Įkraunama...
Įkraunama...

Į Egiptą su vaiku

Mes taippat titanic pasirinkom. Skrisim su 6,5 men ir 5,5 metuku vaikais. Pries tai du kartus esam buve Egipte. Luksoras, kairas, beduinai, aplankyti. Tai nebent su vyresneliu vyras pas beduinus dar vaziuos. o siaip planuojam visa laika praleisti viesbucio teritorijoje.
Atsakyti
Mes taip pat vaziuojam i egipta Kaledom su 10men dukra, tikimes bizkuti silumos... Pasirinkom sharm el sheikh'a , AA Amwaj viesbuti:) vaziuoja ir tevai kartu, tai isplauksim panardyti, zadejom keliauti Cairo, bet kad dbr ten nesamones vyksta, tai pasiliksim viesbucio aplinkoj.

Atsakyti
Galvoju su vaiku vykti i Egipta vasario arba kovo men. Tik beda didziausia niekaip nezinau koki viesbuti pasirinkti. Gal kas esate buve Royal Albatros Moderna 5 *? Koki atsiliepimai?
Gal kas galetumete patarti koki viesbuti pasirinkti geriau su 6 metu vaiku.
Atsakyti
QUOTE(Makleja @ 2012 01 02, 12:56)
Galvoju su vaiku vykti i Egipta vasario arba kovo men. Tik beda didziausia niekaip nezinau koki viesbuti pasirinkti. Gal kas esate buve  Royal Albatros Moderna 5 *? Koki atsiliepimai?
Gal kas galetumete patarti koki viesbuti pasirinkti geriau su 6 metu vaiku.

Apie šį viešbutį rašo Egipto temoje:
http://www.supermama...?...8706&st=504
Atsakyti
Sveiki. Iškarto atsiprašau, jeigu ne vietoj atidariau naują temą arba jei tokia jau yra. Labai skubiai reikia patarimo...

Vasario gale planuojam kelionę į Egiptą. Mano mergaitėms kaip tik bus suėję 1 ir 3 m. Norim tiesiog pailsėti, tad keliauti į piramides ar dar kur tikrai neplanuojam. Visą laiką norėtumėm praleisti viešbučio teritorijoj. Bet pradėjau nerimauti ar apskritai su tokio amžiaus vaikais verta važiuoti. Puoliau į paniką, kad nežinau kaip reiks išsiversti be naminio kūdikių maisto, ką daryti jei vaikiukas susirgs, kaip ištvers skrydi, kaip prisitaikys prie kitokio maisto, klimato ir pan... ir dar milijonas klausimų.
Gal atsirastų kas jau esa buvę su tokio amžiaus vaikeliais ir gal galėtų man padėti atsakyti į tukstantį kilusių klausimų? Būčiau labai labai dėkinga ax.gif
Atsakyti
tiesiog viena nevažiuočiau iš vis wink.gif. vien apie bagažą ir du pyplius pagalvojus - baisu darosi
dėl maisto mažiausiai sukčiau galvos. didžioji valgys jau nuo bendro stalo, mažiukei nusipirksit ten vietoj maistelio, arba jei viešbutis geras, sublenderios esamas daržoves. įsidėčiau ir aš Lietuvos šiek tiek kūdikiško maisto
pampersų nusipirksit vietoj

Ieškokit kas į kompaniją važiuotų wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikta: 10 sausio 2012 - 13:41
i kompanija vaziuos mano tetis su drauge, sesuo, kuri visalaik padeda ir zinoma vyras, dar draugu seima. bet vistiek labai supanikavau nes apskritai esu tik vienakart keliavus, ir tai be vaiku. o db taip neramu del tos aklimatizacijos arba del skrydzio. kazin ar daznai vaikuciams uzgula ausytes? g.gif ar daznai suku prisitaikyt prie klimato pokyciu? nzn is kur gaut tokios informacijos verysad.gif kiek galima pasiimti skyscio i bagazo skyriu? ar imanoma viesbutyje gauti virduli ar virinto vandens vaikucio misinukui? g.gif gal kas zinot?
Atsakyti
QUOTE(Krista J. @ 2012 01 10, 14:48)
i kompanija vaziuos mano tetis su drauge, sesuo, kuri visalaik padeda ir zinoma vyras, dar draugu seima. bet vistiek labai supanikavau nes apskritai esu tik vienakart keliavus, ir tai be vaiku. o db taip neramu del tos aklimatizacijos arba del skrydzio. kazin ar daznai vaikuciams uzgula ausytes?  g.gif  ar daznai suku prisitaikyt prie klimato pokyciu? nzn is kur gaut tokios informacijos  verysad.gif  kiek galima pasiimti skyscio i bagazo skyriu? ar imanoma viesbutyje gauti virduli ar virinto vandens vaikucio misinukui?  g.gif gal kas zinot?

Virdulio tai kambaryje tikriausiai nebus. As veziausi termosa ir i ji prisipildavau restorane karsto vandens. Ausytes vienam vaikui uzgula, kitam ne, kaip ir suaugusiems. Pasiimkit ledinuku ar guminuku. Iki 100 ml skysciu galima i lektuva isinesti. I kelione buvau pasiemusi paruostu koseliu ir uzpilamu. Vandens atsigerti normalaus geriamo gausite viesbutyje. Tik turekite dar specialiu sauskelniu maudynems.
Mes pernai su tokio amziaus skridome i Turkija. Siemet irgi i Egipta. vacation1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pilina: 10 sausio 2012 - 14:08
nebus lengva,bet imanoma vaziuot su vaikais. Tik sunkoka pats atvaziavimas...anksti keltis . Nebijok nesusirgs,ir valgyti tikrai ten bus .
Atsakyti
labai dekui uz atsakymus 4u.gif
o girdejau, kad leliukams maziau uzgula ausytes jeigu ciulptuka traukia, bet maniske neima nuo gimimo jo. kaip mazesniai lelytei padet jeigu uzgultu?
ir o jeigu istiktu "bedele" i pampersa, ar imanoma lektuve susitvarkyt ta reikala? ax.gif
Papildyta:
tiesa, dar prisiskaiciau, kad vykstant i egipta reiketu pasiskiepyt nuo hepatito a ar b. ar tikrai? mano mazoji neturi net to ale privalomo skiepo nuo hepatito b nes mes atsisakem. kazin ar tikrai reik skiepu? gal reik ir dar nuo ko pasiskiepyt? g.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

Gal kas esate buve "IBEROTEL CLUB FANARA & RES"
Egipte, Šarm aš Šeiche? Kokie atsiliepimai?

Atsakyti
Naujus praleidome su dvimečiu vaiku El Gounoje , viešbutyje Movenpick 5+, nu nerealiai, buvom 7 dienas, jokių problemų su maistu nebuvo, valgėm viską bigsmile.gif vaikas spėjo paragaut ir baseino vandens ir jūros su smėliu, nors ir kaip saugojom... doh.gif , bet viskas baigėsi gerai...jei kada gryšim, tai tik ten wub.gif

vaizdas iš viešbučio per naujus smile.gif
user posted image

o čia pats miestelis wub.gif
user posted image
Atsakyti