Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų augimą skatinančios priemonės

2011 metais kova gerokai nusireziau plaukus, anksciau buvo iki liemeneles sagties, o nusikirpau iki peciu, kazkas panasaus i kare kirpima, gale trumpi isvis buvo, priekyj kiek ilgesni.. Kazkaip kaip tik tuo metu laaabai pradejo plaukai slinkt, bet kazkokiu priemoniu nesiemiau, galvojau praeis abituros egzaminai ir nustos.. Patys plaukai labai suprastejo, ziauriai daug iskrito.. Vasara pries isleistuves buvo ciut paauge, bet labai issisakoje, todel ir vel gerokai patrumpinau, nors jau lygiau dabar, ne taip trumpai gale buvo.. Bet visvien, buvo ganetinai trumpai, niekad nebuvau turejus tokiu trumpu plauku. Isvaziavau studijuot i Anglija. Plauku slinkimas isvis buvo tragiskas, ziauriai kimsdavos dusas, sepetys pilnas pastoviai budavo plauku, tada jau sunerimau.. Kadangi su tabletem man per didelis vargas, as jas pastoviai pamirstu, tai bandziau taisyt situacija su sampunais. Is "LUSH" nusipirkau kieta smapuna (toks kaip muiliukas atrodo), vadinosi "New", man ji rekomendavo parduotuvej nuo slinkimo. Laaabai aitrus kvapas, kvepejo prieskoniais ir cinamonu, bet ant plauku pats kvapas nepasilikdavo. Labai fainai putodavo, gerai isplaudavo ir ganetinai ilgam uzteko, toks maziukas muiliukas, bet plaunant kasdien arba kas dvi dienas (nes riebus plaukai) uzteko trim menesiam faktiskai. Kai sunaudojau tada paemiau ta nauja Loreal sampuna juodoj bonkutej nuo slinkimo, tai va jau tuoj sunaudosiu ir sita, tai ka galiu pasakyt.. Laabai greit plaukai pradejo augt palyginus kaip anksciau augdavo, dabar jau ir vel siekia sagti liemeneles, slinkimas irgi prisistabde, negaliu sakyt kad visiskai sustojo, bet akivaizdziai maziau, o plauku nauju tai siaubas kiek priaugo.. Dabar biski nervina, nes i visas puses styro, sunku susitvarkyt, bet tai tik i gera manau, nes dabar ju daugiau, tvirtesni jie.. Visada maniau kad plauku augimas cia daugiau genai, bet pasirodo biski laiko ir kantrybes reikia ir pradejo augt thumbup.gif

Naudojau sita "LUSH" sampuna ir sita "loreal" sampuna. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kootwellaa @ 2012 03 29, 10:27)
2011 metais kova gerokai nusireziau plaukus, anksciau buvo iki liemeneles sagties, o nusikirpau iki peciu, kazkas panasaus i kare kirpima, gale trumpi isvis buvo, priekyj kiek ilgesni.. Kazkaip kaip tik tuo metu laaabai pradejo plaukai slinkt, bet kazkokiu priemoniu nesiemiau, galvojau praeis abituros egzaminai ir nustos.. Patys plaukai labai suprastejo, ziauriai daug iskrito.. Vasara pries isleistuves buvo ciut paauge, bet labai issisakoje, todel ir vel gerokai patrumpinau, nors jau lygiau dabar, ne taip trumpai gale buvo.. Bet visvien, buvo ganetinai trumpai, niekad nebuvau turejus tokiu trumpu plauku. Isvaziavau studijuot i Anglija. Plauku slinkimas isvis buvo tragiskas, ziauriai kimsdavos dusas, sepetys pilnas pastoviai budavo plauku, tada jau sunerimau.. Kadangi su tabletem man per didelis vargas, as jas pastoviai pamirstu, tai bandziau taisyt situacija su sampunais. Is "LUSH" nusipirkau kieta smapuna (toks kaip muiliukas atrodo), vadinosi "New", man ji rekomendavo parduotuvej nuo slinkimo. Laaabai aitrus kvapas, kvepejo prieskoniais ir cinamonu, bet ant plauku pats kvapas nepasilikdavo. Labai fainai putodavo, gerai isplaudavo ir ganetinai ilgam uzteko, toks maziukas muiliukas, bet plaunant kasdien arba kas dvi dienas (nes riebus plaukai) uzteko trim menesiam faktiskai. Kai sunaudojau tada paemiau ta nauja Loreal sampuna juodoj bonkutej nuo slinkimo, tai va jau tuoj sunaudosiu ir sita, tai ka galiu pasakyt.. Laabai greit plaukai pradejo augt palyginus kaip anksciau augdavo, dabar jau ir vel siekia sagti liemeneles, slinkimas irgi prisistabde, negaliu sakyt kad visiskai sustojo, bet akivaizdziai maziau, o plauku nauju tai siaubas kiek priaugo.. Dabar biski nervina, nes i visas puses styro, sunku susitvarkyt, bet tai tik i gera manau, nes dabar ju daugiau, tvirtesni jie.. Visada maniau kad plauku augimas cia daugiau genai, bet pasirodo biski laiko ir kantrybes reikia ir pradejo augt  thumbup.gif

