Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...,Greit vasara :)

QUOTE(smilga1972 @ 2011 05 22, 14:56)
P.S. Siaubingai nenoriu eiti į darbą, nes įtampa dėl atleidimų neapsakoma (iš kolegių pusės, ne iš valdžios)  doh.gif  verysad.gif ...

Puikiai tave suprantu, nes ir pas mus tokia situacijai jau keli metai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 22 gegužės 2011 - 13:14
Pas mus irgi ne pirmi metai, bet anksčiau viskas buvo kažkaip tyliau, o dabar tiesiog pirštais baksnoja ir už nugaros kuždasi, kad neteisingai kažką atleidžia blink.gif ir išeiti turėčiau aišku aš doh.gif
Atsakyti

P.S. Siaubingai nenoriu eiti į darbą, nes įtampa dėl atleidimų neapsakoma (iš kolegių pusės, ne iš valdžios) doh.gif verysad.gif ...
[/quote]
Užjaučiu, nėr blogiau kai įtampa tarp kolegiu, nežinai nė kam ką pasakyti, nei ko klausyti
Atsakyti
[quote=viga,2011 05 22, 17:18]
P.S. Siaubingai nenoriu eiti į darbą, nes įtampa dėl atleidimų neapsakoma (iš kolegių pusės, ne iš valdžios) doh.gif verysad.gif ...
[/quote]
Užjaučiu, nėr blogiau kai įtampa tarp kolegiu, nežinai nė kam ką pasakyti, nei ko klausyti
[/quote]
drinks_cheers.gif būtent. Visur tik apkalbos, nežinai, su kuo ir apie ką kalbėtis, kad neužkliūtum doh.gif . Siaubas kažkoks. Negali normaliai dirbti, o turi raminančius vaistus gerti, kad užbaigtum mokslo metus doh.gif . Gerai, kad nedaug liko, o birželio vidury skrendu su savo atžalėlėm į Niujorką trim savaitėm pas mano broliuką thumbup.gif , pailsėsiu mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 22 gegužės 2011 - 16:22
QUOTE(zuzanele @ 2011 05 22, 08:01)
Su ketvirtokais ruošiat ir Šeimos šventę, ir Išleistuves? blink.gif Juk tai labai didelis krūvis tiek mokytojai, tiek vaikams, nes šventės eina viena po kitos vos kelių savaičių tarpu. Pas mus su ketvirtokais ruošiama tik Išleistuvių programa, o ir jai pakankamai skiriam laiko. Pradedam ruoštis jau prieš kelis mėnesiu, nes tai labai atsakingas renginys ir jame visada būna daugiausia žmonių doh.gif

Šeimos šventė buvo visos mokyklos (pas mus vidurinė), bet organizavom mes dvi pradinukės. Daugiausiai ir mūsų vaikų numerių buvo. Išleistuvės labai nesureikšminamos nes yra 12-okai, vyksta tik pradinukų rate. Bet labai jau vaikai noriai ruošiasi, dalyvaus ir tėveliai, seneliai.
Papildyta:
. Gerai, kad nedaug liko, o birželio vidury skrendu su savo atžalėlėm į Niujorką trim savaitėm pas mano broliuką thumbup.gif , pailsėsiu mirksiukas.gif .
[/quote]
Tai smagu, nors tai guodžia thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2011 05 21, 21:06)
Sveikos kolegės,
Pasidalinkite patirtimi, kaip pildote mokinių pasiekimų aprašus. Ar pildote visų klasių ar tik 2,4 kl. Mes pildysime visų klasių ir smulkiai išskirsime gebėjimus, nors manau, kad tai tik popierizmo reikalas.

mes pildome ir antroku ir ketvirtoku.kazkur buvau imetus i pasta kokius pildome aprasus ketvirtokams
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2011 05 22, 16:22)
Pas mus irgi ne pirmi metai, bet anksčiau viskas buvo kažkaip tyliau, o dabar tiesiog pirštais baksnoja ir už nugaros kuždasi, kad neteisingai kažką atleidžia  blink.gif  ir išeiti turėčiau aišku aš  doh.gif

