Įkraunama...
Įkraunama...

Griežimas dantimis - bruksizmas

Mano vaikas irgi naktimis griežia doh.gif net nežinau ką reiktu daryti, gal tikrai kokia nervinė problema g.gif reiktu gal kokios arbatėlės pagert g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivonadaniel @ 2008 10 20, 22:59)
Mano vaikas irgi naktimis griežia doh.gif net nežinau ką reiktu daryti, gal tikrai kokia nervinė problema g.gif reiktu gal kokios arbatėlės pagert g.gif

Yra fantastiskas sprendimas, ir tik uz 19,98 lt, ir tik pas mane. Stebuklingas buteliukas stebuklingos medziagos, kuri vadinasi cianoakrilatas, kuria uztepam ant dantu, sukandam ir ilgam pamirstam apie griezima dantimis smile.gif
Skubekite pirkti, prekiu kiekis labai ribotas biggrin.gif

user posted image

PS. Man siandien smagu, rimtu patarimu duoti negaliu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo UnknownUser: 20 spalio 2008 - 22:41
QUOTE(UnknownUser @ 2008 10 20, 23:39)

PS. Man siandien smagu, rimtu patarimu duoti negaliu smile.gif

Tai ir drožk iš čia su savo nevykusiais bajeriais g.gif
Atsakyti
yra dedamos kazkokios ploksteles, ar gumeles nzn tiksliai ax.gif
zinau kad ortodontai deda. VIC'e tikrai deda. drinks_cheers.gif
Jos dedasi nakciai ir tipo negali dantys slidineti ir negriezi dantimis o veliau atpranti 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
tokiu atveju daroma bruksizmo kapa nakčiai... ją įsidedi kad griežiant dantimis nenusitrintų dantų kandamieji kraštai, nenuskiltų emalis. ji yra individuali, reik nuimti atspaudus ir pagal juos gaminama laboratorijoje.
Atsakyti
QUOTE(viktory @ 2008 11 16, 11:30)
tokiu atveju daroma bruksizmo kapa nakčiai... ją įsidedi kad griežiant dantimis nenusitrintų dantų kandamieji kraštai, nenuskiltų emalis. ji yra individuali, reik nuimti atspaudus ir pagal juos gaminama laboratorijoje.

Vaikui huh.gif?
Atsakyti
gal yra ir kažkoks gydymas susijęs su nervais, aš nežinau tos griežimo priežasties. bet šiaip daroma visiems, na kiek žinau tai tikrai neskausminga. jų net būna gražių, spalvotų.
Atsakyti
QUOTE(viktory @ 2008 11 16, 12:38)
gal yra ir kažkoks gydymas susijęs su nervais, aš nežinau tos griežimo priežasties. bet šiaip daroma visiems, na kiek žinau tai tikrai neskausminga. jų net būna gražių, spalvotų.

Aš nežinau ar tai tiesa bet liaudyje sakoma jeigu vaikas griežia dantimis tai reiškia kad tūri kirmėlių.
Atsakyti
QUOTE(Alantė @ 2008 11 16, 13:18)
Aš nežinau ar tai tiesa bet liaudyje sakoma jeigu vaikas griežia dantimis tai reiškia kad tūri kirmėlių.

O jūs ta liaudim pasitikit bigsmile.gif ? Gal vistik tyrimus paprasčiau padaryt cool.gif
Atsakyti
saip yra nemazai neigaliu vaikiuku, kurie grezia dantimis, o jiem kazkaip neskilineja dantys taip greit nuo tu grezimu, tai nezinau ar cia susije g.gif
Atsakyti
Ir mane is proto baigia isvaryt dukrytes dantu griezimas. Prigasdino mane su tom kirmelem. Bet ji pradejo griezt kaip tik tada, kai isdygo virsutiniai dantys. Gal rimtai atrado, nauja garsa ir dabar linksminasi g.gif Eisim pas gydytoja kita savaite, reiks pakalust kas cia su mano vaiku darosi. Ji griezia tik diena, o nakti siaip nemiega, muistosi, verkslena. Net nezinau ka galvot, gal rimtai kirmeles puola verysad.gif
Atsakyti
čia priklauso nuo genų labai daug kas, nes yra žmonių kuriems dantys savaime trupa net griežti nereikia... bet manau laikui bėgant net stipriausias dantų paviršius gręžiant apsitryna.
Atsakyti