Naudojau sita "LUSH" sampuna ir sita "loreal" sampuna.  thumbup.gif

kai skaitau tokias istorijas, sunku patikėti kad plaukas taip greitai atauga.. man tai atrodo nerealu, bet įsivaizduoju kaip smagu paskui džiaugtis mirksiukas.gif kažkada pati turėjau ilgus plaukus žemiau užsegimo, o paskui pradėjo labai slinkti ir išplonėjo..jau keli metai iš eilės plaukai vis to paties ilgio ir atrodo nei kiek neauga.. vis pakerpu tik galiukus, nes labai bijau kad trumpi plaukai man netiks, tai kad atsiauginčiau vėl gražius plaukus išbandau visas įmanomas galimybes kiek forumuose prisiskaičiau ax.gif
kurioj parduotuvėj Anglijoj pirkai tą kietą šampūną ? mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas gali pakomentuoti kazka del Priorin? Gal bandet?

QUOTE(aukselis11 @ 2012 03 29, 14:02)
kai skaitau tokias istorijas, sunku patikėti kad plaukas taip greitai atauga.. man tai atrodo nerealu, bet įsivaizduoju kaip smagu paskui džiaugtis mirksiukas.gif  kažkada pati turėjau ilgus plaukus žemiau užsegimo, o paskui pradėjo labai slinkti ir išplonėjo..jau keli metai  iš eilės plaukai vis to paties ilgio ir atrodo nei kiek neauga..  vis pakerpu tik galiukus, nes labai bijau kad trumpi plaukai man netiks, tai kad atsiauginčiau vėl gražius plaukus išbandau visas įmanomas galimybes kiek forumuose prisiskaičiau  ax.gif
kurioj parduotuvėj Anglijoj pirkai tą kietą šampūną ?  mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(aukselis11 @ 2012 03 29, 15:02)
kai skaitau tokias istorijas, sunku patikėti kad plaukas taip greitai atauga.. man tai atrodo nerealu, bet įsivaizduoju kaip smagu paskui džiaugtis mirksiukas.gif  kažkada pati turėjau ilgus plaukus žemiau užsegimo, o paskui pradėjo labai slinkti ir išplonėjo..jau keli metai  iš eilės plaukai vis to paties ilgio ir atrodo nei kiek neauga..  vis pakerpu tik galiukus, nes labai bijau kad trumpi plaukai man netiks, tai kad atsiauginčiau vėl gražius plaukus išbandau visas įmanomas galimybes kiek forumuose prisiskaičiau  ax.gif
kurioj parduotuvėj Anglijoj pirkai tą kietą šampūną ?  mirksiukas.gif

Yra ju tiesiog spcializuotos parduotuves kur ir vadinas "LUSH" wink.gif Jie prekiauja ranku darbo kosmetika, tikrai verta apsilankyt ne tik del sito sampuno, man ten rooojus ;DD nezinau, bet siusti i lietuva jie nesiuncia ko gero.. ju puslapis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2012 03 22, 22:19)
bet jų yra kelių spalvų ,kurį naudojat ,aš tai geltoną ,man irgi labai patinka?

