As turejau ir SI ir XT, tai jei reiktu pirkt is naujo i XT neziureciau. Man asmeniskai jis is viso nepatiko, o kiti alpsta kokie maclarenai faini. Man ir mano vaikui SI buvo patogesnis. XT pries SI man turejo tik viena pliusa - geresne amortizacija.
Gulima padetis ilgesne pas SI, sedima dalis irgi patogesne vaikui pas SI, nes maclareno sedyne yra trumpesne ir be kieto pagrindo, medziaga ant remo, tai atsisedus ir kojos dumba i pakoji, jei pakojis nuleistas o kojos dar nesiekia pakojo, tada mazesni vaikai gali slysti ir kaboti per klyna. Manvringumas pas SI nesulyginamas su maclareno 8 ratais, 8 ratus pasukti i sona reikia biski daugiau jegos nei SI.
Jei lyginti mano turetu XT ir SI (skirtingu metu medziagos skiriasi, todel apie visus nekalbu) medziagas, tai SI buvo geresne teplumo prasme. XT paseiliojai arbata pataskei liko plemai, SI jokiu plemu ar nesvarumu nebuvau net pastebejus.
Pirkiniu krepsys pas SI geresnis patogesnis.
Tik va jei vaiko gabaritai siekia 14-15 kg, SI vaziuos jau sunkiau ir gali sedyne atrodyti per pecius siauroka. Iki kokiu 1.5 m. tai idealiai turi tikt. Aisku kiti vazineja ir didesni, bet tai vel labai individualiai kiekvienas i daiktus ziurim.
Zodziu as uz PP
Gulima padetis ilgesne pas SI, sedima dalis irgi patogesne vaikui pas SI, nes maclareno sedyne yra trumpesne ir be kieto pagrindo, medziaga ant remo, tai atsisedus ir kojos dumba i pakoji, jei pakojis nuleistas o kojos dar nesiekia pakojo, tada mazesni vaikai gali slysti ir kaboti per klyna. Manvringumas pas SI nesulyginamas su maclareno 8 ratais, 8 ratus pasukti i sona reikia biski daugiau jegos nei SI.
Jei lyginti mano turetu XT ir SI (skirtingu metu medziagos skiriasi, todel apie visus nekalbu) medziagas, tai SI buvo geresne teplumo prasme. XT paseiliojai arbata pataskei liko plemai, SI jokiu plemu ar nesvarumu nebuvau net pastebejus.
Tik va jei vaiko gabaritai siekia 14-15 kg, SI vaziuos jau sunkiau ir gali sedyne atrodyti per pecius siauroka. Iki kokiu 1.5 m. tai idealiai turi tikt. Aisku kiti vazineja ir didesni, bet tai vel labai individualiai kiekvienas i daiktus ziurim.
Zodziu as uz PP

QUOTE(gitulia @ 2012 01 31, 14:11)
As turejau ir SI ir XT, tai jei reiktu pirkt is naujo i XT neziureciau. Man asmeniskai jis is viso nepatiko, o kiti alpsta kokie maclarenai faini. Man ir mano vaikui SI buvo patogesnis. XT pries SI man turejo tik viena pliusa - geresne amortizacija.
Zodziu as uz PP
Zodziu as uz PP

Aciu

Cia buvo pasvarstymu apie si kietuma. Na kadangi buvau vaiku parduotuvej,tai is nupusimo panagrinejau ir juos. Tai jo vaziuokle tikrai kietesne uz P3 ir uz swich easy drive. Tai tai mamai kuri norejo si 3 men kudikiui,tikrai jo nerekomenduociau. Si ir lipa ant bordiuro lengvai,nes amortizacija prasta. O p3 reik koja primint,del amortizacijos. Bet maziukui visaģ p3 yra geriau,nes minksciau vaziuoja. Cia tuo atveju jei renkates pagr.vezima. Dar paknibinejau swich easy drive (cia jau sau). Nu ten irgi amortikai minkstesni uz si. Tik nesupratau kas minksciau easy drive ar p3. Ir dar ziurejau jane... Nu jie grazus,vaziuokle lengva,bet lopsiai ir sportines sunkios
tai as beveik gailiuos,kad ankstyvam nestume nenusipirkau tiesiog lopsio savo p3 spalvos,kol ju buvo. Ir buciau uzsimetus ant savo shasi,gal tas medziagas nukrapscius. Nes dabar taip iseina kad reik komplekta pirkt vistiek beveik to pacio vezimo. Dar galvoju o gal reikejo lopsinio neparduot,bet esu 100 % tikra,kad buciau tingejus eit su juo i lauka,del to tasymo i II a. O vaiku susilaukt kai isras nano vezima su 25 cm ratais,3 kg svorio ir susilankstanti i rankinuka irgi negalģ. Ar masina pirkt kad butu i ka vezima pasidet. Gal ir prikolas,nusipirksiu graba,pastatysiu i kiema ir vezima laikysiu 

