Už Daivą

uz Daiva

O aš už Enos Mūsų pati geriausia vasarinukių
kuratorė. Be jos, kaip be rankų

QUOTE(Bajm @ 2006 12 12, 15:10)
nu va, neabejoju, kad Daiva gaus apdovanojimą
gal dar ką nors siūlom
aš manau, kad reikėtų apdovanoti kažką organizuojantį paramą
tik nežinau ką?
tiek daug mamyčių rūpinasi svetimais

gal dar ką nors siūlom

aš manau, kad reikėtų apdovanoti kažką organizuojantį paramą
tik nežinau ką?

tiek daug mamyčių rūpinasi svetimais

Siūlau Xxxsaulytę - be to kad pastoviai rūpinasi Klaipėdos šeimom ir vaikais kuriems reikia globos, jau antri metai iš eilės suorganizuoją šaunią vaikų globos namų Rytas kalėdinę šventę. Pernai pas vaikus pirmą kartą atėjo Kalėdų senelis su jų išsvajotomis dovanomis, šįmet jis irgi pas juos ateis

QUOTE(Smiltis @ 2006 12 15, 15:08)
Siūlau Xxxsaulytę - be to kad pastoviai rūpinasi Klaipėdos šeimom ir vaikais kuriems reikia globos, jau antri metai iš eilės suorganizuoją šaunią vaikų globos namų Rytas kalėdinę šventę. Pernai pas vaikus pirmą kartą atėjo Kalėdų senelis su jų išsvajotomis dovanomis, šįmet jis irgi pas juos ateis 

QUOTE(Smiltis @ 2006 12 15, 14:08)

Aš irgi balsuoju už xxxsaulyte

QUOTE(pakalnutė @ 2006 12 18, 15:04)

Tikrai nuostabi

Uz xxxsaulyte

QUOTE(Smiltis @ 2006 12 15, 16:08)

UZ XXXSAULYTE