Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų augimą skatinančios priemonės

facebooke maciau reklama HAIRBEL kondicionierius. Plaukai auga iki 3 kartų greičiau
Paprasiau , kad atsiustu sudeti
AQUA, PARAFFINUM LIQUIDUM, HYDROLYZED SOY PROTEIN, CETEARYL ALCOHOL, CETEARETH-20, HYDROLYZED KERATIN, EGG SHELL EXTRACT, ALCOHOL, CAMPHOR, METHYLISOTHIAZOLINONE, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, PYRIDOXIN HCL, PERFUM, DIPALMITOYLETHYL HYDROXYETHYLMONIUM METHOSULFATE, CITRIC ACID, PROPYLEN GLYCOL, 5-BROMO-5-NITRO-1.3-DIOXANE, ALPHA AMYL CINNAMAL, LINALOL.

Ka manote???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luandra: 03 rugpjūčio 2012 - 11:01
QUOTE(~Aylin @ 2012 08 02, 19:39)
del majonezo: sakoma, kad tas anksciau gamintas buvo liuks ant plauku kaip kauke, bet dabartiniai, privarsiruoti chemijos, nieko gero schmoll.gif
vanda_zydi, sutvarkius tuos iskarpymus, plaukai atrodytu zymiai tvarkingiau ir graziau, dabar man grozio juose mazai ax.gif

nejuokinkit lotuliukas.gif paskaicius sita tema, tai tiek brudo juodziausio ir ant plauku ir ant odos pritepat (dar buna ir prigerianciu doh.gif ), kad net labiausiai sintetinis majonezas tobuliausia nekaltybe pasirodys:)
jei jau taip baisu nusipirkit ekologiska, ar pasigaminkit - kiausinis, citrinos sultys + aliejus.
Atsakyti
QUOTE(vanda_zydi @ 2012 08 03, 14:49)
nejuokinkit lotuliukas.gif  paskaicius sita tema, tai tiek brudo juodziausio ir ant plauku ir ant odos pritepat (dar buna ir prigerianciu doh.gif ), kad net labiausiai sintetinis majonezas tobuliausia nekaltybe pasirodys:)
jei jau taip baisu nusipirkit ekologiska, ar pasigaminkit - kiausinis, citrinos sultys + aliejus.

Manau panele tiesiog turejo omeny, kad pirktinis majonezas nelabai tinkamas del paprasto pilamo aliejaus - juk yra tiek yvairiausiu, gerinanciu plauku bukle - plius visi E, stabilizatoriai ir t.t. irgi nieko naudingo. O kiausinis, citrinos sultys, actas, aliejus - labai tinkami plauku kaukems ir daugelio naudojami. As irgi naudojau majoneza ilga laika, kol atskirai isbandziau yvairiausius aliejus ir atsirinkau, kurie man labiausiai tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vanda_zydi @ 2012 08 03, 13:49)
labiausiai sintetinis majonezas tobuliausia nekaltybe pasirodys:)

nieko juokingo ir protingo nematau pilime ant galvos sintetinio majonezo, kai tas pacias sudedamasias, nesintetines dalis, be visokiu E ir pan. gali pats pasidaryti ir naudoti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Davina @ 2012 08 03, 09:02)
nuostabus plaukai vanda  4u.gif beabejo kadangi nedazyti ir banguoti tai atrodo siek tiek netvarkingai, bet naturalumas visvien geriau negu tona dazu ant plauku  4u.gif

nu dazyti nera blogis lotuliukas.gif mano nujuodinti geriau atrodo, nei naturalus buvo lotuliukas.gif bent blizgio yra lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2012 08 03, 19:45)
nu dazyti nera blogis  lotuliukas.gif  mano nujuodinti geriau atrodo, nei naturalus buvo  lotuliukas.gif  bent blizgio yra  lotuliukas.gif

šituo dalyku tau pritariu drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2012 07 30, 14:50)
Raset cia apie biotina... Bet taip ir neaisku is kur ji pirkti ir kokios mazdaug kainos. Tai butu naudinga info  ax.gif

