Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...,Greit vasara :)

ziuriu jau apie atostogas snekat.o man dar toli.mes kazkaip pasiskaiciavom kad apsimoka nuo 22d.eiti.tipo prisideda dar dienu.pries atostogas planuojam su kolegem atviru autobusu pasivazineti po vilniu.tai aisku dar toli,nes dabar stovykla ir kruva dokumentu nesutvarkytu, o dar klasej darome remonta, tai reik viska nusikabinti, kad tevams netrukdytu.ech.dar toli vasarele
Papildyta:
QUOTE(Irma.r @ 2011 05 31, 22:18)
Sis pirmoku adaptacijos tyrimas labai patiko ir tevams, jie pamate, kaip jauciasi ju vaikas mokykloje.
Dekoju ir as uz patarimus, palaikyma kai buvo sunku ir dideli patirties lobyna. (deja pakutiniu metu neturiu prisijungimo prie pasto, taip ir nesulaikiau slaptazodzio  verysad.gif ) Geru ir graziu atostogu!

na as ir neturiu paskutinio pasto slaptazodzio.bet nieko tokio.visvien visad uzsuku pasiskaityti, nors kartais ir komentaru nerasau.bet ne vienos dienos nera , kad nepeskaityciau ka rasot.geru atostogu, mergaites biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės. Štai ir aš radau laiko prisėsti. Jau baigėsi visi vargai, bet mums dar darbo bus. Mes ruošiamės akreditacijai, auditui spalio mėnesį, tai kai baigsis visiems pamokos, tai mus dar kankins. Jau ir planus prašo padaryti kitiems mokslo metams. Bet jau atostogos ant nosies, tai ir nuotaika geresnė. Gal kas rytoj būsite seminare apie ,,Šok" serijos vadovėlius? Aš žadu kitais metais dirbti su visu komplektu.
Ačiū visoms už idėjas, labai padėjote bigsmile.gif Ir geros, šiltos vasaros visoms 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras, nuostabiosios kolegės.

QUOTE(b.s @ 2011 06 01, 08:25)
Tiesa, kada einate atostogauti.

Aš atostogauju nuo birželio 20. Būt leidę ir anksčiau, nors posėdis galutinis tik birželio 22. Tik aš jau rugpjūtį dirbu.

QUOTE(zuzanele @ 2011 06 01, 14:30)
Buvau maloniai šiandien nustebinta. Net nesitikėjau. Aplankė buvę mokiniai.

Mane irgi dažnai lanko buvusieji. Ypač, kai ko nesupranta ar nori pasiguost... Ypač bendrabutiečiai po pamokų atskuodžia. Penktokai dar nelabai moka gyvent su klasės vadove. Kai kurie jaučiasi nesuprasti... Kažko neišmokiau... išlepinau...

Mes šiandien su klase ir visais tėvais atšventėm mokslo metų pabaigą ir vaikų gynimo dieną. Buvom ŠTAI ČIA
Jei kam netoli, tai rekomenduoju.
Atsakyti
Na va, pasiruosus sutikt ryt pirmokus 4u.gif
Liks tik 2 dienas stovykloj padirbt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2011 06 01, 19:12)
Na va, pasiruosus sutikt ryt pirmokus 4u.gif

lauksim įspūdžių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2011 06 01, 19:

Buvom [url=http://www.vinetukaimas.lt/)
ŠTAI ČIA[/url]
Jei kam netoli, tai rekomenduoju.

sakykit, ar tam indėnų kaime būtų verta važiuoti su pirmokais? Gal geriau didesni vaikai?