Aš naudoju raudoną, stabdantį plaukų slinkimą.
Papildyta:
QUOTE(kootwellaa @ 2012 03 31, 19:18)
Yra ju tiesiog spcializuotos parduotuves kur ir vadinas "LUSH" wink.gif Jie prekiauja ranku darbo kosmetika, tikrai verta apsilankyt ne tik del sito sampuno, man ten rooojus ;DD nezinau, bet siusti i lietuva jie nesiuncia ko gero.. ju puslapis wink.gif

Parūpo ir man tas šampūnas. Į Lietuvą siunčia, tik brangu. Gal reik organizuotis per UK..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Smilga*: 31 kovo 2012 - 19:40
QUOTE(kootwellaa @ 2012 03 31, 19:18)

Siuncia i lt,tik kad siuntimas 7 svarai,daugoka..As esu pirkus is ju lupu scruba,vyriska skutimosi krema-labai patenkinta ju kosmetika 4u.gif
Atsakyti
Man tai labai padeda DOLIVA šampunas, balzamas ir kaukė, bei kokosų aliejus thumbup.gif norėčiau pabandyti tą čemeryčių vandenį ar kaip jis ten, bet baisoka...
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2012 02 26, 12:01)
aš turiu Brelil firmos dvifazį serumą plaukų galiukams ,jis su argano aliejum ,labai patinka, geras ,bet plaukų galiukai vistiek šakojasi doh.gif gal kuri bandė tos pačios firmos aliejuką ? ar neapsunkina plauko ?
tas serumas tai neapsunkina ,bet labai neskalsus ,o kaina virš 70 lt

aš turiu ir tą dvifazį purškiamą ir aliejiuką, abiem labai patenkinta thumbup.gif bet aliejukas man labiau patinka, nes jis skalsesnis ir tikrai neriebina plauko. net ir sausus plaukus su juo patepu. jau antrą butelaitį naudoju, panašu, kad nenustosiu smile.gif bet jūs labai jau brangiai perkat. mano tai draugė kirpėja platina, tai maždaug 40lt kainuoja, dabar akcija buvo, tai po 30 berods pirkau bigsmile.gif rekomenduoju!
Atsakyti
Sveikos, aš dabar Parachute Therapie naudoju. Apie rezultatą vėliau pranešiu. Na bet plaukus dazniau reikia dažyt biggrin.gif
http://www.herbalhea...p;productId=162
Atsakyti
QUOTE(Ivetta @ 2012 04 02, 18:17)
Man tai labai padeda DOLIVA šampunas, balzamas ir kaukė, bei kokosų aliejus  thumbup.gif  norėčiau pabandyti tą čemeryčių vandenį ar kaip jis ten, bet baisoka...

Jus kalbat apie Doliva tokioj zalsvoj pakuotej,ania?
Atsakyti
žalsvoj pakuotėje DOLIVA man atrodo tik rankų kremas bei veido kremas. O manoji plaukų kaukė geltonas, o šampūnas ir balzamas dažytiems plaukams mirksiukas.gif labai plaukus atgaivina po dažymo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivetta @ 2012 04 03, 13:40)
žalsvoj pakuotėje DOLIVA man atrodo tik rankų kremas bei veido kremas. O manoji plaukų kaukė geltonas, o šampūnas ir balzamas dažytiems plaukams  mirksiukas.gif labai plaukus atgaivina po dažymo  smile.gif

Gal maisau tuomet,mat sesuo prinese kalna Dolivos megineliu is kazkur gavus,tai ten zalsvoj pakuotej.Va va,man aktualu butent dazytiems plaukams mirksiukas.gif
Atsakyti