Įkraunama...
Įkraunama...

Į Egiptą su vaiku

Merginos, minejot kad vezates maista vaikiukams. Ka butent? Mano zuikuciui 1,9.
Atsakyti
QUOTE(augustella @ 2007 02 28, 10:32)
laba marinulia,

o kaip ten su bagazu daryt,atvaziavus i viesbuti palikt ir ait apziuret tu kambariu,nedings bagazas,sako poto atveza ta bagaza.priklijuoji kakzokiu lipdukus,koks tavo kambarys ir kaip ten ar ilgai reikia laukt kol duos tau kambari,nes vaikas tai gal isalkes bus po keliones,kiek supratau tai jus ten 2 valandas lauket.

Mums teko palaukti doh.gif Kambari galesit nueiti apziureti kai jus tiksliai zinosit koks kambaris drinks_cheers.gif ,bagaza paliks prie iejimo i viesbuti ir kai issirinksit kambariuka paprasykit kad jie jums bagaza pristatitu i kambari,jie ir taip pristato bet galima ilgai pralaukti mirksiukas.gif Jei teks ilgai laukti kambario paprasykit recepsine dirzeliu ant ranku,su jais galesit gerti ir valgyt visur,ten salia baras ir restoranas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tai nejaugi teks ten visa laika su kazkokiais dirzeliais vaikscioti?
Atsakyti
QUOTE(rasasukyte @ 2007 02 28, 21:08)
Tai nejaugi teks ten visa laika su kazkokiais dirzeliais vaikscioti?

Taip ,ten tokios gumines apyrankes.Daug kur tokios,jei didelis viesbutis ir ne tik Egipte.Pripranti prie ju ir jokio diskomforto.Tik jei pamesi baudos dideles.
Atsakyti
Yra toks klausimelis. Mes Kaune lankom baseina, tai mano mergyte 1,9 visada prisigeria vandens. Cia aisku, nieko. O kaip butu Egipte??? Kas ten per vanduo baseine... juros? Tada gal negers... Kaip manot? Aciu
Atsakyti
QUOTE(Almera @ 2007 03 02, 09:09)
Yra toks klausimelis. Mes Kaune lankom baseina, tai mano mergyte 1,9 visada prisigeria vandens. Cia aisku, nieko. O kaip butu Egipte??? Kas ten per vanduo baseine... juros? Tada gal negers... Kaip manot? Aciu

laba,

mane sitas klausimelis irgi labai jaudina,kad poto nepradetu viduriuot ir vemt nuo to vandens,nors sako,kad ten juros vanduo.Almera ,kada tu vyksti i egipta ir i koki viesbuti?
Papildyta:
ieskom kompanijos,kuri vaziuoja i egipta kovo 6g i hilton long beach'a.Atsileipkit mamos.
Atsakyti
QUOTE(augustella @ 2007 03 02, 10:41)
laba,

mane sitas klausimelis irgi labai jaudina,kad poto nepradetu viduriuot ir vemt nuo to vandens,nors sako,kad ten juros vanduo.Almera ,kada tu vyksti i egipta ir i koki viesbuti?
Papildyta:
ieskom kompanijos,kuri vaziuoja i egipta kovo 6g i hilton long beach'a.Atsileipkit mamos.

Augustella Hiltone baseinose paprastas vanduo,o pas maziukus labai daug shlorkes,na ir nieko.Nors abu pasiute ir narde ir skandino vienas kita lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir visokius triukus rode na nieko tfu,tfu.tfu neatsitiko doh.gif doh.gif doh.gif
Ar jau ant lagaminu?
Geru jums atostogu ir poilsio vacation4.gif vacation1.gif vacation4.gif
Atsakyti
Butinai pasiimkit Immodium ar pan. vaistu nuo viduriavimo.Viduriuoja beveik visi.Kai kas ir baisiai vemia.Ten gi Afrika....
Atsakyti
QUOTE(Almera @ 2007 03 05, 16:23)
Ka reiskia ispirktos vietos? Turi omeny laisvu vietu skaicius lektuve..?
Cha cha cha, taio juk reklaminis triukas smile.gif Ju visada lieka tik kelios  smile.gif
Papildyta:
Merginos, gal galit pasakyti kaip ten reikalai supermarketuose ar pan. Na, galima nusipirkti vaikui HIPP sulciu ar tyreliu. Ir kaip su pampiais?

