Aš savo krikštasūniui padovanojau minkštą žaislą, dabar kol mažiukas , kad prisimintų išgraviruotą nuotraukos rėmelį su angeliuku ir pinigėlių, kad tėveliai nupirktų ką nors, ko jam reikės dabar ar vėliau.
Čia viena iš mano dovanų krikštynų kaltininkui, aš tik svečias

Šiuos maišelius darė viena forumo mamyčių (Vitaliux)

Kastaneda, išties labai gražūs maišiukai
Man tai iš išvardintų dovanų tokios įsimintiniausios tai graviruoti šaukšteliai, vaikiška pirmoji enciklopedija ir albumas odiniais viršeliais, tada Swarovski krištolo gaminiai

Man tai iš išvardintų dovanų tokios įsimintiniausios tai graviruoti šaukšteliai, vaikiška pirmoji enciklopedija ir albumas odiniais viršeliais, tada Swarovski krištolo gaminiai

QUOTE(kastaneda @ 2006 06 02, 09:21)
Čia viena iš mano dovanų krikštynų kaltininkui, aš tik svečias

waw

gaila, kad anksciau nepasiskaiciau sios temos, kai buvau krikstynose ir tiek lauziau galva ka nupirkt ir padovanojau, tai tik vokeli i naujai vaiko atidaryta saskaita idet pinigelius. O dabar tikrai pirkciau tik kazka isgraviruoto, grazaus, ilgaamziskesnio nei keli lt...
Aš čia gal kvailai paklausiu, bet kada krikštatėviai turi įteikti dovanas. Mes pirkom sidabrinį šaukštelį ir vežimą-skėtuką (nu žinot apie ką aš).
QUOTE(kastaneda @ 2006 06 02, 10:21)

QUOTE(Carisma @ 2006 06 05, 15:16)
Aš čia gal kvailai paklausiu, bet kada krikštatėviai turi įteikti dovanas. Mes pirkom sidabrinį šaukštelį ir vežimą-skėtuką (nu žinot apie ką aš).
As manau, kad sauksteli reiktu nestisi baznycia-kad pasventintu ir po to iteikti graziai prie vaisiu stalo kartu su kriksto liudijimu-juk ji kunigas paduoda krikstateviams.gales visi sveciai apziureti saukstuka.O sketuka tai manau,kad galit atiduoti tevaliams atvaziavus pasiimti vaikelio i namu-juk jo nesiveziosi

Gal turit ideju, ka galima isgraviruoti ant krikstynu saukstelio?
As savo kriksto vaikams dovanojau: berniukui dviratuka, mergaitei auksini medaljona, o dabar pirksiu sidabrini sauksteli.
As savo kriksto vaikams dovanojau: berniukui dviratuka, mergaitei auksini medaljona, o dabar pirksiu sidabrini sauksteli.
Mes gavom sidabrini sauksteli su horoskopo zenklu,vaikiska irankiu rinkini(sakute,saukstas, peilis) puodeli su lekstute ir aisku daug vokeliu,beje visi dovanas iteike baznycioje iskarto po ceriamonijos

QUOTE(smilciukas @ 2006 06 15, 21:54)
Bet dabar pagalvojau,kad tik tokio pat kas dovanu neatnestu,kaip daznai pasitaiko,pvz.gimus dukrytei gavom daug ranksluosciu,du is ju vienodus 

perskaitys visi sveciai apie siulomas dovanas ir sunes viska ta pati

Nors dabar kai planuoju krikstynas ir matau kokios islaidos baliui ir visam kitam, tai gal geriau vokelius sakau zmones tegu nesa

Papildyta:
QUOTE(r@siukas @ 2006 06 20, 09:09)
sauksteli dovanosi krikstynu proga, tad manau gali isgraviruoti vaiko varda ir krikstynu data, jei yra vietos gali uzrasyti ir gimimo data

O kur Kaune galima įsigyti sidabrinių šaukštelių?
Mes norim savo krikšto dukrai padovanoti.