Sveiki
as ir prie tu mergaiciu, kurios pasitikrinusios ir nelaimejusios istryniau is siuksledezes. Rytoj gausiu programele, tai bandysiu atsistatyti ta faila. Skambinau siandien taip pat i Ambasada, tai uzsirase emaila, atseit atsius info kai bus, nors nelabai tikiu, bet atakuosiu vistiek, jei nepavyks failo susigrazinti
QUOTE(Ausrie @ 2011 05 18, 22:02)
Sveiki
as ir prie tu mergaiciu, kurios pasitikrinusios ir nelaimejusios istryniau is siuksledezes. Rytoj gausiu programele, tai bandysiu atsistatyti ta faila. Skambinau siandien taip pat i Ambasada, tai uzsirase emaila, atseit atsius info kai bus, nors nelabai tikiu, bet atakuosiu vistiek, jei nepavyks failo susigrazinti

Į elektroninį paštą gavau kodą - organizatoriai pasirūpino tais, kurie galėjo jį išmesti
QUOTE(Idava @ 2011 05 19, 08:30)
Į elektroninį paštą gavau kodą - organizatoriai pasirūpino tais, kurie galėjo jį išmesti 
o jus kreipetes i juos, kad jie atsiunte ar jie tai darys kiekvienam? nes as tai nieko negavau, nors man ir nereikia
visi turėjo gauti tuos kodus
Taip ir aš gavau laišką nuo jų, jame yra nuoroda kur galima sužinoti savo koduką
QUOTE(elevin @ 2011 05 19, 09:35)
na as nieko negavau, ka tai galetu reiksti?
QUOTE(Detra @ 2011 05 19, 08:36)
Manau tiesiog dar nevisiems išsiuntė, o šiaip pasitikrinkite ar nenuėjo kur prie šlamšto
QUOTE(elevin @ 2011 05 19, 09:38)
Manau tiesiog dar nevisiems išsiuntė, o šiaip pasitikrinkite ar nenuėjo kur prie šlamšto
Gavau vakar
nu dabar jau as sunerimau, buvau tokia rami, o dabar ima mintis kad musu anketos del blogo uzpildymo buvo atmestos
Nu mano vyras gavo, o aš dar ir negavau, nors jau buvau ten ale atrinkta
QUOTE(egleo @ 2011 05 19, 10:04)
nu tikekimes geriausio
mes irgi negavom