Savim, kaip saliku veleja esu labai nusivylus. Kaltinu netinkamas patalpas, apsvietima... Nors matyt pati kalta. Na bet guodziuosi, kad rudeni du gerus salius esu padarius. Gal kaime kitaip eisis.
Kad būna ir veltų kojinių. Kažkaip akyse man iškyla kažkada labai seniai g00te's veltos kojinės iki kelių ir velti kedukai, tokie salotiniai-balti-gelsvi.
Jetus, kaip jūs to broko taip mažai turit - tai nesuprantu. Pas mane tai žiauriai jo daug. Bent kas nepatinka iš kart į broko maiša eina.
Galiu padovanot, tik siųst tingiu...
Jau parodziau galit ait paziuret. Nu ta su linu, o to "odino" dalyko tai temos neatrandu kur kist. Prie saliku netinka.
blansyte[B] brokas yra brokas. Tai per plonos, tai guzuotos, tai negrazios. Biski geda ir rodyt kai kurias, tai taip ir tuno spintoj maise. Jei kas noretu - mielai atiduociau.
Padovanosi broką, paskui rašys SM, kokias baisias tapkes ji velia A kokie ten jūsų dydžiai, gal ir padoresnių kokių yra, jei pažadat dovanotam arkliui į dantis nežiūrėt
as mielai nesiociau ir broka,man bele tik kojytems but silta ,nes jos sala nuolat ,o pati velti mat nemoku ,nu nebent tik salikelius. O SM rasyciau ,tiktai ,kaip man dabar smagu su Besijuokiancios tapukem..o mano koja 37-38,bet ir 39 nebrokiju ,nes megstu laisvai slapseti
as mielai nesiociau ir broka,man bele tik kojytems but silta ,nes jos sala nuolat ,o pati velti mat nemoku ,nu nebent tik salikelius.
O SM rasyciau ,tiktai ,kaip man dabar smagu su Besijuokiancios tapukem..o mano koja 37-38,bet ir 39 nebrokiju ,nes megstu laisvai slapseti