Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų augimą skatinančios priemonės

Aišku ,aš skaičiau kitame forume ,kad plaukų augimą skatina čemeryčių vanduo ir ricinų aliejus. Sakė manekenės norėdamos užsiauginti ilgus plaukus ištepdavo ricinų (pašildytu )aliejumi plaukus ir per naktį laikydavo, tipo labai gerai skatina augimą.
Čemeryčių vandendį iš senai žinau ,man mama juo trindavo plaukų šaknis ,kaip maža buvau . Mano plaukai tada buvo iki juosmens wub.gif Čemeryčių vanduo aplamai skirtas nuo blusų biggrin.gif Jis padeda nuo plaukų slinkimo, skatina plaukų augimą, stiprina plaukų šaknis smile.gif
Aš nusprendžiau prie natūralių ,liaudiškų priemonių grįžti natūral produktų smile.gif
Atsakyti
Sveikos,merginos.matau cia kalbama ne vien apie ekologiskus,liaudiskus,bet ir ne apie visai naturalias priemones.as nusipirkau Lee Stafford Hair Growth Treatment. http://www.ulta.com/...sImpprod4180991
Tai kauke,naudojama stiprinti plaukus,plauku augimui skatinti,kurie uzauga tik iki tam tikro ilgio.dar tik karta naudojau,siandien dar karta uzsidesiu.visa problema,kad ant etiketes raso,kad naudoti kasdien,tarp sampuno ir kondicionieriaus,bet as galvos neplaunu kasdien,tai bandysiu naudoti,tik kas antra,trecia diena.taigi,gal kas nors dar esate isigije,ar bandete anksciau? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(myliuvasara @ 2012 07 19, 10:22)
labai greitai susiriebaliuoja saknys ,plaukus turiu plauti jau vel kita diena,na bet susirisu kuodeli ir stengiuosi to nedaryti kasdien,o poveikio labai didelio nepastebejau pokolkas,matysime toliau,zadu si purskaliuka naudoti kaip kauke
nusipirkau dar biotina pradejau gerti,bei atsigeriu dilgeliu arbatos bent karta du i savaite

man draugė dermatologė sakė, kad jei plaukai susiriebaluoja tai ir reikia plauti, nes kitaip gali pradėti slinkti, aš taip ir darau...
Atsakyti
QUOTE(Fajeti @ 2012 07 19, 12:11)
man draugė dermatologė sakė, kad jei plaukai susiriebaluoja tai ir reikia plauti, nes kitaip gali pradėti slinkti, aš taip ir darau...

Svarbiausia isplaut, taisyklingai, pasalinti visus nesvarumus, pasirinkti tinkama sampuna, tada ir maziau riebaluosis:

http://www.youtube.c...h?v=GMC0_b327Dk
Atsakyti
nepamenu kurioj temoj klausiau apie jamaican black castor oil. naudoju jau antra menesi- nereguliariai, koki pora naktu per savaite miegu suteptais aliejum plaukais, ryte isplaunu; i sena damusinejama plauku kauke ipyliau pora saukstu aliejaus, uzsidedu karta per savaite ar dvi. per ta menesi-pusantro maniau, kad nera jokio poveikio, bet vakar supratau, kad plaukai i iprastini segtuka nebetelpa susegt, reiskia pastorejo gerokai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2012 07 23, 16:11)
nepamenu kurioj temoj klausiau apie jamaican black castor oil. naudoju jau antra menesi- nereguliariai, koki pora naktu per savaite miegu suteptais aliejum plaukais, ryte isplaunu; i sena damusinejama plauku kauke ipyliau pora saukstu aliejaus, uzsidedu karta per savaite ar dvi. per ta menesi-pusantro maniau, kad nera jokio poveikio, bet vakar supratau, kad plaukai i iprastini segtuka nebetelpa susegt, reiskia pastorejo gerokai biggrin.gif

O tekstura tokia pati, kaip paprasto? 4u.gif Nes man labai sunku budavo istept plaukus juo, uztat meciau ta visa reikala, buteliuka baigiau naudodama blakstienoms biggrin.gif
Atsakyti
ne, jis be proto tirstas, man labai sunku ji uzsitept ant plauku biggrin.gif tai pora lasu suvilgau delnus ir tada pirstais-delnais sukuoju plaukus, aisku po tokios proceduros atrodo baisiai, riebaluoti, tai tik i kuoda ar kasa sumazgau ir einu miegot biggrin.gif kaip plauku aliejuko galams ne uz ka nenaudociau..
Atsakyti
kur pirkote ta alieju smile.gif ?
Atsakyti
uzsisakiau per tarpininke, gavosi pigiau nei paciai siustis smile.gif
Atsakyti
Reiks turbut pabandyti vistiek, nes turiu isplikusy plotely galvoj, gal plaukai atzels biggrin.gif Gal kas nors maisote jy su kitais aliejais isgaut skystesnei konsistencijai, kad lengviau uzsiteptu? 4u.gif Saknis irgi tepat? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Pas mane yra tokia kaip ir problema, plaukai auga iki liemens ir nustoja augti daugiau nebeauga ar gali taip būti? g.gif Arba pradeda lečiau augti ir nepastebiu, kad auga jie... Bet mano akim jie nebeauga kokie yra iki liemens tokie ir lieka.
Atsakyti
QUOTE(Gabriell_ @ 2012 07 23, 18:31)
plaukai auga iki liemens ir nustoja augti daugiau nebeauga

o iki kur norite? blink.gif
Atsakyti