Įkraunama...
Įkraunama...

Victoria Secret

QUOTE(Blykstė @ 2011 08 15, 15:59)
Sveikos. Perskaičiau ką diskutavom apie didesnio dydžio maudomukus iš VS.  Panašiai kaip Dilgelyt, pati esu neaukšta, nesu iš lieknųjų, o turiu 75E dydžio krūtinę doh.gif  Ir niekaip nerandu tinkamo dydžio maudymuko doh.gif  Apskritai LT neina rast nė liemenėlių, tai visada siunčiuosi. Labai patiko Linamog užrodytas maudymukas wub.gif  Jei imčiau viršų XL dydžio, kažin ar tiktų? blush2.gif

Turiu sito modelio M dydzio liemenuka, mano krutine 75C/D, tai su pakietinimais mazoka. Be pakietinimu kaip ir gerai, nors man noretusi uzdaresnio.
Atsakyti
QUOTE(Blykstė @ 2011 08 15, 15:59)
Sveikos. Perskaičiau ką diskutavom apie didesnio dydžio maudomukus iš VS.  Panašiai kaip Dilgelyt, pati esu neaukšta, nesu iš lieknųjų, o turiu 75E dydžio krūtinę doh.gif  Ir niekaip nerandu tinkamo dydžio maudymuko doh.gif  Apskritai LT neina rast nė liemenėlių, tai visada siunčiuosi. Labai patiko Linamog užrodytas maudymukas wub.gif  Jei imčiau viršų XL dydžio, kažin ar tiktų? blush2.gif

As su panasaus dydzio krutine neimciau sio modelio, nes man netinka tokios su dideliu tarpu tarp kauseliu, pasilenkus viskas sprusta lauk, nuolat reikia zvilgcioti ir tvarkytis, kas daug komforto nesukelia.
Atsakyti
user posted image

merginos, ar sis maudymo kostiumelis is tikro fantastiskas kaip atrodo foto?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kojotė: 16 rugpjūčio 2011 - 17:49
QUOTE(Kojotė @ 2011 08 16, 18:43)
merginos, ar sis maudymo kostiumelis is tikro fantastiskas kaip atrodo foto?

Istikro. Trecius metus su juo sulaukiu kruvas komplimentu isvisu. Ir nors atrodo jau nusibodes modelis Letuvos pajury tik viena tokia pacia maciau per tris vasaras.
Maniskis rudas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dilgelyt: 16 rugpjūčio 2011 - 18:17
aciu, dilgelyt, kad nepasivarginai atsakyt 4u.gif . dar pasakyk, ar Sui pirkti XSa?
Atsakyti
QUOTE(Kojotė @ 2011 08 16, 19:56)
aciu, dilgelyt, kad nepasivarginai atsakyt 4u.gif . dar pasakyk, ar Sui pirkti XSa?

ar su A dydziu siulau xs? Taip ,cia senas modelis ,o jie man atrodo padidinti, as i savo S dydio virsu, maza C sutalpindavau.
Atsakyti
na mano geras C tai ir emiau S dydi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(big smile @ 2011 08 16, 22:10)

Vadinasi drovumu nepasizymi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 08 15, 20:24)
As su panasaus dydzio krutine neimciau sio modelio, nes man netinka tokios su dideliu tarpu tarp kauseliu, pasilenkus viskas sprusta lauk, nuolat reikia zvilgcioti ir tvarkytis, kas daug komforto nesukelia.

as turiu toki pati juodos spalvos, tai L dydzio virsus su B/C dydzio krutine man jau ant ribos, bet turint krutine didesne ir putlia tai per daug drasiai atrodytu... kolege mano su C/D dydziu matavosi, tik pas ja krutys nera labai iskilios, tai dydis jai tiko, bet su tuo tarpu nelabai graziai atrode, neprilaike normaliai, graziau liemenuko stiliaus su prilaikymu ir uzdaresnio modelio virsus...

O kas nors is jusu yra nusipirkes koki nors vientisa kostiumeli, monokini idomesni? Man reikia vieno vientiso, ten yra keletas idomesniu modeliuku, bet kazkaip keistai suplota krutine atrodo, ar ten jau turi tik A dydis buti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dianita: 16 rugpjūčio 2011 - 21:40
QUOTE(big smile @ 2011 08 16, 22:10)

Mano 75C/D, sito modelio emiau M ir mazesnio tikrai nenoreciau smile.gif

QUOTE(dianita @ 2011 08 16, 22:34)
O kas nors is jusu yra nusipirkes koki nors vientisa kostiumeli, monokini idomesni? Man reikia vieno vientiso, ten yra keletas idomesniu modeliuku, bet kazkaip keistai suplota krutine atrodo, ar ten jau turi tik A dydis buti  g.gif

As turiu vientisus, bet dabar VS puslapis tvarkomas, tai negaliu modeliu parodyt.
Viena is ju tikrai priploja krutine, kitas su pakietintu kauseliu, tik man forma nelabai tinka ax.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti