Labai aciu visoms

Kokia idomi ir reikalinga visu patirtis.
paukste, tai zinoma jeigu issiseje ir daug tai sitas metodas netiks. Bet ziurek wetra raso apie 8 mm. Ar tai didele? cia seip klausimelis
nida44, priemone agresyvi, bet bent duodanti koki sansa. Nu as taip suprantu gyvenima
Patriccija, kaip gyveni? Kur tu, kva-kva
Pas mane kaip ir remisija. Liepos 25 eisiu KT kruties, plauciu, kepenu, kiausidziu. Darys labai dideli kraujo tyrima, markeri. O rugpjucio 8 pas onkologe.Vel galvos ka cia nuveikus.
Nuo siandien pradedu spec maitinimosi programa: visokiu rusiu koses ant vandenuko, darzoviu nuoviras, vaisiu ir uogu tik sultys ir tas soduotas vanduo ( ne soduotas, bet sarminis

, pamirsau

).po 2 savaiciu, kai nurims susiaudrines (idomu no pasiuto

) zarnynas valysim kepenis (sonografijoj matyt kad jos sviesesnes uz inksta, sako riebios) ir vel bus koks pratesimas. Cia rusiskai gerai skamba: ja trebuju prodolženije banketa
Viska rasysiu, kad jus irgi zinotumet.
Del koju sanariu skausmu uzsirasiau pas ortopeda, rugsejo pradzioj eilute. Bet be kokio gydymo tai is ten manes tegu ne nebando krapstyt.
Siandien mano svecias pasakojo, kaip Lietuvoj visada duoda ir ji (turi rimta liga) ir jos mama (sirdininke) gydytojams pinigu. Sakau kam duodi? kad paskirtu gydyma. Klausiu, o tai ko ten eini? Kad paskirtu gydyma. O tai ko daktare ten sedi? Kad paskirtu gydyma

O uz ka alga gauna?Sako zinai yra STAVKE 100lt ir visi duoda, bandziau neduot tai baisiai nepatenkintos ir sako, tai ko jus cia atejot, gal cia jum nera jokio pablogejimo? Man truksta zodziu. As su tokiu poziuriu dar nesu susidurus, nors tikiu kad ir cia taip yra. Bet 100 taigi velniskai daug. Pvz. 10 ligoniu per priemima jau 1000 i kisene per diena, tai kam algos reikia, tegul atsisako
Vienzo