QUOTE(srauni_upe @ 2012 01 31, 14:21)
Si ir lipa ant bordiuro lengvai,nes amortizacija prasta. O p3 reik koja primint,del amortizacijos.
Sitas dalykas ne del amortizacijos sprendzias, o del svorio centro vezime ir remo pasvirimo. Maclarenu amortizacija palyginus tarp skeciu aukstumoje, bet svorio cebtras yra arciau mamos ir remas patogiai pasvires, tai jis ant bordiuru uzskrenda. PP svorio centras yra arciau priekiniu ratu ir zemiau, tai jis priklijuotas prie zemes ir keliasi sunkiau. Bet tie kurie lipa ant bordiuru lengvai, lengviau ir virsta kai uzkabini kokia tase ant rankenu (turiu omenyje tuscia vezima be vaiko). Maclarenai virsta nuo nesunkaus rankinuko, o peg peregai stovi su visais rankinukais kaip ikalti.

QUOTE(veiva @ 2011 05 20, 23:14)
Sveikos, gal zinote kiek Kotrynoke Peg perego Pliko P3 kainuoja ? Ju puslapyje skaiciau kad akcija, tai idomu kiek cia gautusi su nuolaida 20 proc 

Labas,
Jei neklystu apie 1700-1800 cia be auto kedutes, nes teko nesenai pirkt tai lyg tokia kaina

Papildyta:
QUOTE(Dain@ra @ 2012 01 30, 19:28)
Manau maximos maisa gali ant rankenos kabint.. aisku ne 20 kg, nes jau stumt bus nepatogu, bet siaip patogu tos rankenos, ant abieju gali prisikabint maiseliu ir rankiniu

Gaila,kad dar mažai mamų kurios tą easy drive naudoja, nes nu grįžau namo, man amno P3 vistiek toks minkščiausias - paslankiausias pasirodė
Nu rimtai man jis idealus. Tai dabar nežinau kuri važiuoklė geriau jei lopšį dėt, kaip mano, ar kaip easy drivo... nes pas mane esmė, kad sėdynė nuo rėmo nenusiima. Tai važiuot su vienokios spalvos lopšiu ir kitokios spalvos ištiesta sėdyne, kažkaip be ryšio kaip čigonka.

QUOTE(Aura_K @ 2012 01 31, 15:11)
Manau maximos maisa gali ant rankenos kabint.. aisku ne 20 kg, nes jau stumt bus nepatogu, bet siaip patogu tos rankenos, ant abieju gali prisikabint maiseliu ir rankiniu 

rankena istisine

QUOTE(Dain@ra @ 2012 01 31, 15:23)
vat a6 ir neapsisprendžiu dėl važiuoklės.... nes ant p3 važiuoklės su ragais apkraunu puikiai maišais ir pasikrovus ko tik noriu stabilia važiuoju. Bet važiuot su ragais ir žioplelę vestis,čia jau idomiau...
man vienareiksmiskai patogiau istisine rankena. jei dar kazka uz rankos vestis, tai is viso be kalbu istisine. Del maisu kabinimo, jei tai yra patogu ir yra poreikis, an istisines rankenos galima isigyti viosokiu karabinu, akbliuku ir panasiu dalyku. Ju yra tarp vezimu aksesuaru ebay ir kt pardese pilna.
va radau forumą aoie easy driwe
http://forum.materin...w...5950&st=500
pati rusiškai skaitau lėtai kaip hieroglifais bet vis naudingos info yr
Papildyta:
apsisysiosiu iš juoko, na rūsaitė nebūtų rūsaitės
Va jum dėl pirkinių prekšio kažkas siūlo apsisiūti drobe ir taip galima kelias bonkes alaus vežtis
http://forum.materin...w...5950&st=500
pati rusiškai skaitau lėtai kaip hieroglifais bet vis naudingos info yr
Papildyta:
apsisysiosiu iš juoko, na rūsaitė nebūtų rūsaitės

Va mamytes matau renkasi tarp tu paciu vezimeliu kaip ir as.Na niekaip neapsisprendziu kuri peg perego pirkti
Labai patinka tas drive su istisine rankena o ir nauji pasirode atrodo smagus,bet va skaiciau ,kad vaziuot ne kas ( cia kazkuri mamyte sake,kad daugiau sio nepirktu) ar peg perego pliko p3.Gal kazkuri mamyte abu yra isbandzius ir gali padet apsisprest
Nes metausi tarp vezimu,keiciu,nes ne vienas neitinka
Dabar uzsikabinus ant peg perego bet neisirenku