Atsakyti
Sveikos, darbštuolytės thumbup.gif
Prisidedu prie visų atostogų nuotaikos džiaugsmų bis.gif. Palinkėsiu visoms smagių kelionių egypt.gif vacation1.gif vacation4.gif , laiko sau nail.gif , nuotykių tourist5.gif, draugų friends.gif , įvairenybių tease.gif yahoo.gif , kurios padėtų atitrūkti nuo pirmiausia darbo, o po to nuo rutinos ax.gif .
Nors ir retai pasisakau forumuose, bet turiu šiam sambūriui "priekaištų" - pastebėjau, jog vis dažniau, prisijungusi prie šaunių pradinukių, jungiuosi kompiuterį ir lendu į internetą, iškau supermamos forumo, kur plepa "Šauniosios pradinukės". Nieko smagiau neberandu, kaip paskaityti jūsų pokalbius, pasidalinti savo rūpesčiais, išklausyti idėjas ir jas pritaikyti savo darbe. Turiu labai nuoširdžiai padėkoti visoms, nes ax.gif - ne vieną kartą "ištraukėte mane iš bėdos" - paprasčiausiai - savo mintimis. Būtų tiesiog siaubinga, jei šio forumo nebeliktų - trūktų ne tik sukaupto neįkainojamo "turto", bet ir nuoširdaus pasibendravimo. Todėl niekaip negaliu patikėti, jog kažkas sąmoningai naikina tai, kas kaupiama 4u.gif . Vis dar laikausi tos minties - nesugautas ne vagis ax.gif .
QUOTE(tigruole @ 2011 06 01, 18:31)
Gal kas rytoj būsite seminare apie ,,Šok" serijos vadovėlius? Aš žadu kitais metais dirbti su visu komplektu.

O kur šis seminaras bus? Dirbu su šiais vadoėvliais, bet visus intensyviuosius kursus praleidau nestuke.gif ax.gif .

O dėl atostogų. Tai pas mus mokykloje kalbama, kad pradinukėms kaip tik geriau eiti atostogų birželio mėnesį, nes atostoginiai skaičiuojami iš paskutiniųjų darbo mėnesių. Gautųsi kovas, balandis, gegužė. Birželio mėn atlyginimas sumažėja, nes nebemokama už adaptuotus ir kitokie priedai. Aš, asmeniškai, stengiuosi išeiti anksčiau ir grįžti anskčiau. Nes rugsėjo mėn gaunasi ne koks atlyginimas ir iš po vasaros išlaidų labai ilgai laukti normalios algos rolleyes.gif
Visoms gerų atostogų thumbup.gif
Atsakyti
Gal kam idomu (va klaipedike klausia per az), galiu pasidalint mintimis apie pirmaji susitikima su pirmokais.

Rasau cia sutrumpintai, deja neturiu kompiutetinio varianto.

Pradzia. Groja Telebimbam "Peliuku mokykla".
Eilerastukas apie pelyte. I svecius ateina pelyte, bet staiga pabega, gal issigando katinu, o gal bijo eit i mokykla? Vaiku klausiama, ar nori padet pelytei, juk nemokyta negali ji likt. Taip vyksta susipazinimas - kabinsiu ant kaklo pelytes iskirptas is pop, kas mokes uzsirasys vardus, kas ne,as surasysiu, pasikabinsiu ir sau. Jau tada matysiu, kas bent varda moka parasyt. Tada sustosim ratu ir susipazinsim,
Poto jau seka uzduoteles. Pvz gal pelyte pasislepus pievoje? Apsibraizys 4 skrituliukus, iskirps,priklijuos ant balto pop, o tada as i viduriuka surasysiu skaiciukus, kiek ziedlapiu reik pripiest gelytei, tada baifgsime tusuoti pieva.
Gal visu uzduoteliu dabar ir neatkusiu, bet tikrai gali pati pasiieskot iv knygelese.
Dar bus uzduotele, kai prieisim azuola,i azuolo lapukus irasyt raides kurias moka, pievoje suskaiciuot drugelius, giles ir pelytes. Bus uzduotele, kai sasiuvinio lape apibrezta didele gile ir reikia pabaigti rasyt eilutes su rankytes lavinimo pratimukais. Dar 4 eiles ivairiu gelyciu, o prie kiekvienos parasyta, kiek toje eiluteje nuspalvint. Ir dar nameliaii is akmenuku, akmenuku skirtingas skaicius, prie kikeveinos pelyte tupi, reik suskaiciuot, is keliu akmenuku namukas.
Na ir dar jei liks laikas gales paspalvint pelyte, nors labai abejoju ar soesim mes cia viska per 1,5 val.
Darysiu 3 ped pertraukeles.