Aš perku iš Amway (biotinas su kolagenu ir vit C). 90 tablečių kainuoja apie 65-70 Lt.
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2012 08 03, 18:45)
nu dazyti nera blogis  lotuliukas.gif  mano nujuodinti geriau atrodo, nei naturalus buvo  lotuliukas.gif  bent blizgio yra  lotuliukas.gif

nu kaip kam... as irgi nevaikstau naturaliais nors ir turiu belikusius 3 plaukus ant galvos, bet apie tai ar yra blogis ar ne tai gal nesigincyjam 4u.gif nebent dazot su bastma ar dar kokiom vaistazolem tai tada beabejo kad nera blogis 4u.gif
Atsakyti
facebooke maciau reklama HAIRBEL kondicionierius. Plaukai auga iki 3 kartų greičiau
Paprasiau , kad atsiustu sudeti
AQUA, PARAFFINUM LIQUIDUM, HYDROLYZED SOY PROTEIN, CETEARYL ALCOHOL, CETEARETH-20, HYDROLYZED KERATIN, EGG SHELL EXTRACT, ALCOHOL, CAMPHOR, METHYLISOTHIAZOLINONE, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, PYRIDOXIN HCL, PERFUM, DIPALMITOYLETHYL HYDROXYETHYLMONIUM METHOSULFATE, CITRIC ACID, PROPYLEN GLYCOL, 5-BROMO-5-NITRO-1.3-DIOXANE, ALPHA AMYL CINNAMAL, LINALOL.

Ka manote???

vien PARAFFINUM LIQUIDUM antru numeriu yra blogis, o tai manyciau viska pasako apie kokybe sio reikalo. nepasitikeciau tokiu produktu niekada ax.gif

Paraffinum Liquidum

Dažniausiai naudojamas kremuose, masažiniuose aliejuose, bei yra pagrindinė „vaikų aliejaus” medžiaga. Jo paskirtis – minkštinti odą, suteikti riebumo pojūtį. Visgi patepus odą kremu, su šia medžiaga, oda yra padengiama nekvėpuojančiu sluoksniu. Pasekmės – atsiranda inkštirai, odos uždegimai. Paraffinum Liquidum yra kancerogenai ir mutagenai. Kosmetikoje itin paplitęs, nes yra pigus ingredientas.
Atsakyti
[quote=vanda_zydi,2012 08 02, 09:40]
na siaip ne taip susiorganizavau nuotrauka:

per kiek laiko tokius but imanoma atauginti? g.gif
Jusu plaukai labai labai grazus. wub.gif wub.gif wub.gif Naturalus, sveiki - thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, ilgai atostogavau, dabar vėl rašau:)

QUOTE(~Aylin @ 2012 07 31, 12:51)
o pomidoru seklos lengvai issiplaudavo is plauku?

man tai jos labai lengvai išsiplauna, sunkiau gal tas kas lieką iš sutrinto svogūno, bet paskui išdžiuvusis iššukuoju ir būna gerai smile.gif

QUOTE(*NeiDa* @ 2012 07 31, 13:32)
Tai pala gaunasi sausus plaukus itrini ta kose,po valandos isplauni ir vel itrini tada jau ganasi slapius ? Palaikai vel ir vel plauni ??

susimaliau, nes buvau seniai darius:) aš tepu ant išplautų šampūnu plaukų, palaikau su ta kauke ir tada po perskalavimo tepu arba balzamu arba kauke (šaknų tai taip ar taip šitais dalykais netepu, nes kitaip negražiai sulimpa)

QUOTE(~Aylin @ 2012 07 31, 14:58)
tai va, kad tik surysti, o tie surysimai, pynimai kenkia plaukams

pritariu, bpasiskaičiau SM ir sugalvojau, kad man reikia nakčiai plaukus rišt, nes palaidi ale brūžinasi į pagalvę ir pan, bet man jų būklė suprastėjo, tai dabar palaidais miegu thumbup.gif
Atsakyti
[quote=fuksė,2012 08 10, 20:04]
[quote=vanda_zydi,2012 08 02, 09:40]
na siaip ne taip susiorganizavau nuotrauka:

per kiek laiko tokius but imanoma atauginti? g.gif
Jusu plaukai labai labai grazus. wub.gif wub.gif wub.gif Naturalus, sveiki - thumbup.gif
[/quote]

nezinau nuo kokio ilgio ruosiates augint, bet maniskiai trumpiausi buve per sprindi zemiau peciu, tai uzteko kokiu 5 m:)
Tik jei susiruosit augint, tai reik issirinkt priemene drekinimui ir galu apsaugai, kad neistrupetu; o visokiom terlionem ir "maisto papildais" skatinanciais augima as netikiu; tikiu kad plaukas gali tapt labiau pamaitintas, svytintis ar pan, bet kad greiciau augtu g.gif jokia tabletyte nepakeis gamtos nustatyto ciklo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vanda_zydi: 11 rugpjūčio 2012 - 12:26