Gal kas galit pasakyti ar peg perego si turi analogą tarp mamas and papas?

Sveikos mamytės. Nusipirkau Peg perego pliko p3 ir nusivyliau, nes niekaip neužlipame ant bardiūrų.
Ar kas nors susidūrė su tokia probelma?
Kažin o kaip būtų su Peg perego Si? Gal šis modeliukas geriau lipa? Būkite geros, pasidalinkite patirtimi, nes nežinau ką daryti, parduočiau ir pirkčiau kitą

QUOTE(garbane99 @ 2012 03 14, 18:04)
Sveikos mamytės. Nusipirkau Peg perego pliko p3 ir nusivyliau, nes niekaip neužlipame ant bardiūrų.
Ar kas nors susidūrė su tokia probelma?
Kažin o kaip būtų su Peg perego Si? Gal šis modeliukas geriau lipa? Būkite geros, pasidalinkite patirtimi, nes nežinau ką daryti, parduočiau ir pirkčiau kitą 

Taip pp3 ant bordiuro lipa koja uzdejus ant gale esanciu pasilipimu ar kaip ten pavadint

QUOTE(Hellada9 @ 2012 03 14, 18:26)
Taip pp3 ant bordiuro lipa koja uzdejus ant gale esanciu pasilipimu ar kaip ten pavadint
uztat man ir npatiko
po menesio pardaviau,kazkaip man jis nelipo o kitiems sako
tik reikia iprast 

O kokį tuomet nusipirkote kitą?

QUOTE(garbane99 @ 2012 03 14, 18:29)
likau prie muros kol kas jis didelis ir sunkus,bet vaziavimas idealus

Ačiū Jums už info, bet tikrai jeigu pirks parduosiu aš tą Peg perego. Kažkaip akys dar krypsta į Jane carera, bet jo realiai nemačiusi esu. Dabar turiu I'coo, tai su juo važiavau kaip su tanku, na bet kai vakar pabandžiau peg perego, na tikrai susinervinau

siandien isodinus vaika parduotuvej isbandziau ta lipa, tikrai nekoks, su kojos pagalba manau viskas ok, del to ir nusisziurejau switcha
QUOTE(garbane99 @ 2012 03 14, 18:57)
Ačiū Jums už info, bet tikrai jeigu pirks parduosiu aš tą Peg perego. Kažkaip akys dar krypsta į Jane carera, bet jo realiai nemačiusi esu. Dabar turiu I'coo, tai su juo važiavau kaip su tanku, na bet kai vakar pabandžiau peg perego, na tikrai susinervinau 

dekit skelbima aisku,kad nupirks ,nes kitiems jis labai patogus.Va mano drauge is manes nusipirko ir laiminga varineja

QUOTE(jubrazu-driuke @ 2012 03 14, 19:01)
siandien isodinus vaika parduotuvej isbandziau ta lipa, tikrai nekoks, su kojos pagalba manau viskas ok, del to ir nusisziurejau switcha
o switcas gerai lipa

QUOTE(Danguoliukas33 @ 2012 03 14, 20:00)
su vaiku kilnojas geriau

Šiaip net switch easy drive rekomenduojama pagelbėt koja. Aišku tas lipimo lengvumas ir nuo vaiko svorio priklauso

O mes su savuoju PP Switch puikiai uzlipam ir nulipam nuo bordiuru.
Ir laiptais kuo puikiaisiai nuriedam, zodziu, man tai jis liuxiskas.