Stai mazdaug taip atrodys mano pirmaisis susitikimas su pirmokiukais,atleiskit uz klaidas, nes labai skubejau rasydama. biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2011 06 02, 07:21)
Gal kam idomu (va klaipedike klausia per az), galiu pasidalint mintimis apie pirmaji susitikima su pirmokais.

Rasau cia sutrumpintai, deja neturiu kompiutetinio varianto.

Labai labai įdomiai sugalvojai ir daug informacijos gausi wub.gif
Atsakyti
aš irgi jau atsipūtusi- liko tik dienyną pabaigt pildyt ir stovykloje su vaikais užsiimt. Svarbiausia, kad jau turiu laisvo laiko vakare - nebereikia pamokoms ruoštis!
Atsakyti
Labas rytelis visoms,

labai noriu pasiguosti ir pasiklausti busimu ir kol kas dar esamu pirmokiu, kiek jus renkate, rinkote ar rinksite uz pratybu sasiuvinius. Nors pati esu mokytoja, taciau, kai reikalas liecia savo nuosava vaika, tampu jau emocinga mama. Paaiskinsiu del ko - vakar buvau pirmame susitikime-susirinkime su busima mokytoja. Ji pasake, kad dirba pagal PUPA ir RIESUTA ir uz pratybas renka po 200 lt blink.gif blink.gif blink.gif Kai isgirdau suma tai ir issiziuojau. Pati pagal tuos vadovelius nedirbu, tai gal ko nezinau??? nes pernai is busimu teveliu su skaudama sirdim rinkau po 75 lt ir tikrai uzteko viskam, net sau pora meodiniu knygeliu pasimiau blush2.gif Tiesa, vadoveliu neperka ir i ta kaina jie neiskaiciuoti.

Bukit geros, pasidalinkite informacija. Gal tuomet galesiu argumentuotai uzprotestuoti tokia suma schmoll.gif Nors taip nesinori santykiu aiskintis jau nuo pirmos dienos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vildinga @ 2011 06 02, 08:07)
Labas rytelis visoms,

labai noriu pasiguosti ir pasiklausti busimu ir kol kas dar esamu pirmokiu, kiek jus renkate, rinkote ar rinksite uz pratybu sasiuvinius. Nors pati esu mokytoja, taciau, kai reikalas liecia savo nuosava vaika, tampu jau emocinga mama. Paaiskinsiu del ko - vakar buvau pirmame susitikime-susirinkime su busima mokytoja. Ji pasake, kad dirba pagal PUPA ir RIESUTA ir uz pratybas renka po 200 lt blink.gif  blink.gif  blink.gif Kai isgirdau suma tai ir issiziuojau. Pati pagal tuos vadovelius nedirbu, tai gal ko nezinau??? nes pernai is busimu teveliu su skaudama sirdim rinkau po 75 lt ir tikrai uzteko viskam, net sau pora meodiniu knygeliu pasimiau blush2.gif  Tiesa, vadoveliu neperka ir i ta kaina jie neiskaiciuoti.

Bukit geros, pasidalinkite informacija. Gal tuomet galesiu argumentuotai uzprotestuoti tokia suma schmoll.gif  Nors taip nesinori santykiu aiskintis jau nuo pirmos dienos verysad.gif

tai juk yra visas kainininkas is knygynu.as dirbau pernai su pirmokais pagal riesuta, pupa ir gile, tai su pasiekimu knygelemis,dudelemis ir pratybomis uzteko 110lt.mazdaug vienos pratybos kainuoja apie 10lt, o ju yra riesuto ir pupos po 3 dalis, giles dvi dalys.nebent perka daug papildomos medziagos ivairiu testu.as pirkausi 1 egzemplioriu ir kai reikedavo sviesdavau.as ir siemet paskaiciavau, kad iseina antrokams apie 120lt.tikrai manau po 200lt labai daug.juk dar pirkdami knygynuose gauna 5%nuolaida.
Atsakyti