Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana krikštynoms

QUOTE(Patieška @ 2006 07 09, 22:15)
O jei tiesiog vaikučio inicialus ir/ar gimimo (arba krikšto) datą . Ar kažką panašaus...na vardą, krikštavardį su data ir kt. variantai...

na manau visai saunus pasiulymas,nes as nieko idomaus nesugalvoju.aciu už pagalba ji bus tikrai panaudota.
Atsakyti
Pusbrolio vaikui krikštynų proga pirkome triratuką (toks buvo tėvų prašymas).
O šiaip yra visokių paspiriamų mašinyčių, supamų ar važiuojančių arkliukų, konstruktorių, kurie manau tokio amžiaus vaikiukui tikrai turėtų patikti.
Nors žinoma būtų daug geriau jei tėveliai paskaytų ko reikia, nes, kad po to negautų po kelias vienodas dovanas. (draugės vaikas per krikštynas gavo net 3 paspiriamas mašinytes.Gerai dar kad jos bent šiek tiek skirtingos buvo).
Atsakyti
Mes po keleta savaiciu ruosemes krykstyti mergaite. Vis galva sukam ka padovanoti.
Saukstelius ir grandineles labai daug kas dovanoja. Noriu kazka kita. Manau, kad reiks padovanoti puodeli, ant kurio butu jos nuotrauka su gimimo data ir uzrasu kokiu.
Kadangi tai religine svente, dovanosiu rozanciu ir pakabuka su marija. Na ir zaisla koki.
Arba vietoj puodelio, nunesiu, kad is nuotraukos jos portreta nupiestu.
Atsakyti
QUOTE(reida @ 2006 07 14, 11:36)
Mes po keleta savaiciu ruosemes krykstyti mergaite. Vis galva sukam ka padovanoti.
Saukstelius ir grandineles labai daug kas dovanoja. Noriu kazka kita. Manau, kad reiks padovanoti puodeli, ant kurio butu jos nuotrauka su gimimo data ir uzrasu kokiu.
Kadangi tai religine svente, dovanosiu rozanciu ir pakabuka su marija. Na ir zaisla koki.
Arba vietoj puodelio, nunesiu, kad is nuotraukos jos portreta nupiestu.

man atreodo, kad portretas nupiestas butu labai labai thumbup.gif
Atsakyti
Stai ka radau daro krikstynom, bet kainuoja biski brangiau, priklausomai su kuo daro :sidabru ar auksu ar siaip dazais thumbup.gif
user posted image
Jei kam idomu tai puslapiukas http://atspaudai.googlepages.com/
Atsakyti
Vaikui padovanotas zaislas suteiks neregeta dziaugma, taciau po kiek metu to zaislo neliks, o padovanota grandinele, pakabutis, statulele, saukstelis gal sukles daug siltu prisiminimu? Manyciau vaikui reikia zaisliuko ir kazko ilgesniam laikui. Nuotrauku medzio, palinkejimu albumo, saukstelio, statuleles. Viskas tiks, kas bus dovanota su meile.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 19 liepos 2006 - 10:46
QUOTE(Lotari @ 2006 07 09, 09:24)
O aš prieš kuponus krikštynoms, reikia dovanoti tai kad vaikas užaugęs turėtų ką prisiminti ir perduoti savo vaikams. Aš pvz. dovanoju pauaksuotą angelą su varpeliais. Išgraviravau kad dovanojo, kada ir kokia proga

O kur tokiu buna pirkti? unsure.gif smile.gif
Atsakyti
Ir man labai, labai aktualu. Šiandien ieškojau kokio angeliuko, bet neradau. verysad.gif Girdėjau, kad kažkur yra labai gražių iš stiklo. Būsiu dėkinga. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Germani @ 2006 07 19, 12:30)
O kur tokiu buna pirkti?  unsure.gif  smile.gif

Na jei gyveni vilniuje tokių mielų mažų ir tikrai gan nebrangių dovanėlių gali rasti šiaurės miestelio Rimi šalia aukso centro yra parduotuvė sudubliuota su indiškų daiktų parduotuve, ten radau tą angeliuką, na jis ne auksinis bet paauksuotas ir kaina nesikandžioja.
O dėl pliušinių žaislų dovanojimo, tai neverta nes vaikams iki trijų metų beveik visų pliušinių negalima duoti nes per pūkuoti, tada geriau nupirkit lavinamąją knygutę apie žvėrelius, ar lankstoma abecėlę kurią galima į vonią neštis ir su ja maudytis. Dar yra vaikams pripučiamų baseinukų su tokiais kamuoliukais.

Kas iš tų žaislų guli pas mane, jų gal koks penkiasdešimt ir kaupia dulkes.

Papildyta:
toj pačioje parduotuvėje yra ir stiklo darbelių, fainų drambliukų, net paauksuotas čiulptukas wink.gif
Atsakyti
man islietos rankutes su kojytem is sidabro tai waw kaip faina..nes keik meginau daryt is molio,ne kas gaunasi g.gif o cia tai waw... thumbup.gif
Atsakyti
na as katik isieskojau tu suvenyru su svarovskio kristalais. triratuko neradau, uztai krikstasunis gaus supama mazyti arkliuka is tu kristalu, kai nupirksiu jei bus kam idomu imesiu nuotrauka wink.gif dar isgraviruosiu ir bus liuks.
tai vat jei kaunietems reitu tai ju tikrai yra pramones maximos pirmo auksto parduotuvelej ir pc savas netoli informacijos per viduri tako suvenyru vitrinoje. jei aktuali kaina, tai isiminiau to arkliuko - 51,00 ir to ciulptuko lyg 38. vienu zodziu, visai padorios. o graviruoja pc dainava po 0,30 uz simboli. vat, tikiuosi, kad kam pravers ax.gif
Atsakyti
as ir ta soske nupirkau thumbup.gif

http://shop.swarovsk...34&PageNumber=2

labai cute wub.gif
Atsakyti