na va nežinau ar čia ar ne čia paskelbiau tokią temelę, būtų labai puiku, jei mes mamos, kurių vaikus nugydė ne į temą, paskelbtumėm tų "daktarų" pavardes ir darbo vietas

Jei jau yra tokia tema, lauksiu jūsų nuorodų kur
Bandysiu aš išreikšti savo pasipiktinimą apie vieną tokią "daktarę", tai va:
"Šviesmeda""Daktarė"nugydžiusi mano vaiką: PranaitienėJos diagnozė: dantukai ir daugiau nieko baisausTikra diagnozė: Rota virusas, ausyčių uždegimas, nusileidęs bronchitas
Istorija: mano dukrytei 9mėn

ji labai žvali ir linksma mergytė, vieną dieną, tiesiog staiga pakilo per pietus temperatūra 39,5

aišku aš skubiai paskambinau tai vadinamajai mūsų daktarei ir jai pasakiau, kad sukilo temperatūra, pirmiausia, kas man labai nepatiko, tai kad ji net neprisiminė kiek mano vaikui mėnesiukų ir net nepaklausė ar ji nekosėja, nesloguoja, na žodžiu vos man prabilus ji pasakė keletą žolinių vaistukų mušti temperatūrai. Nusipirkau per akimirką tuos vaistus ir laukiau... Ir ką, visą naktį mano vaikas buvo neramus, verkė, temperatūra nekrito, nors ir dėjau žvakutės nuo temperatūros ir daviau tas mikstūras kur "Daktarė" liepė, galų gale skambinau į greitąją, ten man daug patarimų davė

ir šeip taip sulaukiau ryto, ir aš ir vaikas buvom be miego, mažytė visai be jėgų

išpat ryto puoliau skambinti ir kviestis daktarę į namus. Atėjo ta daktarė "Pranaitienė", apžiūrėjo gerklytę ir biškutį paklausė, pasakė kad viskas gerai, čia tik dantukai dygsta

, kai aš jai pasakiau kad vaikas visą naktį blūdijo tikrąja ta žodžio prasme, ji ramiai pasakė: na gali būti ausų uždegimas, bet gali ir nebūti

ir nieko nebetikrinus išėjo, pareiškus kad toliau gerti tas mikstūras
Ir ką jūs manot, po poros valandų po jos išėjimo, mes skubiai išvežėm vemiančią ir visą tikrai blogos būsenos dukrytę į vaikų ligoninę

ją ten skubiai apžiūrėjo ir iškart pradėjo lašint lašalines. Skyriaus vedėja man pasakė, kad aš atvežiau visai nusilpusią ir tikrą ligos maišelį savo dukrytę

3 paras vaikas buvo tik su lašalinėm, tik antros paros vakare pradėjo atsigaut, nes iki tol nereagavo į nieką, gulėjo nejudėdama ir viskas

galvojau, kad prarasiu savo mažytę
Dukrytei ligoninei nustatė: jau nusileidusį bronchitą, abiejų ausyčių uždegimą, Rota virusą
Dabar ji jau sveika

bet tikrai ne tos vadinamosios "daktarės" dėka
Aš tik niekaip negaliu suprast, atrodo esu tokia mama kuri viską kruopščiai prižiūri, lankiausi pas daktarę tiek kartų kiek reikėdavo, biški kas ir eidavau, o pasirodo, nesugėbėjau savo vaiko nusaugot nuo tokios gydytojos
Daug vakarų praverkiau, vis kaltindama save kad esu netikusi mama, bet galų gale juk daktarai yra tam ,kad laiku atrastų ir pagydytų ligą, o nenuvestų mūsų mažiukus į kitą pasaulį ankščiau laiko...