekoks...bet man pasiteisino.... mirksiukas.gif manau pigiausia ir naturaliausia priemone plauku atauginimui g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wilmuze: 19 vasario 2012 - 22:03
QUOTE(SimonaV @ 2012 02 19, 21:41)
as,tai svoguna isspaudziau ir 6 ml ipyliau Amla indisko aliejaus i svoguno tirpala,tai negriauze.Uzsidejau maiseli,stipriai apsirisau,kad akiu negriauztu ir pusvalandi vaiksciojau.Vyras keike,kad uzsmardinau svogunais  biggrin.gif
manau,kad nuo vienos proceduros nesijaus niekas,po 1 menesio galbut ir pasijus poveikis.Reikia gerai sampunu isplauti poto.As 2 kartus sampuna dejau,paskui skalavau kauke dejau palaikiau,isskalavau ir ant galo Takazole buvau uzsiplikiusi tai tuo vandeniu paskutini skalavima panaudojau.Kai isdziuvo apglosciau gliss kur aliejuku.Tai blizga plaukai,jokiu pleiskanu nera.jei galva pleiskanoja reikia aliejukus galvos odai naudoti.Net maistiniai aliejai tinka.
http://www_eurokos_l...5/articleid/543

dekui uz patarimus,reiks isbandyti g.gif
QUOTE(wilmuze @ 2012 02 19, 22:03)
na as pora kartu tryniau/ imasazavau galvos oda  svoguno sultimis.... bigsmile.gif  dbr styro tokiu mazyciu priaugusiu plaukuciu.... smile.gif ir plaukai paauge... kvapas kuri laika po plovimo buna nekoks...bet man pasiteisino.... mirksiukas.gif  manau pigiausia ir naturaliausia priemone plauku atauginimui g.gif

pabandykite citrinu sulciu isspausti ir issikalauti,tikrai padeti turetu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(wilmuze @ 2012 02 19, 23:03)
na as pora kartu tryniau/ imasazavau galvos oda  svoguno sultimis.... bigsmile.gif  dbr styro tokiu mazyciu priaugusiu plaukuciu.... smile.gif ir plaukai paauge... kvapas kuri laika po plovimo buna nekoks...bet man pasiteisino.... mirksiukas.gif  manau pigiausia ir naturaliausia priemone plauku atauginimui g.gif

na pas mane irgi styro mazuciai plaukiukai matau siandien,bet ne nuo svoguno,nes tik siandien isbandziau,reikes vel bandyti,nu gal pades ir slinks maziau tikiuosi g.gif

Papildyta:
QUOTE(rokus @ 2012 02 19, 23:11)
dekui uz patarimus,reiks isbandyti g.gif

pabandykite citrinu sulciu isspausti ir issikalauti,tikrai padeti turetu bigsmile.gif

o kaip su tomis citrinu sultimis? irgi isspaudus ta skysti tepti i saknis? ar galima aliejuko imaisyt pavyzdziui i tas citrinos sultis? ar mazina plauku slinkima bent?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SimonaV: 19 vasario 2012 - 22:17
Man padejo tokia kombinacija (tik ne plauku augimo greiciui, o nauju plauku augimui):

- Valgyti daug baltymu (pvz. paukstienos, varskes, nesaldinto jogurto, dar darau kokteilius su proteinais)
- Aliejiniai papildai: nakvisu aliejus + zuvu taukai
- Kuo labiau saugot plaukus: kuo maziau feno, tiesinimo, garbanojimo, visalaik saugot kokosu aliejumi nuo saules ir kepure nuo salcio.

Labai aiskiai matos, kad plauku padaugejo, nes daug trumpuciu naujai isaugusiu styro is visu pusiu (ta pati pastebejo ir mano kirpeja).
Atsakyti
QUOTE(Stirniukai @ 2012 02 19, 23:25)
Man padejo tokia kombinacija (tik ne plauku augimo greiciui, o nauju plauku augimui):

- Valgyti daug baltymu (pvz. paukstienos, varskes, nesaldinto jogurto, dar darau kokteilius su proteinais)
- Aliejiniai papildai: nakvisu aliejus + zuvu taukai
- Kuo labiau saugot plaukus: kuo maziau feno, tiesinimo, garbanojimo, visalaik saugot kokosu aliejumi nuo saules ir kepure nuo salcio.

Labai aiskiai matos, kad plauku padaugejo, nes daug trumpuciu naujai isaugusiu styro is visu pusiu (ta pati pastebejo ir mano kirpeja).

o as ir valgau paukstiena ir gan daznai.tiesinimui ir garbanojimui laiko nera,nes mazas vaikas atima.manau,kad tikrai ne nuo to slenka plaukai,tiesiog slinkima pasireiske po gimdymo nuo 3 men.
zuvu tauku as negaliu gerti,nes maitinancioms ir taip geriu vitaminus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SimonaV: 20 vasario 2012 - 02:11
QUOTE(Princesė. @ 2012 02 19, 19:29)
kuriam mieste ir kuriam cia eurokos?

Klaipėdos Akropolio Eurokose ,pirkau aliejų ,kvapas normalus ,gal net mažiau intensyvus nei būdavo ,ir pats skystis man toks liesesnis pasirodė ax.gif
Atsakyti
Ka naudojate plauku galiukams, mano tokie ploni jau, pats plaukas prie saknu irgi plonas, bet tankus toks, o vat galiukai ne kokie, ir net pakirpus atrodo kaip nusiure sad.gif
Atsakyti
labukas 4u.gif , as cia naujoke, bet pasireiksiu:)labai man padejo sulsena-stimuliatorius(nemaisykit su ta nuo pleiskanu)...o taip pat visos valgomos priemones, kurios astrios....cesnaku, papriku,svogunu, pipyru kaukes.....:)kas astru, tas stimuoliuoja plauko sakni ir skatina augima....:)kas be ko, masaziukas galvos, sukavimas irgi liux thumbup.gif ....ik kuo maziau gumuciu nesiojimu, kas spaudzia plauka, tas letina jo augima verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(elijja16 @ 2012 02 20, 14:58)
labukas 4u.gif , as cia naujoke, bet pasireiksiu:)labai man padejo sulsena-stimuliatorius(nemaisykit su ta nuo pleiskanu)...o taip pat visos valgomos priemones, kurios astrios....cesnaku, papriku,svogunu, pipyru kaukes.....:)kas astru, tas stimuoliuoja plauko sakni ir skatina augima....:)kas be ko, masaziukas galvos, sukavimas irgi liux thumbup.gif ....ik kuo maziau gumuciu nesiojimu, kas spaudzia plauka, tas letina jo augima verysad.gif

o kur gaut to sulsenos stimuliatoriaus ? smile.gif
tai va ko man taip letai auga doh.gif as pastoviai susirisus vaikstau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Princesė. @ 2012 02 20, 15:06)
o kur gaut to sulsenos stimuliatoriaus ? smile.gif
tai va ko man taip letai auga doh.gif as pastoviai susirisus vaikstau  rolleyes.gif

yra maksimose pirkti:) smile.gif
Papildyta:
QUOTE(elijja16 @ 2012 02 20, 15:13)
yra maksimose pirkti:) smile.gif

prie sampunu buna, tokia orandzine su balta dezute, kaip dantu pastos tubele...apie 4-5lt tekainuoja:)
Atsakyti