Mūsų mokykloje tikriausiai jau kokie 5 metai tokia įtampa kasmet. Visada išeinam atostogauti, o kai grižtame, paskutinę savaitę laukia nemaloni naujiena. Visą vasarą esi nežinioj sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 22 gegužės 2011 - 18:33
QUOTE(linius @ 2011 05 20, 19:07)
Labas vakaras,

gal turit kokia minti, ka galetu pirmokai padovanoti dvyliktokams Paskutinio skambucio proga? (Moliniu varpeliu, angeliuku ir drambliuku nesinori jau ...) Busiu dekinga uz pasufleravima smile.gif

Man tai labai patiko varpeliai, kurie yra oaste ikelti, kitramet mes, kai busim pirmokai, tikrai tokius darysim 12okam.

Laba diena 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(smilga1972 @ 2011 05 22, 13:56)

P.S. Siaubingai nenoriu eiti į darbą, nes įtampa dėl atleidimų neapsakoma (iš kolegių pusės, ne iš valdžios)  doh.gif  verysad.gif ...

Oi, oi, kaip tai pažįstama verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(b.s @ 2011 05 22, 19:32)
Mūsų mokykloje tikriausiai jau kokie 5 metai tokia įtampa kasmet. Visada išeinam atostogauti, o kai grižtame, paskutinę savaitę laukia nemaloni naujiena. Visą vasarą esi nežinioj  sad.gif

Kaip gi taip galima?? Juk ispejima turi darbuotojas gauti bent pries du men, jei turi vaiku tai berods net pries keturis men g.gif
Papildyta:
As vis suku galva, ka reiks kalbet per dvyliktoku paskutini skambuti unsure.gif Yra minciu nuskanuot nuotraukas , kai jie buvo pradinukai ir jiens parodyt, bet kaip cia iki to privest, kaip pristatyt nuotraukas, gal patarsit?? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 05 22, 07:58)
Ieškodama medžiagos apie trupmenas, atradau neblogą puslapį. Nusiunčiau šio puslapio nuorodą į paštą. Ten galima rasti ir daugiau medžiagos susijusios su matematika.

Puiki prezentacija thumbup.gif . Parsisiuntus kaip PowerPointą labai tiks pamokose demonstruot bigsmile.gif .

QUOTE(editaite @ 2011 05 22, 09:48)
mes su ketvirtokais darysime paskutinę pamoką ir paskui eisime į iškylą, dabar drebu, kad tik oras geras būtų

Nuoširdžiai linkiu gero oro user posted image .
Sako, jei ko nors linki tikrai nuoširdžiai, tai tikrai pildosi

QUOTE(simba3 @ 2011 05 22, 19:21)
As vis suku galva, ka reiks kalbet per dvyliktoku paskutini skambuti  unsure.gif Yra minciu nuskanuot nuotraukas , kai jie buvo pradinukai ir jiems parodyt, bet kaip cia iki to privest, kaip pristatyt nuotraukas, gal patarsit?? ax.gif

O tu vienai klasei turėsi kalbėt ar salėje visiems g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2011 05 22, 20:47)

O tu vienai klasei turėsi kalbėt ar salėje visiems g.gif ?

Salej visiems unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2011 05 22, 19:52)
Salej visiems  unsure.gif

čia sudėtingiau... kaip aš nemėgstu didelės auditorijos...

bijau, kad visai mintis sujauksiu su savo patarimais... vis vien jau kokias mintis esu suaudus...
Atsakyti
na, salėj su pover point gal per ilgai užsitęs, juk visi nori kuo greičiau baigt, kalbėtojų daug... Tiesiog palinkėjimą gražų ir prasmingą sugalvok, simba, ir viskas. Aš dar kokią dovanėlę įteikiu (praėjusį kartą pirkau mažas raganaites laimei, aišku, mano mokinių tebuvo 3 smile.gif )
Atsakyti