Įkraunama...
Įkraunama...

Peg Perego

Gal kas galit pasakyti ar peg perego si turi analogą tarp mamas and papas? ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės. Nusipirkau Peg perego pliko p3 ir nusivyliau, nes niekaip neužlipame ant bardiūrų. verysad.gif Ar kas nors susidūrė su tokia probelma? ax.gif Kažin o kaip būtų su Peg perego Si? Gal šis modeliukas geriau lipa? Būkite geros, pasidalinkite patirtimi, nes nežinau ką daryti, parduočiau ir pirkčiau kitą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane99 @ 2012 03 14, 18:04)
Sveikos mamytės. Nusipirkau Peg perego pliko p3 ir nusivyliau, nes niekaip neužlipame ant bardiūrų.  verysad.gif Ar kas nors susidūrė su tokia probelma?  ax.gif  Kažin o kaip būtų su Peg perego Si? Gal šis modeliukas geriau lipa? Būkite geros, pasidalinkite patirtimi, nes nežinau ką daryti, parduočiau ir pirkčiau kitą  blush2.gif

Taip pp3 ant bordiuro lipa koja uzdejus ant gale esanciu pasilipimu ar kaip ten pavadint g.gif uztat man ir npatiko schmoll.gif po menesio pardaviau,kazkaip man jis nelipo o kitiems sako thumbup.gif tik reikia iprast ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hellada9 @ 2012 03 14, 18:26)
Taip pp3 ant bordiuro lipa koja uzdejus ant gale esanciu pasilipimu ar kaip ten pavadint g.gif  uztat man ir npatiko schmoll.gif  po menesio pardaviau,kazkaip man jis nelipo o kitiems sako thumbup.gif  tik reikia iprast ax.gif

O kokį tuomet nusipirkote kitą? blush2.gif Patarkite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane99 @ 2012 03 14, 18:29)
O kokį tuomet nusipirkote kitą?  blush2.gif  Patarkite  4u.gif

likau prie muros kol kas jis didelis ir sunkus,bet vaziavimas idealus thumbup.gif o sportinuka gal Quinny zapp exstra g.gif bet nebandzius ir kol kas nezinau....tik tiek maziukas kokiom kelionems gal nieko,na patart sunku ,nes kiekvienai mamytei kitas patinka ir pp3 daug mamyciu dievina o man ne schmoll.gif
Atsakyti
Ačiū Jums už info, bet tikrai jeigu pirks parduosiu aš tą Peg perego. Kažkaip akys dar krypsta į Jane carera, bet jo realiai nemačiusi esu. Dabar turiu I'coo, tai su juo važiavau kaip su tanku, na bet kai vakar pabandžiau peg perego, na tikrai susinervinau verysad.gif
Atsakyti
siandien isodinus vaika parduotuvej isbandziau ta lipa, tikrai nekoks, su kojos pagalba manau viskas ok, del to ir nusisziurejau switcha
Atsakyti
QUOTE(garbane99 @ 2012 03 14, 18:57)
Ačiū Jums už info, bet tikrai jeigu pirks parduosiu aš tą Peg perego. Kažkaip  akys dar krypsta į Jane carera, bet jo realiai nemačiusi esu. Dabar turiu I'coo, tai su juo važiavau kaip su tanku, na bet kai vakar pabandžiau peg perego, na tikrai susinervinau  verysad.gif

dekit skelbima aisku,kad nupirks ,nes kitiems jis labai patogus.Va mano drauge is manes nusipirko ir laiminga varineja thumbup.gif apie jane carera nieko nezinau ,net nesidomejau kazkodel nemieli jie man irgi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jubrazu-driuke @ 2012 03 14, 19:01)
siandien isodinus vaika parduotuvej isbandziau ta lipa, tikrai nekoks, su kojos pagalba manau viskas ok, del to ir nusisziurejau switcha

o switcas gerai lipa bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2012 03 14, 20:00)
o switcas gerai lipa  bigsmile.gif

su vaiku kilnojas geriau smile.gif
Atsakyti
Šiaip net switch easy drive rekomenduojama pagelbėt koja. Aišku tas lipimo lengvumas ir nuo vaiko svorio priklauso cool.gif
Atsakyti
O mes su savuoju PP Switch puikiai uzlipam ir nulipam nuo bordiuru. biggrin.gif Ir laiptais kuo puikiaisiai nuriedam, zodziu, man tai jis liuxiskas. thumbup.gif
Atsakyti