Įkraunama...
Įkraunama...

Peg Perego

QUOTE(garbane99 @ 2012 02 01, 12:20)
O apie Jane Nomad  vežimą iš vis nesu nieko girdėjusi  g.gif O kas gamintojas? O kokia kaina naujo ir kur būtų galima nusipirkti?  Ačiū  rolleyes.gif

Isivesike you tube jane nomad ir paziurekite filmuka apie vezima.Man "Vaikutyje" sake,kad Nomad modeliu jau nebegamina.
Atsakyti
Tikrai tas pigumas salyginis dalykas, kai vieni komplektuoja su tasem, apsaugom nuo lietaus, uodu, koju uzklotais, o kiti gamintojai visa tai siulo atskirai ir kiekvienas priedas 100 lt, 200 lt. biggrin.gif

Bet tikrai kokios jus smulkutes, smagu jums, visi vezimai jums tinkami biggrin.gif ne tai kaip mums, gal dar kazko ir noretumem,. bet tas per mazas, tas per trumpas, tas is viso per siauras lotuliukas.gif
Atsakyti
Kovo men mano vaikui bus 8men. Ar mums pavariui, vasarai ir rudeniui tiktu Peg Perego pliko3? Ar geriau pav.SI?
Atsakyti
QUOTE(tulpe5 @ 2012 02 01, 11:49)
Kovo men mano vaikui bus 8men. Ar mums pavariui, vasarai ir rudeniui tiktu Peg Perego pliko3? Ar geriau pav.SI?

Aš dukrą į P3 persodinau, na tiksliau perguldžiau, kai jai buvo 5 mėn. Kai tyčia buvo gegužė o guldymas į lopšį buvo lydimas rėkimu.
P3 vežimas "minkštesnis" - Si kaip supratau lengvesnis ir lengviau valdomas smile.gif

Gitulia aha tikrai puiku, kai viskas tinkama, kas daug maž pagal amžių paskaičiuota smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 01 vasario 2012 - 11:55
QUOTE(srauni_upe @ 2012 02 01, 12:54)
Aš dukrą į P3 persodinau, na tiksliau perguldžiau, kai jai buvo 5 mėn. Kai tyčia buvo gegužė o guldymas į lopšį buvo lydimas rėkimu.
P3 vežimas "minkštesnis" - Si kaip supratau lengvesnis ir lengviau valdomas smile.gif

Gitulia aha tikrai puiku, kai viskas tinkama, kas daug maž pagal amžių paskaičiuota smile.gif

Na, geriausia ,turbut , nuvaziuoti i parduotuve su vaiku ir pasimatuoti.Mums 6,5 men. sveraim 9,5kg .Dar yra laiko, iki pavasario-apsispresim kaip nors , koki vezima pirkti smile.gif .Kolkas vazinejam su X lander ,jokiu problemu, per sniega- pats tas smile.gif
Atsakyti
gal kas matete realybe spalva siti vezimo kaip atrodo. Ar grazi? Nes mastau tokia spalva pirkti, tik nezinau kaip atrodo
http://www.jusuvaiku...h...rt&Itemid=1
Atsakyti
QUOTE(_Aushra_ @ 2012 02 01, 12:07)
gal kas matete realybe spalva siti vezimo kaip atrodo. Ar grazi? Nes mastau tokia spalva pirkti, tik nezinau kaip atrodo
http://www.jusuvaiku...h...rt&Itemid=1

As maciau,na netoli manes viena mamyte su siuo vazineja tai sakyciau spalvos atitinka kaip ir paveiksleli ax.gif Na gal ta salotine tokia sodresne man bent atrodo g.gif
Atsakyti
o kaip su easy drive daliu tvirtinimusi? ar lopsys, autokede fiksuojasi tiesiai ant remo, ar adapterius deti? g.gif
Atsakyti
Turiu aš tokį vežimaitį http://www.bimbomark...oppy-P18646.htm ir iki šiol nelabai suprantu geras jis ar nelabai lotuliukas.gif neturiu su kuo palyginti, tik va autokėdutė man labai nepatiko, kaip naujagimiui man pasirodė gan stati doh.gif tai taip ir nepanaudojau, nuolatos vežiodavau lopšyje smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avietytė: 01 vasario 2012 - 12:21
QUOTE(garbane99 @ 2012 02 01, 11:20)
O apie Jane Nomad  vežimą iš vis nesu nieko girdėjusi  g.gif O kas gamintojas? O kokia kaina naujo ir kur būtų galima nusipirkti?  Ačiū  rolleyes.gif

Na kiek spėjau paskaitinėti apie Jane vežimus, tai supratau, kad jie tikrai yra ne iš lengvųjų, o aš ieškau tikrai nesunkaus, kad galėčiau, pvz>: vienoje rankoje vaiką laikyti, o su kita ranka sulankstyti vežimą ir įdėti į bagažinę. Kaip manote, ar būna tokių vežimų? blush2.gif Žiemai naudosiu tą kurį ir turiu, tai i'coo "sunkenybę". Tad čia kaip ir pavasariui norėčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hellada9 @ 2012 02 01, 12:10)
Srauni upe sakei tavo mergyte jau virs 2 jei gerai supratau o ji telpa plio p3? O gal gyvai matei drive jo sedyne tokia pati plocio? g.gif

Drive sedyne tikrai plati, bent jau mano 15 kg tilpo laisvai ir dar vietos liko..
Atsakyti
QUOTE(Dain@ra @ 2012 02 01, 12:16)
o kaip su easy drive daliu tvirtinimusi? ar lopsys, autokede fiksuojasi tiesiai ant remo, ar adapterius deti?  g.gif

tiesiai ant rėmo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Avietytė @ 2012 02 01, 12:19)
Turiu aš tokį vežimaitį http://www.bimbomark...oppy-P18646.htm ir iki šiol nelabai suprantu geras jis ar nelabai  lotuliukas.gif  neturiu su kuo palyginti, tik va autokėdutė man labai nepatiko, kaip naujagimiui man pasirodė gan stati  doh.gif tai taip ir nepanaudojau, nuolatos vežiodavau lopšyje  smile.gif

O man patiko kad i ja tikrai vaikas telpa iki rekomenduojamo amžiaus, iki kurio reik vežt veidu į galą smile.gif
Atsakyti