egipte labai gerai isitvirtinus frma nestle, tai visko ten yra ir tyreliu ir ledu. del pampersu tai irgi yra ir moterishku paketu irgi yra. Egiptas turistams ideali shalis.
mane labai nustebino komentaras, kad ten vemia ir triedzia visi. Ne karto to nebuvo, valgem ir ta ju duona ish gatves ir brashkes bei kitus skanestus pirkdavom gatvese, tik viesbuti perplaudavom.
o del vaiko tai du kart vaziavom ten su vaiku, tai nei nuo baseino, nei nuo kitu dalyku nebuvo sublogavus.
Nors dabar atsiminiau, kad pirma kart vyrui problemeliu buvo, nes matyt maistas traukiny kur dave buvo netoks europietishkas, tai teko imudium pavartot..
bet tikrai nieko ten baisaus su viduriais neatsitinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilka: 06 kovo 2007 - 08:28
Merginos, visos cia labai gasdina su vandeniu is krano Egipte. Tikiu kad tai tiesa. Bet ka daryti su vaisiais, darzovemis restoranuose. Su kokiu vandeniu jas plauna? O su kokiu vandeniu plauna indus... Rytoj skrendam pirma karta su 2 metuku neturinciu vaiku ir baisu... O ka daryti jei vaikiukas us vuduriuos? Kokie vaistai geriausi? Aciu uz patarimus.
Atsakyti
jei vaziuoji i nors 3 zvaigzduciu turinti vieshbuti, pergyvenimus palik lietuvoj ir atsipalaiduok, jei visdelto neramu- nueik pas savo vaiku gydytoja, kad profas tau patartu kokius vaistukus ir kokiom dozem tau duotu, mamyciu patarimai cia netiks.
kiek esu buvus egipte vaikai puikiausiai ten ir mazi ir dideli jauciasi, jei butu nesvarus vanduo, visi vaiksciotu susiriete- o ten visi vaiksto pakyleti, tad nusiramink. jei jau taip bijai nusipirk mineralkos, jei viskas iskaiciuota tos mineralkos gali prisiimti vieshbuti kiek nori ir ja perplaudinet vaisius, aishku paciam restorane to nepadarysi, bet manau nieks isterijos nekels jei vaikas ir ishsinesh rankoj pora vaisiu.
ir nesijaudink taip- ten viskas pritaikyta europietishkam skrandziui. kazkaip ish mano draugu kas buvo, tai nesiskunde niekas, manau kad kaip pas mus daznai pasitaiko veja kelia tie, kurie ten ne nebuve, o tik nuotraukas su shiukslynais mate. Arba gere ta vandeni ish krano. mes dantis valydavom ir vaisius plaudavom su vandeniu ish buteliu kur yra, nes ish krano vanduo tinka tik prausimuisi, nors ash pabaigoj ir dantis valiau ir vaikas- nieko neatsitiko
dar kart nesiparink egypt.gif flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilka: 07 kovo 2007 - 10:04
Sveiki,
mes sestadieni skrendam i sarm el seicha su 1,2vaiku.Tai kai kuriem sokas ka toki tipo maza vezames, nu man irgi juokingi tie gasdinimai oi vanduo blogas, o tai ka cia geras, pvz musu sulini rado ka kudikiam mirtina doze nitratu, nu ir negeri ir nieko ax.gif Pernai vyras vienas buvo Hurgadoj, tai siemet faina, as galesiu i ekskursijas vaziuot, o jis bus su vaiku thumbup.gif
Vat idomu butu isgirst kur galetumem visi 3 varyt, na gal i kruiza Nilu g.gif Kur dar galetumem ax.gif
Atsakyti