QUOTE(volkiene @ 2012 04 24, 15:43)
Sveika,
junkis junkis, nes kazkaip tyla cia pas mus
Papasakok kodel pagimdei pries laika, kiek laiko praleidot ligoninej, kaip sekasi Jums augti ir pan.
Lauksim daugiau informacijos apie jus
Kodel gimdyas prasidejo pries laika gydytojai negalejo pasakyti. 30 nestumo savaite vakare pradejo kas 10 min kieteti pilvas, nuvaziavau i ligonine, pastate lasalines su saremiu stabdanciais vaistais. Truputi apramino, bet nedingo. Po poros dienu sarmeiai nurimo, isleido namo. Po paros, vel vakare prasidejo jau skausmingi saremiai, vel vaziavu i ligonine, vel stabde saremius, vienais ir kitais vaistais, bet be rezultatu, po poros dienu, skausmui iskankinus, vis tik gimdos kaklelis staigiai atsidare, tai nakti mane operavo ir si pasauli isvydo musu dvynes: Luize 1640 g, 41 cm ir Sophie 1390 g, 41 cm.
Is ligonines mane paleido po 6 dienu, o merginos ligonineje praleido 6 sav.: 4 is jus inkubatoriuje, 1 sav sildomoje lovyteje ir 1 sav mokesi valgyti ligonineje... Nors man buvo leisti plaucius brandinantys vaistai, bet vienai merginai plauciai nebuvo subrende. Paskui merginoms dar buvo rasta infekcija, reikejo antibijotiku. Kur infekcija pasigavo - daktarai irgi negalejo pasakyti.
Dabar merginoms 5 men, pagal koreguota amziu - 3 men. Lyg tai viskas joms gerai. Akytes patikrinom, tai rezultatai geri. Kita pirmadieni vaziuojam i klinikas, tirs issivystima, tada daugiau zinosim.