O aš noriu "parekomenduoti" Pašilaičių poliklinikos
vaikų neurologę Ievą Verkienę. Nepasakysiu, kad nugydė, bet tokio šalto ir nemalonaus vizito tai jau senokai nepamenu

. 2 mėnesių dukrytei diagnozavo galvospūdį ir man net nieko nepasakė, nekalbant apie paaiškinimus. Kai darė vaikui echoskopiją, aš pati kelis kartus klausinėjau (matant akivaizdu nenorą bendrauti) "Ar viskas gerai", šaltai atsakinėjo : "Gerai". Po savaitės, apsilankius pas šeimos gydytoją, buvau paklausta: "Ar leido neurologe skiepyti, nes yra galvospūdis". O vaiko mama apie tai pirma karta girdi

Kai turėjau kortelę "ant rankų", tai dar sužinojau, kad įrašyta "sutrikęs raumenų tonusas"? Nors visai man nepanašu (aišku, aš ne medikas), tai kodėl tada nieko nepaskyrė, jokių masažų ar pan.?
Dar buvau su 1,5 metų sūnelių, dėl padidinto jautrumo, irzlumo ir pan. Tai kad išvis nieko nepatarė, tik komentavo ir tas negerai, ir tas negerai. Galu gale, pakėlus galvą nuo kortelės, kur kažką rašė, kol aš pasakojau (jautėsi, nu kad visai neįdomus jai mano pasakojimai

) paklausė: "Ar norit vaistų?"

Norėčiau matyti motiną, kurį nori vaistų savo vaikui. Tai, kad ir einam pas gydytojus sužinoti ar jų (vaistų) reikia, o ne dėl to, kad norim
Dar kelias dienas su vyru negalėjome atsigauti po tokio vizito.
Tai jei norite sugadinti sau nuotaika ir pasijusti visiškai ignoruojamais, galite apsilankyti

O gal tai mūsų labui gydytoja nieko nesako, kad tėvams nervų negadinti? Spręsti jums patiems