Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta

gavau koduka 4u.gif 11:33 musu laiku siandien.
Atsakyti
gal pas kazka laiskiukas atsirado? bigsmile.gif
Atsakyti
gavau laiskiuka , kad pakartotinai dalyvauju loterijoj, kosa issaugojus turiu, eina sau kaip gaila tu kur galvojo , kad atrinkti jau.
Atsakyti
QUOTE(RutaKa @ 2011 05 19, 20:25)
gavau laiskiuka , kad pakartotinai dalyvauju loterijoj, kosa issaugojus turiu, eina sau kaip gaila tu kur galvojo , kad atrinkti jau.

Jo ir as gavau, kad tipo tie kas laimejo, nelaimejo, ir atviksciai smile.gif idomiai cia, na belieka sulaukti liepos 15 d smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dulke @ 2011 05 19, 12:09)
Man kaip ir nera svarbu gauti ji, nes nieko neismeciau, bet
atrodo va gausiu tai busiu rami, kad anketa neatmesta ir
pan. Psichologiskai tik ramiau, butu ir tiek  mirksiukas.gif

Juk tas pakartotinas siuntimas nieko neparodo, kad anketa neatmesta, užpildyta teisingai ir pan. rolleyes.gif Jie gi visų 15 ar kiek ten milijonų paraiškų neperžiūrėjo, tik išsiuntinėjo kodus visiems, kaip ir tą dieną, kai paraiška buvo paduota ir tiek.
Kai jau laimėtojus atrinkinės, tada tikrins, ar pagal taisykles užpildyta anketa, ar žmogus atitinka reikalavimus ir pan. Psichologiškai gal ir ramiau, bet realiai tai nieko nereiškia. Vėl tas pats kompiuteris automatiškai laišką nusiuntė ir viskas.

O tiems, kas netiki, jog tai loterija- kai nori, tai savo nuomonę gali bet kaip pagrįsti, nežiūrėdamas į faktus rolleyes.gif Teorijų galima kokių tik nori susikurti. Bet kandidatus atrenka kompiuteris, nuo jaunų protingų žmonių su keliais aukštaisiais iki neišsilavinusių pensininkų. O kad laimi daugiau jaunų žmonių logiška, nes daugiau jų nori naujo šanso gyvenime ir yra pasiryžę rizikuoti, todėl statistiškai jų daugiau dalyvauja- daugiau ir laimi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 19 gegužės 2011 - 20:42
Aš dabar pozityvų rėžimą įjungus, ir laikau kumščius, kad jie tam tikrą kiekį žmonių, nes tubūt būčiau tobula jiems imigrantė biggrin.gif Galėtų duot, viena kaip pirštas važiuočiau, ne gi gaila biggrin.gif O jei rimtai , yra kur nors šių metų statistika , kas liečia Lietuvą, kiek aplikavo, reikia pažiūrėti realius šansus ?
Atsakyti
QUOTE(Longo @ 2011 05 19, 21:48)
Aš dabar pozityvų rėžimą įjungus, ir laikau kumščius, kad jie tam tikrą kiekį žmonių, nes tubūt būčiau tobula jiems imigrantė biggrin.gif Galėtų duot, viena kaip pirštas važiuočiau, ne gi gaila biggrin.gif O jei rimtai , yra kur nors šių metų statistika , kas liečia Lietuvą, kiek aplikavo, reikia pažiūrėti realius šansus ?

gavau ir as laiskiuka thumbup.gif o kazkur skaiciau, kad lietuviu neva siemet dalyvavo apie 12 tukst., o vietu skirta maziau nei 200. Bet cia pliatku lygyje viskas biggrin.gif
Atsakyti
O siaubas , bloga statistika smile.gif Na tikiuosi žaibas trenks į tą pačią vietą 2kart, savo nusivylimą dėl to, kad laimėjau, o po 2 sav. jau nebelaimėjau užmiršau, abydna, bet, yra kaip yra. Kodą buvau išsaugojus tai man dabar ramios dienos, tiesa ir man jį šiandien ryte atsiuntė. O visame tame jų klausimų-atsakymų lape galėjo būti ir toks "Why did we fail" smile.gif
Atsakyti
prisigalvja cia tu naujoviu , su savo tom sistemom ir paskui iseina tokios nesamones.
Atsakyti
as dar negavau unsure.gif ar yra dar negavusiu g.gif
Atsakyti
Vakar apie pietus gavaom laiskiukus ir mes su vyru(10 minuciu skirtumu) Pildem kelios dienos iki loterijos pabaigos
Atsakyti
Yra yra smile.gif negavau ir as 4u.gif nepergyvenkit taip ...Dream... gausim! drinks_cheers.gif
Atsakyti