Veiksmo vieta - Kaunas
Klinika - Medgintras
Daktare - Jarusaityte
O buvo viskas taip. Kai mano suneliui buvo dar tik 6 savaites, jis pasidare baisiai neramus, verke rodos be jokios priezasties. Kadangi musu daktare atostogavo, tai as jai pasiskambinau, galvoju gal patars ka daryti. O ji tik sako - cia diegliai, viskas praeis. As kadangi jauna ir nepatyrusi mamyte, galvoju, gal cia tikrai diegliai, nors atrodo, jau pazinojau, kada jis verkia del diegliu, o kada priezastis visai kita. Tai tiek tos naudos. Kadangi mano tevai gyvena kitame mieste ir turi pazistama vaiku daktara, as kita diena nieko nelaukusi kartu su vyru ji nuvezeme pas daktare, kuria pazista mano mama. Ji pasiziurejo, kad suneliui ausytes paraude ir gerklyte,paskyre vaistu.
Po keliu dienu po atostogu grizo musu daktare, nuveziau sunu pas ja.O ji sako: vaje, cia labai blogai reikia antibiotiku. As labai isigandau, kadangi taip jau gavosi, kad negavo jis mano pienelio, valgo misinukus, tai ir taip imunitetas silpnas, o cia dar antibiotikai...Bet ka darysi, jeigu pasake daktare, pagalvojau, kadji zino, ka sako. Pradejome gerti antibiotikus, vaikas viduriuoja, baisiai neramus, nepagerejo, as vel pas daktare.Ji dar antibiotiku paskyre.Ir kas svarbiausia nepaskyre vizito po to, kai turejome baigti gerti antibiotikus. Tipo ner ko cia ziureti, nuo antibitikutikrai paveiks. Tada jau ne juokais sunerimau. Tada prisiminiau, kad mano drauges mama vaiku gydytoja, tik gaila, kad is kito miesto. Jai pasiskambinau, ji sako:Siaubas, tokiam vaikui antibiotikai, greit nutrauk. Dar abejojau, bet kai ji papasakojo isamiai jo gydymo plana, su paaiskinimais kodel taip reikia daryti pagalvojau kad viskas logiska ir pradejau detaliai laikytis jos nurodymu. Ir zinote ka - vaikas puikiai pasveiko ir be antibiotiku.Bet atejo laikas skiepyti vaika, nuejome pas gydytoja, as dar sakau, kad gal nereikia skiepu, dar ne visai atsigaves po ligos, bet tai jai pasirode nesvarbu. Ir ka - paskiepijome, vel viduriavimas, zalios ismatos, iki dabar kamuojames. Bet po truputeli geriau.
Ir cia dar ne viskas apie sia gydytoja. I namus ji pas mus neatejo, tik gimusi vaika turejome patys jai nuvezti. Kad reikia kazkokiu masazu ar mankstu nesake, tik dabar drauges mama kai parode, pradejome daryti, is karto rezultatas pasimate, vaikas taip graziai galvyte laikyti pradejo
Zodziu tikrai tikrai nepatarciau rinktis sitos daktares.