Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta

Pas mus buvo pildytos 2 anketos, pas viena daugiau raidziu pas kita skaiciu,
bet paskutiniai du skaitmenys anketu skiriasi:
2012.....V4 ir
2012.....QD g.gif
Atsakyti
Pries tikrinantis ar laimejai yra parasyta "This web site only supports Internet Explorer 6.0 and Internet Explorer 7.0. "
ar jus butent su tokiais tikrinates? nes pas mane netoks, taciau vistiek ale patikrina ir raso - neatrinkta.
zinot viltis durniu motina, o motina savo vaikus myli blush2.gif nors tikrinau ir raso kad nelaimejau, bet kazko negaliu tuo patiketi g.gif jausmas sirdy visai kitas cool.gif
Atsakyti
O man tai sunku patikėti, kad laimėjau. Pirmą kartą siunčiu, vis pasvajodavau pamatyti šalį, tiklsiau turėti daugiau galimybių nei su turistine viza smile.gif Ir pasisekė. Pamenu giminaitis, kuris jau pasimiręs būdamas nelegalas ten, lošė gal 10 metų ir nieko. Taip ir iškeliavo anapilin.
Atsakyti
QUOTE(...Dream... @ 2011 05 04, 10:26)
Pries tikrinantis ar laimejai yra parasyta "This web site only supports Internet Explorer 6.0 and Internet Explorer 7.0. "
ar jus butent su tokiais tikrinates? nes pas mane netoks, taciau vistiek ale patikrina ir raso - neatrinkta.
zinot viltis durniu motina, o motina savo vaikus myli  blush2.gif nors tikrinau ir raso kad nelaimejau, bet kazko negaliu tuo patiketi  g.gif jausmas sirdy visai kitas  cool.gif

O kur pasitikrinti kuris Exploreris? g.gif nes as nezinau koks pas mane unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dulke @ 2011 05 04, 13:19)
O kur pasitikrinti kuris Exploreris?  g.gif nes as nezinau koks pas mane  unsure.gif

nezinau g.gif bet pas mane visai kitokia programa. su exploreriu pas mane visai internetas neveikia doh.gif
Atsakyti
Pas mane irgi ne, as mozilla naudoju ir per ja tikrinau GC atsakymus g.gif
Jau matau, pas mane Explorer 8 doh.gif
Atsakyti
Deja, mergaites, jei raso kad nelaimejot su explorer 8 tai ir su 6 ar 7 versija nepasikeis atsakymas biggrin.gif pas mane irgi tas pats verysad.gif nu abydna ne tas zodis, ypac kai paskaitai kai kiti po du ar keturis laimejo seimoj, atrodo tokia neteisybe.. biggrin.gif nu bet kaip minejo kazkuri, visu vienodi sancai, tad ner cia ko bumbet smile.gif)) Sekmes laimejusiems kituose etapuose drinks_cheers.gif Labiausiai norintys svajoja toliau.. biggrin.gif
Atsakyti
pas mane irgi mozilla ax.gif
Atsakyti
Tai jau tikrai jokio skirtumo kokia narsykle naudojat, ten tik del parametru jos paminetos smile.gif Jei nelaimejot tai nei opera, nei mozilla nei google chrome jum teigiamo atsakymo nesugeneruos smile.gif
Atsakyti
Isvada tokia, kita met maziau norekim ir maziau galvokim ir islosim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dulke @ 2011 05 04, 14:43)
Isvada tokia, kita met maziau norekim ir maziau galvokim ir islosim  biggrin.gif

Sakiau!!! tongue.gif O tu dar gincijaisi, kad as neteisi...
Atsakyti
QUOTE(Dulke @ 2011 05 04, 14:43)
Isvada tokia, kita met maziau norekim ir maziau galvokim ir islosim  biggrin.gif

neiseis schmoll.gif lotuliukas.gif dabar dar daugiau nooooriu ir kibsiu i kitus budus, o ne tik GC laikysiuos isikibusi bigsmile.gif
Atsakyti