ŠIANDIen įdomų derinį girdėjau - Vasara Burokaitė.
ir pavardę Vidmantas (vardo nenugirdau, bet vardino vardas+pavardė)
Evaldas Gustas
QUOTE(aggree @ 2013 06 03, 13:58)
Evaldas Gustas
Žinau Remigijų Gustą

QUOTE(šilka @ 2004 06 29, 19:23)
Draugės kieme gyveno du broliai, jų pavardė buvo Šlapimas(tai vieną mes sisiuku vadindavom)
, kiek žinau, kaip apsivedė abu pasiėmė žmonų pavardes 

Ačiū supermamų forumui už šitą informaciją. Tai vienintelis rašytinis šaltinis apie žmones, pavarde Šlapimas. Googlas daugiau nieko nerado

Turėjau klasioką Algirdas Dovydas. Viena mokytoja galvojo, kad išdurinėja ją.

MAno grupiokas buvo Rimvydas Titas (Titas- pavarde), o drauges berniuko vardas Titas.
Beje kazkur sioj temoj skaiciau apie Zydruna Gaidi, i komentara, kad tevai proto neturejo
na siais laikais tai taip, ne kaip skamba ,bet jei zmogui virs 20 metu, tai manau anais laikais tai buvo kuo normaliausias vardas ir pavarde be jokiu pasaliniu minciu.
Ai dar prisiminiau kad pas mus darbe yra Rimas Valentinas.
Beje kazkur sioj temoj skaiciau apie Zydruna Gaidi, i komentara, kad tevai proto neturejo

QUOTE(jurgamp @ 2013 07 27, 18:22)
MAno grupiokas buvo Rimvydas Titas (Titas- pavarde), o drauges berniuko vardas Titas.
na siais laikais tai taip, ne kaip skamba ,bet jei zmogui virs 20 metu, tai manau anais laikais tai buvo kuo normaliausias vardas ir pavarde be jokiu pasaliniu minciu.

MB bendradarbis Bernotas Vidmantas( Bernotas-vardas),tai vadina jį visi Bernasiumi,Barnasiumi.
mano krikštatėvis (a.a. Jam) Edmundas Arūnas ; Arūnas pavardė, o klasioką turėjau Donatą Naujoką, kol supratau kad Naujokas jo pavardė, vis galvodavau kodėl jis naujokas jei senai kartu mokomės

Dalė Gintarė. Kaip suprantu po vyro pavarde nenorėjo būti Gintarienė
mano krašte iš kur kilusi buvo ne viena Danielių šeima. O vardą išgirdau daug vėliau. Tai tokių derinių kaip: XXXX Danielius žinau ne vieną.
QUOTE(HappyAngel @ 2013 06 03, 15:58)
ir aš pažįstu dvi Gustų šeimas

dar žinau Tautvydus, Janinas, o gal Janinus reiktų sakyti